Goetstouwers Immobiliën - Antwerpen

Aanbod van deze makelaar

Meest recente Te koop | Te huur

Guldensporenstraat 58 € 195.000
Zandvlietstraat 3 € 160.000
Italielei 58 € 110.000

Eerder aangeboden Te koop | Te huur

Lodewijk Van Berckenlaan 178
Sijsstraat 11
Gasstraat 120

Beschrijving

Goetstouwers Immobiliën: een bedrijf in beweging

Goetstouwers Immobiliën, opgericht in '86, hoort intussen tot de langst actieve makelaars van Antwerpen. Bijna dertig jaar aan ervaring en twintig professionele medewerkers garanderen een bekwame en vlotte service.

Goetstouwers Immobiliën opereert vanuit vijf filialen. Door de strategische locatiekeuze - Antwerpen, Brasschaat,  Deurne, Mortsel en Stabroek-Hoevenen - is het bedrijf actief in een sluitende cirkel rond de Scheldestad. Het vertrouwen van haar cliënteel maakt van de makelaar een organisatie in beweging, gekenmerkt door een voortdurende groei. Precies die onophoudelijke ontwikkeling en constante evolutie zijn onmiskenbare waarborgen voor de klant.

Het persoonlijk begeleiden van mensen bij hun vaak grootste financiële project, is voor Goetstouwers Immobiliën een specialiteit. Bij de verkoop en de verhuur van eigendommen assisteert de makelaar bij een betrouwbare (en gratis) waardebepaling en garandeert hij een uitgebreid zoekersbestand door advertenties in regionale kranten (o.a. Gazet van Antwerpen), een dagelijkse mailing naar alle potentiële kopers en publicaties op diverse internetsites. Het immokantoor zorgt voor een zo eenvoudig en transparant mogelijke afwikkeling van alle koop- en huurprocedures. Goetstouwers verstrekt correcte informatie en zorgt ook voor leningen via de eigen bankkantoren. De eigentijdse aanpak maakt van het kantoor één van de meest actieve, Antwerpse makelaars.

De drukbezochte website van Goetstouwers biedt antwoord op de meest voorkomende vragen. Niettemin is de firma voorstander van een persoonlijk gesprek. Een afspraak maken kan op 03/225.50.00 of via www.goetstouwers.be.

E-mail Goetstouwers Immobiliën - Antwerpen - ANTWERPEN

E-mail Goetstouwers Immobiliën - Antwerpen - ANTWERPEN

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Vermeld alleen cijfers in het telefoonnummer bv. 011234567

De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om contact met je op te nemen. Deze gegevens zullen dus niet voor andere commerciële doeleinden gebruikt worden.

Aanbod op kaart

Te huur Te koop
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok