Waar moet je op letten bij de aankoop van een alarm?

Alarmsystemen zijn er in allerlei soorten en voor allerlei budgetten. Van doe-het-zelf-pakketten tot professionele systemen met meldkamer. Waar moet je op letten bij de aankoop? Dirk Martens, zaakvoerder van ProSecurity geeft tekst en uitleg.

5 redenen om een waterverzachter te installeren

Je hoort vaak dat het plaatsen van een waterverzachter alleen maar voordelen heeft. Maar is dit ook zo? Zijn de voordelen groter dan de aankoopprijs en kost van de plaatsing? Wij zetten de belangrijkste pro’s op een rijtje.

Wandverwarming: de voor- en nadelen

Ga je bouwen of verbouwen? Dan moet je ongetwijfeld heel wat knopen doorhakken. Een vloer en keuken kiezen, de kleuren van de muren bepalen maar ook beslissen op welke manier je je huis wil verwarmen. Wandverwarming is een van de vele mogelijkheden, en wij geven je alvast de voor- en de nadelen mee.

Een cv-ketel huren: de voor- en nadelen

Wanneer je een oude, energie-slurpende cv-ketel wil vervangen, sta je voor de keuze: een cv-ketel kopen of huren. Ontdek hieronder wat de voordelen én nadelen zijn van beide opties.

Welke vloeren kun je combineren met vloerverwarming?

We kiezen steeds vaker voor vloerverwarming om een woning te verwarmen. Maar niet elke vloerbekleding kan worden gecombineerd met vloerverwarming. Sommige soorten bedekking hebben een te grote isolerende werking en zijn daarom niet of alleen bij uitzondering geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Bespaar elektriciteit met een bewegingssensor

Vergeet je het licht ook weleens te doven in huis? Met de Philips Hue Motion Sensor is dat voltooid verleden tijd.

Google Home, digitale woonkamer assistent: de voor- én nadelen

Google is onmisbaar. Het is de nummer één zoekmachine van het internet. Toch blijft het jammer dat je constant je telefoon of computer in de aanslag moet hebben om er toegang tot te krijgen. Tenzij je Google Home gebruikt.

Hoe je woning voldoende verluchten tijdens de winter?

Tijdens de winter hebben we het graag warm. Daarom wil iedereen liefst zoveel mogelijk warmte zo optimaal mogelijk binnen houden. Maar door alles af te sluiten, beperk je de ventilatie in je huis of appartement. Toch is het ook cruciaal om je huis goed te verluchten in de winter.

Designradiatoren: uitpakken met een radiator in je interieur

De tijd dat radiatoren puur functioneel waren en liever verborgen werden onder een radiatorkast of achter een meubelstuk, is voorbij. Functioneel, maar ook hip en superstijlvol: de radiator van nu is functioneel zonder in te boeten op designvlak.

Nooit meer kou lijden in je badkamer: 5 tips

Dé eerste vereiste voor een perfecte badkamer? Een zalig warm gevoel. Vijf tips voor een badkamer waar het altijd lekker warm is.

Bouw zelf je tegelkachel (DIY)

Ze zijn erg in tegenwoordig, de tegelkachels. Het zijn dan ook de sympathieke dinosaurussen onder de verwarmingssystemen. En ze ogen simpel. Bedrieglijk simpel. Want zelf eentje bouwen doe je niet zomaar.

De voor- en nadelen van een slimme deurbel

Je ziet ze steeds vaker opduiken: intelligente deurbellen. High-tech snufjes die niet enkel fraai ogen maar ook heel wat extra functionaliteiten bieden. Is het de investering waard? Wij schotelen je alvast de voor- en nadelen voor.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok