Hoe (duur) is het om te wonen in Schoten?

De Trammezandlei 122 van Joske Vermeulen, het typetje van Gaston Berghmans, ligt vreemd genoeg niet in Schoten, wel in deelgemeente Merksem. Maar laat dat zeker de pret niet bederven en lees vooral verder ...

Hoe (duur) is het om te wonen in Destelbergen?

‘Dicht bij alles’, luidt het motto van Destelbergen. Dan kan je de stad Gent als ‘alles’ beschouwen, want de gemeente ligt er net ten oosten van, met de A14/E17-autosnelweg er dwars door. Hoe (duur) het er is om te wonen, dat ontdek je hieronder ...

Hoe (duur) is het om te wonen in Diepenbeek?

De Limburgse gemeente Diepenbeek is omringd door de steden Hasselt, Genk en Bilzen. Het is makkelijk bereikbaar én nog erg groen, met plaats voor tal van natuurgebieden. Even kennismaken ...

Hoe (duur) is het om te wonen in Temse?

De Oost-Vlaamse gemeente Temse is gelegen aan de Schelde en is vooral bekend van het inmiddels opgeheven scheepsbouwbedrijf Boelwerf. Waar de woonplaats van de Temsenaars nog van bekend is … dat ontdek je hieronder!

Hoe (duur) is het om te wonen in Lubbeek?

Tussen de drie grote steden Leuven, Aarschot en Tienen ligt de gemeente Lubbeek, in het zuiden van het Hageland. Een kennismaking.

Hoe (duur) is het om te wonen in Menen?

Menen is een gemeente en stad in de provincie West-Vlaanderen, op de grens met Frankrijk. Van de 16de tot de 19de eeuw heersten er woelige tijden. Tegenwoordig is het er aangenaam wonen, mede dankzij de aantrekkelijke initiatieven genomen binnen het ingrijpende stadsvernieuwingsbeleid.

Dit zijn de minst veilige landen ter wereld

In de top drie van veiligste landen ter wereld pronken Singapore, Oezbekistan en IJsland. Aan het andere uiteinde van de lijst vinden we Venezuela terug als het meest onveilige land ter wereld.

Knokke zet weer vol in op miljonairs

Knokke had al de reputatie om vooral de rijkeren der aarde aan te trekken en te investeren in luxe en prestigeprojecten. Tijdens en na de economische crisis leek deze tendens wat te verzwakken, maar nu hebben projectontwikkelaars er duidelijk weer zin en hoop in.

5 redenen waarom Japan één van de veiligste landen ter wereld is

Toeristen stellen zich vaak de vraag of Japan wel veilig is, vooraleer ze een reis boeken naar het land. Het is namelijk bekend dat er een belangrijke georganiseerde misdaadorganisatie, de Yakuza, in het land bestaat. Maar hoeven toeristen zich hier zorgen om te maken?

Hoe (duur) is het om te wonen in Lanaken?

Lanaken is een gemeente waar heel wat bezoekers naartoe komen om te onthaasten. En ook voor de eigen inwoners is het er erg rustig om te wonen. Niet alleen in Oud-Rekem, dat anno 2008 verkozen werd tot mooiste dorp van Vlaanderen, maar ook in de andere deelgemeenten kan je volop genieten van de rust en de natuur.

Hoe (duur) is het om te wonen in Blankenberge?

Hugo Matthysen bezong de kustgemeente zonder verpinken als parel aan onze Belgische kust. En geen van de massa’s toeristen en/of vaste inwoners die dat zal ontkennen. Blankenberge: waar het altijd vakantie is (of lijkt).

Hoe (duur) is het om te wonen in Melle?

Wie kent er de man van Melle nog? Voor de eenzaamheid of niet, ’t is goed wonen in Melle, zoals blijkt uit onze infographic van de gemeente. Kijk je mee?
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok