33 uiterst slimme tips voor je verhuis

Hoewel veel mensen misschien uitzien naar het veranderen van woning, zijn er heel weinig mensen die uitzien naar het daadwerkelijke verhuizen. Het inpakken, de rompslomp, de realisatie dat je de afgelopen jaren meer spullen hebt geaccumuleerd dan je eerst verwacht had … Je vindt de eerste weken niets terug en je leeft bijna letterlijk tussen twee plaatsen.

Volg ons 8-wekenplan voor een vlekkeloze verhuis

Krijg je spontaan een acute aanval van uitstelgedrag als je aan je verhuis denkt? Dat is geen abnormale reactie. De gedachte aan je hele hebben en houden en hoe je dat in die kleine dozen verpakt en verhuisd gaat krijgen, kan overweldigend zijn.

Je woning schenken aan je kinderen: regels en tips

Schenken of erven, het is een vraag die iedereen zich wel eens stelt. Wat is nu het voordeligst? En wat zijn de regels en modaliteiten? Hebbes.be zocht uit hoe je je vastgoed op een optimale manier schenkt aan je kinderen.

Verhuizen: zelf doen of uitbesteden?

Bij een verhuis krijgt een gemiddeld gezin al gemakkelijk zo’n 100 dozen bij elkaar. Dat is na het uitwieden van de verzamelde rommel die je ondertussen hebt weggeschonken of weggegooid, grote stukken zoals kasten en zetels niet meegeteld. Dat alles telt op tot een aardige verhuisklus. Niet te vergeten de kost van de brandstof en middelen om alles van de ene woning naar de andere te transporteren…

9 ultieme inpaktips voor verhuizers

Ga je binnenkort verhuizen en moeten alle dozen nog ingepakt worden? Top! Lees dan zeker volgende tips alvorens je aan de slag gaat. Dankzij ons ben je immers zeker van een veilige verhuis zonder brokken!

Verhuis checklist: alles perfect onder controle

Bij een verhuis komt meer kijken dan alleen dozen in- en uitladen of meubels uit elkaar halen en weer in elkaar steken. Je mag erop rekenen dat er al enkele weken op voorhand kosten de kop op steken. Deze checklist helpt je om je verhuis vlot tot een goed einde te brengen.

7 tips naar een rustige renovatie

Renoveren en verbouwen. Velen kijken er al snel tegen op. Maar soms kan het best handig zijn. Vaak hebben mensen het geld niet om zelf een bouwgrond te kopen en er nog eens een eigen huis op te zetten. Of trekken ze liever meteen ergens in om het nadien wat aan te passen. Voor die mensen is renoveren een prima alternatief. Ben jij ook zo iemand? Wij geven je 7 onmisbare tips die de renovatie veel makkelijker maken.

Hoe besparen bij je verhuis? 7 tips

Verhuizen, het klinkt simpel: al je spullen van punt A naar punt B verplaatsen. Het is inderdaad geen kernfysica, maar toch zijn er enkele zaken waar je best rekening mee houdt. Wil je niet te veel geld uitgeven bij je verhuis? Bekijk dan zeker de nuttige tips in dit artikel.

5 nuttige apps voor wie gaat (ver)bouwen

Een grondige verbouwing of een nieuwbouw pak je niet aan zonder een vakman te raadplegen. Maar er bestaan ook heel wat apps die je kunnen helpen bij je bouw- of verbouwplannen. Enkele handige toepassingen op een rij.

11 dingen die je bij een renovatie kan verwachten

Bij elke renovatie of groot project ben je nerveus. En dat is normaal. Hoeveel zal het kosten? Hoelang zal het duren? En komen er nog lijken uit de kast? Tussen de grote kost en de euforie van het afgewerkt product zit heel wat angst. Weten wat je kan verwachten helpt alleszins om je mentaal voor te bereiden.

Praktische tips voor een succesvolle verhuis

Bij een verhuis komt heel wat kijken. Wanneer doe je wat? Hoe moet je inpakken? Hoe vind je de juiste verhuisfirma. Tijd voor antwoorden op al je vragen omtrent verhuizen.

Zo pas je je woning aan voor je oude dag

Denk jij al eens aan je oude dag? Heel wat mensen willen zo lang mogelijk in hun eigen woning blijven wonen. Dat kan perfect mits de nodige aanpassingen.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok