Je radiator verven? Volg het stappenplan van een expert

Een lelijke radiator kan je hele interieur verpesten. Ben je toe aan een nieuwe inrichting, bladdert de verf af of heb je roestvlekken? Met een likje verf kun je wonderen verrichten. Met deze tips van een verfexpert is het een koud kunstje.

VIDEO: Zo maak je je oven schoon in een wip

Koekjes bakken of een heerlijke ovenschotel op tafel toveren. Ongelooflijk lekker, tot je de aangekoekte etensresten in je oven ziet. Durf jij al eens een poetsbeurt overslaan? Met deze tips is je oven in een mum van tijd weer spik en span.

Hou muizen uit je huis: 5 tips

Geen fan van muizen? Dan spring je ongetwijfeld enkele meters in de lucht als je er eentje in huis spot. Met deze simpele trucjes jaag je die kleine knaagdieren terug naar buiten, en voorkom je dat ze opnieuw de weg naar binnen vinden.

De 5 beste geurtjes voor jouw huis

Je interieur inrichten, stopt niet bij kleurrijke kussens en een mooi schilderij. De eerste indruk die je bezoekers aan je huis overhouden, wordt mee bepaald door muziek op de achtergrond en een subtiel parfum in elke woonruimte. Welke geurtjes haal je dus best in huis?

5 onmisbare items voor ordefreaks

Ordelijk en georganiseerd zijn, wie wil het niet? Toch kunnen we hier vaak best wel wat hulp bij gebruiken. Volgende items helpen je om je huishouden, je planning en je dagelijkse leven op orde te houden. Waar wacht je nog op?

Hoe vaak moet je deze dagdagelijkse dingen schoonmaken?

Maak je elke week de afstandsbediening van je televisie schoon? Dan ben je heel goed bezig. Maar weet je ook hoe vaak je propere lakens op bed moet leggen? Of hoe vaak je je sponsjes moet vervangen? Wij zochten het voor je uit.

Hoe je woning winterklaar maken? 15 tips

Weer en wind gaan soms hevig te keer op uw woning, vooral in de winter. Wapen uw woning zo goed mogelijk tegen deze invloeden door ze gezond de winter in te sturen.

Is jouw kachel winterklaar?

Voor je je kachel aansteekt, neem je best enkele voorzorgsmaatregelen om alle risico’s uit te sluiten. Er zijn drie zones die je zeker moet onderhouden om een goede werking te garanderen: het glas, het dichtingskoord en de schoorsteen.

Met deze 7 deurmatten scoor je bij je gasten

Visite ontvang je liefst in een opperbeste sfeer. Dat geldt voor je beste vrienden, je collega’s en zelfs je schoonmoeder. Dat onwennige gevoel als je gasten aankomen? Werk dat zo snel mogelijk van de baan.

Deze 6 planten zuiveren de lucht in je woning

Geen betere manier om een woonkamer op te vrolijken dan met een plant of bloemetje in huis. Planten ogen leuk, maar wist je ook dat ze bijdragen aan de luchtkwaliteit van je woning? Wij leggen het uit.

NIEUW: een onderhoudsapp voor je huis

Stel je klusjes in en rondom het huis weleens uit? Met Woonderhoud is dat voltooid verleden tijd. De app is een digitaal onderhoudsboekje waarbij je automatisch een planning op maat krijgt. Zo vergeet je geen enkele klus.

Wat bepaalt dat een inbreker jouw huis kiest?

Loop jij risico om een inbreker over de vloer te krijgen? Vaak draait het om pure pech, maar er zijn toch nog dingen die je huis aantrekkelijker maken voor mensen met slechte bedoelingen… Let daarom op volgende 6 dingen!
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok