Help, bezoek! 8 tips om je huis razendsnel schoon te doen lijken

Begin jij ook pas met opruimen vlak voor je bezoek arriveert? In volle paniek? Dan ben je zoals de meeste mensen. We gingen op zoek naar tips om dit zo efficiënt mogelijk aan te pakken.

Een steenmarter in huis: wat kan je doen?

De meeste mensen hebben een dier in huis. Voor een hond, kat of vis kies je zelf; muizen, spinnen en muggen krijg je gratis op bezoek. Af en toe komt een grotere viervoeter langs: de steenmarter.

De voor- en nadelen van een robotstofzuiger

Een hekel aan stofzuigen? Je zou een huishoudhulp in dienst kunnen nemen. Of een robotstofzuiger in huis halen. Wij zetten de voor- en nadelen even op een rijtje.

5 tips om je huis netjes opgeruimd te houden

Opruimen. Niemand doet het graag. Maar het moet toch gebeuren. Daarom dat je het best efficiënt aanpakt. In dit artikel lichten we enkele technieken toe om je huis opgeruimd te houden, zonder dat het veel moeite kost.

Kalkaanslag verwijderen: 6 tips

Kalkaanslag is een interieurduivel, zeker als je bepaalde reclamespotjes mag geloven. Maar het is echt zo. Het bevuilt je water, doet douchekoppen dichtslibben en bepaalde toestellen gaan ervan kapot. Op zijn minst irritant te noemen, maar wat doe je eraan?

Je radiator verven? Volg het stappenplan van een expert

Een lelijke radiator kan je hele interieur verpesten. Ben je toe aan een nieuwe inrichting, bladdert de verf af of heb je roestvlekken? Met een likje verf kun je wonderen verrichten. Met deze tips van een verfexpert is het een koud kunstje.

VIDEO: Zo maak je je oven schoon in een wip

Koekjes bakken of een heerlijke ovenschotel op tafel toveren. Ongelooflijk lekker, tot je de aangekoekte etensresten in je oven ziet. Durf jij al eens een poetsbeurt overslaan? Met deze tips is je oven in een mum van tijd weer spik en span.

Hou muizen uit je huis: 5 tips

Geen fan van muizen? Dan spring je ongetwijfeld enkele meters in de lucht als je er eentje in huis spot. Met deze simpele trucjes jaag je die kleine knaagdieren terug naar buiten, en voorkom je dat ze opnieuw de weg naar binnen vinden.

De 5 beste geurtjes voor jouw huis

Je interieur inrichten, stopt niet bij kleurrijke kussens en een mooi schilderij. De eerste indruk die je bezoekers aan je huis overhouden, wordt mee bepaald door muziek op de achtergrond en een subtiel parfum in elke woonruimte. Welke geurtjes haal je dus best in huis?

5 onmisbare items voor ordefreaks

Ordelijk en georganiseerd zijn, wie wil het niet? Toch kunnen we hier vaak best wel wat hulp bij gebruiken. Volgende items helpen je om je huishouden, je planning en je dagelijkse leven op orde te houden. Waar wacht je nog op?

Hoe vaak moet je deze dagdagelijkse dingen schoonmaken?

Maak je elke week de afstandsbediening van je televisie schoon? Dan ben je heel goed bezig. Maar weet je ook hoe vaak je propere lakens op bed moet leggen? Of hoe vaak je je sponsjes moet vervangen? Wij zochten het voor je uit.

Hoe je woning winterklaar maken? 15 tips

Weer en wind gaan soms hevig te keer op uw woning, vooral in de winter. Wapen uw woning zo goed mogelijk tegen deze invloeden door ze gezond de winter in te sturen.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok