Is jouw kachel winterklaar?

Voor je je kachel aansteekt, neem je best enkele voorzorgsmaatregelen om alle risico’s uit te sluiten. Er zijn drie zones die je zeker moet onderhouden om een goede werking te garanderen: het glas, het dichtingskoord en de schoorsteen.

Met deze 7 deurmatten scoor je bij je gasten

Visite ontvang je liefst in een opperbeste sfeer. Dat geldt voor je beste vrienden, je collega’s en zelfs je schoonmoeder. Dat onwennige gevoel als je gasten aankomen? Werk dat zo snel mogelijk van de baan.

Deze 6 planten zuiveren de lucht in je woning

Geen betere manier om een woonkamer op te vrolijken dan met een plant of bloemetje in huis. Planten ogen leuk, maar wist je ook dat ze bijdragen aan de luchtkwaliteit van je woning? Wij leggen het uit.

NIEUW: een onderhoudsapp voor je huis

Stel je klusjes in en rondom het huis weleens uit? Met Woonderhoud is dat voltooid verleden tijd. De app is een digitaal onderhoudsboekje waarbij je automatisch een planning op maat krijgt. Zo vergeet je geen enkele klus.

Wat bepaalt dat een inbreker jouw huis kiest?

Loop jij risico om een inbreker over de vloer te krijgen? Vaak draait het om pure pech, maar er zijn toch nog dingen die je huis aantrekkelijker maken voor mensen met slechte bedoelingen… Let daarom op volgende 6 dingen!

Vermijd deze 5 valkuilen als je buiten schildert

Nu het beter weer is, kriebelt het om buiten enkele verfklussen onder handen te nemen. Toch zijn er wel wat valkuilen die je best omzeilt wanneer je buiten gaat schilderen. Hier hou je dus maar beter rekening mee.

Keramische tegels verven? Dat doe je zo

Zijn je wandtegels in de badkamer of keuken aan een make-over toe? Maar heb je geen zin, tijd of geld om nieuwe te (laten) plaatsen? Dan schilder je ze toch gewoon. Met dit stappenplan geef je je interieur een hele nieuwe look.

Zo overleven jouw planten je vakantie: 5 tips

Dolenthousiast heb je een vakantie geboekt, maar bij één ding stond je niet stil: je planten. En je wilt natuurlijk niet thuiskomen tussen verdorde exemplaren zodat het wel herfst lijkt. Laat dat je vakantiegevoel niet verpesten.

Schiet insecten je huis uit met de BugBuster (VIDEO)

Hebben de muggen het op je gemunt? Vergeet de vliegenmepper. Met de BugBuster reken je op een snelle en makkelijke manier af met die vervelende insecten. En het is nog leuk ook! Kijk zelf maar ...

Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten

Niemand houdt van vieze geuren in huis. Zet daarom regelmatig de ramen open om de kamers te laten luchten. Maar wat kun je nog meer doen om je huis te vullen met heerlijke geuren?

6 dingen die je nooit poetst, terwijl iedereen het merkt

Je bent immuun voor de vuilste plekken in je woning. Maar je gasten zijn dat niet. Ontdek wat je zeker moet doen vóór je gasten ontvangt.

5 supertips van opruimexperte Marie Kondo

Of je nu een geboren sloddervos bent of niet, iédereen kan een ordelijk huis hebben. Toch volgens Marie Kondo, de Japanse opruimexpert. Het is gewoon een kwestie van… *tromgeroffel*… opruimen! Niet elke dag een beetje, maar één keer grondig. Tot dat magische moment waarop al je spullen hun eigen plek hebben.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok