Inspiratie: een muurrooster brengt orde op zaken

Je zag ze vast al hangen in een concept store, een hippe meubelwinkel of in een interieurblad: de moderne, simpele rasterwerken. Soms kaal, soms met allerlei foto’s erop geklemd, of andere spullen eraan vastgemaakt. Van praktisch tot decoratief, wat kan je nu eigenlijk allemaal doen met een muurrooster?

Interieurtrend 2017: Hakuna Matata meets Hygge

Dat er geen sprake meer is van één duidelijke afgelijnde interieurtrend dit jaar, daar zijn de experts van Sofacompany, Eijffinger, Nordic Living en Pure Wood Design het over eens. De Deense gezelligheid - die we kennen onder de naam “hygge” - komt zich ook in onze woonkamers nestelen.

7 geniale oplossingen om slapen en wonen te combineren

Sliep jij als kind in hogere sferen? Ook in een volwassen, maar bescheiden woning gebruik je een hoogslaper om in een kleine oppervlakte een open gevoel te creëren en voor een verdubbeling van leefruimte te zorgen. In dit artikel tonen we je enkele geslaagde interieurs met een bed in de zevende hemel.

7 ideeën om je kasten voor eens en altijd te ordenen

Puilen je lades uit alsof Wereldoorlog III er net is uitgebroken? Dan is er aan jou geen organisatietalent verloren gegaan. Maar begin vooral niet te wanhopen.

Inspiratie: 15 moderne eetkamers

Met het hele gezin elke maaltijd netjes rond de eettafel? Die tijd is voorbij. Onze hectische levens zorgen ervoor dat we allemaal op andere tijdstippen thuis binnenvallen en al eens met een maaltijd op schoot neerploffen voor televisie. Maar toch houden we tijdens meer formele momenten, zoals familie-etentjes, vast aan die traditionele maaltijd rond de eettafel.

10 iconische designstoelen die je interieur afmaken

Je interieur gezellig inrichten is niet eenvoudig. Toch is dat waar iedereen naar verlangt: een koper wil een eigen nestje creëren, een verkoper gebruikt homestaging zodat zijn zoekertje opvalt. Stoelen helpen daarbij! Met een iconisch exemplaar prikkel je de aandacht van al je bezoekers.

5 kartonnen tempels voor je kat

Ruilt je pluisbol zijn luxe speel- en slaapparadijs ook liever in voor een simpele kartonnen doos? Goed nieuws. De mensen van het Nederlandse Poopy Cat bedachten kartonnen modules waarmee je in een mum van tijd je viervoeter dolgelukkig maakt.

Samenwonen? Interieuritems voor hem én haar

Gaan samenwonen met de liefde van je leven: het klinkt heel romantisch, maar in de praktijk gaat het soms om compromissen sluiten. Ook op vlak van de inrichting, want de kans zit erin dat je vriend of vriendin niet meteen dezelfde meubels of interieurstijl mooi vindt. Of zijn er interieuritems en -stijlen die zowel jij als je vriend of vriendin aanvaardbaar vinden?

Geef je open haard een nieuwe functie in je interieur

Een open haard wordt bijna altijd als een pluspunt beschouwt in een woning. Open haarden zijn vaak afgewerkt met een gedetailleerde omlijsting en zijn daarom een meestal eyecatcher. Toch is niet iedereen te vinden om zijn open haard te gebruiken als verwarming.

4 originele tegelvormen

De tijd dat tegels vierkant of rechthoekig waren is al een tijdje voorbij. Tegenwoordig vind je tegels in verschillende unieke vormen. De kunst? Ze mooi tegen en in elkaar laten passen zoals een puzzel. Ga dus alvast op zoek naar een goeie betegelaar terwijl wij je voorzien van de nodige inspiratie.

5x behangpapier voor in de kinderkamer

Een baby op komst? Of is de kinderkamer van je kleine spruit dringend aan renovatie toe? Wij geven je alvast vijf tips om de kamer van je zoon of dochter om te toveren in een plek om bij weg te dromen.

WorkSpace One: de flexwerkplek die in elke huiskamer past

Werk je regelmatig thuis? Maar heb je geen professionele werkplek? Dan is de WorkSpace One de perfecte oplossing. Deze ergonomische home office voorkomt niet enkel rug- of nekklachten, maar staat ook prachtig in elk interieur.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok