Zo maak je zelf krijtbordverf (DIY)

Met stoepkrijt kun je niet alleen buiten aan de slag, ook in huis zorgt het voor een leuke touch. Met een likje krijtbordverf tover je een oude spiegel, een houten plank of een stuk muur om tot een hip krijtbord. Ideaal voor to do’s of boodschappenlijstjes. Je kunt een pot kant-en-klare krijtbordverf halen, maar niets leuker (én goedkoper) dan zelf aan de slag gaan.

25 goedkope interieurhacks voor een grote impact

Soms volstaat een kleine ingreep om je interieur extra cachet te geven. Inspiratie nodig? Geen paniek, hieronder sommen wij de 25 leukste én goedkoopste interieurhacks even voor je op.

5 tips om jouw kunst de perfecte plek in huis te geven

Dan heb je eindelijk een prachtig schilderij op zolder gevonden, online gekocht of op een veiling binnengehaald en stel je je de vraag: welke plek is ideaal om van mijn masterpiece een eyecatcher te maken? Maak zeker niet de typische beginnersfouten. En start met deze 5 tips.

Zo kies je het ideale bad

Weinig dingen zo ontspannend als voorzichtig in een gloeiendheet bad glijden. De douche overslaan en genieten van die totale onderdompeling, is pure luxe. Maar wist je dat je je badervaring nog leuker kan maken? Kies zelf het ideale bad met leuke accessoires en een mooie afwerking.

5 prachtige eettafels die je zelf kunt maken

Je eettafel speelt een belangrijke rol in huis. Bij het krieken van de dag ontbijt je er, overdag zit je er te werken en ’s avonds eet je er met vrienden. Redenen genoeg om er een echte eyecatcher van te maken. Hallo DIY-tafel!

5 Oosterse interieurideeën die je in nieuwe sferen brengen

Nu iedereen de mond vol heeft van strakke Scandinavische interieurs, rijst de vraag naar de volgende trend. Die zou zich wel eens in het Oosten kunnen situeren, want na al die minimalistische huizen mag er weer wat meer kleur in huis.

5x stijlvol marmer in je interieur

Marmer is terug van weggeweest en helemaal hip en trendy, maar dan wel als je het op de juiste manier gebruikt. Kun jij nog wat creatieve inspiratie gebruiken. Bekijk dan volgende inspirerende voorbeelden.

De 30 origineelste douchegordijnen

Een douchegordijn is vooral functioneel, maar functioneel wil niet zeggen dat je je er niet een beetje mee mag amuseren. Integendeel, praktische spullen een humoristische toets geven, geeft je interieur dat ietsje meer persoonlijkheid mee.

VIDEO: Meubels previewen in je eigen interieur dankzij augmented reality

E-commerce is booming business. We kopen met zijn allen heel wat kleding, schoenen, boeken, juwelen, speelgoed en elektronica via het internet om het niet veel later – liefst de volgende ochtend - aan huis te laten leveren. Heb je ook al meubilair online gekocht? Dat is al wat moeilijker, toch? Al lijkt het dat knappe koppen ook daar een oplossing voor hebben gevonden.

NIEUW: Lego tape! En dit is wat je ermee kan … (VIDEO)

Krijg je al tranen in je ogen als je denkt aan een scherp Lego-blokje onder je blote voet? Vanaf nu heb je geen reden meer om je blokjes op de grond te laten slingeren!

7 must have bureaus als je weinig plaats hebt

Woon je in een bescheiden appartement of klein huis? En wil je toch graag een toffe werkplek? Dan zijn deze 7 bureaus die amper plaats innemen écht iets voor jou.

25 badkamers en hun beroemde eigenaar(s)

Sterren zien er altijd stralend uit op het podium, maar ook op straat zijn ze meestal voorbereid op de paparazzi. Ze spenderen waarschijnlijk dus wel wat tijd in de badkamer om zichzelf klaar te maken.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok