7 ideeën om je kasten voor eens en altijd te ordenen

Puilen je lades uit alsof Wereldoorlog III er net is uitgebroken? Dan is er aan jou geen organisatietalent verloren gegaan. Maar begin vooral niet te wanhopen.

10 iconische designstoelen die je interieur afmaken

Je interieur gezellig inrichten is niet eenvoudig. Toch is dat waar iedereen naar verlangt: een koper wil een eigen nestje creëren, een verkoper gebruikt homestaging zodat zijn zoekertje opvalt. Stoelen helpen daarbij! Met een iconisch exemplaar prikkel je de aandacht van al je bezoekers.

5 kartonnen tempels voor je kat

Ruilt je pluisbol zijn luxe speel- en slaapparadijs ook liever in voor een simpele kartonnen doos? Goed nieuws. De mensen van het Nederlandse Poopy Cat bedachten kartonnen modules waarmee je in een mum van tijd je viervoeter dolgelukkig maakt.

Samenwonen? Interieuritems voor hem én haar

Gaan samenwonen met de liefde van je leven: het klinkt heel romantisch, maar in de praktijk gaat het soms om compromissen sluiten. Ook op vlak van de inrichting, want de kans zit erin dat je vriend of vriendin niet meteen dezelfde meubels of interieurstijl mooi vindt. Of zijn er interieuritems en -stijlen die zowel jij als je vriend of vriendin aanvaardbaar vinden?

Geef je open haard een nieuwe functie in je interieur

Een open haard wordt bijna altijd als een pluspunt beschouwt in een woning. Open haarden zijn vaak afgewerkt met een gedetailleerde omlijsting en zijn daarom een meestal eyecatcher. Toch is niet iedereen te vinden om zijn open haard te gebruiken als verwarming.

4 originele tegelvormen

De tijd dat tegels vierkant of rechthoekig waren is al een tijdje voorbij. Tegenwoordig vind je tegels in verschillende unieke vormen. De kunst? Ze mooi tegen en in elkaar laten passen zoals een puzzel. Ga dus alvast op zoek naar een goeie betegelaar terwijl wij je voorzien van de nodige inspiratie.

5x behangpapier voor in de kinderkamer

Een baby op komst? Of is de kinderkamer van je kleine spruit dringend aan renovatie toe? Wij geven je alvast vijf tips om de kamer van je zoon of dochter om te toveren in een plek om bij weg te dromen.

WorkSpace One: de flexwerkplek die in elke huiskamer past

Werk je regelmatig thuis? Maar heb je geen professionele werkplek? Dan is de WorkSpace One de perfecte oplossing. Deze ergonomische home office voorkomt niet enkel rug- of nekklachten, maar staat ook prachtig in elk interieur.

5 materialen om te vermijden in je keuken

Je keuken is dé ruimte in huis waar je de - o zo belangrijke - innerlijke mens versterkt en waar je samenkomt na een lange dag in de buitenwereld. Het is het kloppende hart van je woning. Als je die geliefde keuken renoveert, kies je dan ook best voor kwaliteit.

Met dit behangpapier creëer je een exotisch sfeertje

Heb je in dit druilerige belgenlandje nood aan een exotisch sfeertje bij je thuis? Met het volgende behangpapier waan je je in no time op een tropisch eiland. Ontdek ze allemaal en kies jouw favoriet!

10 toffe ideeën om wijnkurken in je interieur te gebruiken

Van een glas wijn of champagne genieten is heel gezellig. En het is niet altijd jammer als de fles leeg is. Want met de kurk valt heel wat te doen. Dat is bijna een extra reden om snel een nieuwe fles te openen.

DIY: maak je eigen fotokaders

Een gepersonaliseerd geschenk is zoveel leuker om te krijgen – én te geven – dan een duurder, maar misschien minder betekenisvol presentje. Doe je geliefde een groot plezier met een mooie foto in een zelfgemaakt fotokader. Zo vereeuwig je een bijzonder moment én blijf je lief voor je portemonnee.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok