5 tips om de ideale leefkeuken te creëren

De keuken is het hart van je huis. We koken en eten er niet alleen, we spenderen er meestal ook heel wat extra tijd. Een leefkeuken is dan ook voor velen een grote droom. Wij geven je enkele tips om er een te creëren.

Interieur: 7 Instagram’ers die je moet volgen

Je kunt heel wat showrooms bezoeken of tal van interieurmagazines doorbladeren als inspiratiebron voor je interieur , maar de gemakkelijkste manier om aan frisse ideeën te komen is Instagram! Volgende Instagram Accounts zijn een must follow!

Deel je ruimtes in met gordijnen

Niet iedereen heeft de luxe om een nieuwbouwwoning te zetten waarbij je alle ruimtes en kamers volledig zelf kunt bepalen. De meesten onder ons moeten zich tevreden stellen met kamers die er al zijn. Niet altijd ideaal. Wil je hier toch iets aan doen zonder te kappen en te breken? Ga aan de slag met dit alternatief: gordijnen.

4 leuke spiegelcollages voor optische verruiming

Spiegels hebben tegenwoordig niet alleen het doel om jezelf te bekijken, maar ze hebben ook een decoratieve functie. Je kunt ze gebruiken om ruimtes lichter te maken door de juiste weerkaatsing, of om ruimtes optisch groter te maken door meer diepte te creëren. Wij geven je daarom inspiratie voor de leukste spiegelcollages in je interieur.

5 losstaande baden als blikvanger van elke badkamer

Wil je je badkamer graag net dat beetje extra geven? Dan is een losstaand bad de manier om dat te doen! Doordat het in het midden van de ruimte staat, valt het meteen op en het straalt ook gewoon luxe uit.

Inspiratie: 5x paneelgordijnen

Weet je je geen raad met je ramen? Paneelgordijnen zijn heel populair. Ze zorgen niet alleen voor verduistering, ze kunnen ook een echte eyecatcher in je interieur zijn. Wij geven je alvast wat inspiratie.

De voor- en nadelen van een douche-wc

Je wassen na een bezoekje aan het toilet? In vele landen is dat de normaalste zaak van de wereld. Dat wij alleen wat toiletpapier gebruiken, vinden veel buitenstaanders onhygiënisch en vreemd. Met een douche-wc is dat verleden tijd.

Maak van je keuken een aquarium

Als je van koken houdt, dan wil je graag een ruime keuken waarin je genoeg plek hebt om te werken. Het oog wil natuurlijk ook wat, dus het is fijn als je keuken er mooi, of juist gezellig, uitziet.

Is dit de kleinste keuken ter wereld?

Voor vele vrouwen is het belangrijk een grote keuken te hebben. Ze willen graag de nodige ruimte om te koken. Toch is dit niet altijd nodig. Het geeft meer opkuis en je geraakt er veel sneller dingen kwijt.

8 basistips om elk interieur te verbeteren

Van nature uit zijn we creatieve types. We gebruiken onze verbeelding en volgen onze intuïtie. Maar om echt het meeste uit een ruimte te halen, moet je toch enkele principes volgen. Er zijn namelijk dingen die hoe dan ook werken.

Kurk in de badkamer: een goed idee?

Je ziet het steeds vaker: kurk in de badkamer, zowel als vloerbekleding als tegen de muur. Maar is kurk wel zo’n verstandige keuze voor een badkamer? En wat geeft de combinatie met vocht? Wij leggen uit!

Wandgrote foto's switchen in een vingerknip met ChipsandChroma (VIDEO)

Wat doe je met je mooiste foto’s? Geraken ze niet verder dan je smartphone of Facebook-pagina? Zonde. Dankzij ChipsandChroma maak je foto’s op een unieke manier tastbaar. En dan hebben we het niet over canvassen of posters.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok