8 vragen die je moet stellen voor je je keuken renoveert

We zijn allemaal wel eens geneigd om de sloophamer boven te halen en onze keuken neer te halen. Om het daarna terug op te bouwen, natuurlijk. Maar nadenken voor je aan iets begint, is nooit slecht.

5x origineel met luchtplantjes in je interieur

Luchtplantjes zijn al een tijdje een trend en wij begrijpen helemaal waarom! Ze geven een groene uitstraling aan je interieur en vragen nauwelijks onderhoud. What’s not to like? Daarenboven zijn ze uitermate geschikt om creatief mee aan de slag te gaan in je interieur. Wij tonen je hoe.

Hebbeding: een 'chill out' net in je huis

Kan je niet kiezen tussen parket of tegels? In plaats van de knoop door te hakken, kan je er misschien een net mee fabriceren, want waarom zou je in plaats van vloer te leggen geen net hangen?

Een bar in je huis? 9 stimulerende voorbeelden

Een bar in je woning – in welke vorm dan ook – lost vele problemen op. Naast extra opbergruimte maakt een eigen bar je leven veel gezelliger. Je hoeft namelijk je huis niet meer uit om plezier te maken met je vrienden. Hoe eraan beginnen? Met het juiste idee.

7 must haves voor een moderne keuken

Een echte keukenprins(es) is niet tevreden met zomaar een standaardkeuken. Moderne, state of the art snufjes zijn absoluut onmisbaar. Technologie, gecombineerd met design en gebruiksgemak? Yes, please!

9 ideale opbergideeën voor de speelkamer van je kinderen

Je kinderen leven zich uit met hun speelgoed, jij denkt aan de praktische kant: de opslagruimte voor al dat leuks. De leukste opbergideeën? Die vind je hieronder. Laat je er gerust door inspireren.

6 tips voor een prachtige zwarte badkamer

Een zwarte badkamer is altijd stijlvol en geeft meteen een zalig luxegevoel. Maar simpelweg een pot zwarte verf tegen je badkamermuren gooien, is niet voldoende. Vooraleer je in allerijl een interieurarchitect onder de arm neemt: onze tips voor die perfecte badkamer met zwarte toets.

10 redenen waarom je planten in je huis nodig hebt

Planten fleuren je woning op en zorgen voor een warme en aangename thuis. Dat zou al voldoende moeten zijn om je woning te voorzien van een variatie aan planten. Nog niet overtuigd? Dan hebben we nog 10 extra argumenten om je over de streep te trekken.

Zo word jij je eigen interieurarchitect

Geen budget om een binnenhuisarchitect aan het werk te zetten, maar wel een zwak voor mooie interieurs? Word dan je eigen interieurarchitect en ga aan de slag met deze 3D-tekenprogramma’s en -apps.

Een werkplek in je woonkamer: waar moet je rekening mee houden?

Heb je geen zolder- of andere kamer die je kan inrichten als gezellige maar efficiënte werkplek? Of ben je juist veel productiever als er rondom je leven en beweging is? Dan is een werkplek in de leefruimte een goede optie. Enkele tips om een volwaardige en inspirerende werkplek in te richten in je woonkamer.

Open opbergruimte in je keuken: 7 tips om de cleane look te bewaren

Open opbergruimte in de keuken is helemaal hip and happening. En hoe kan het ook anders? Met open kastjes en planken maak je je keuken in een handomdraai een pak praktischer én kan je eindeloos spelen met de inrichting ervan.

9 knappe sauna-ideeën voor bij je thuis

Na een lange dag nood aan een relaxerende wellness? Of wil je je dag goed inzetten met een mini spabehandeling? Naar het dichtstbijzijnde wellnesscentrum lopen is dan meestal geen optie. Hoe kan je thuis toch een beetje een home spa moment creëren?
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok