Speelgoed voor kinderen, design voor volwassenen?

De decoratie van je woning gaat veel verder dan doordachte verlichting, aangenaam textiel en de juiste bladerboeken op je salontafel. Persoonlijke gadgets, herinneringen uit je kindertijd of de miniatuurversie van iets dierbaars: waarom zou je die niet een plek in je woonkamer geven?

VIDEO: Het coolste bed ter wereld heeft een ingebouwde cinema

Maak kennis met iNyx, het meest gesoficticeerde bed ter wereld. Het bevat tal van leuke features die je slaapcomfort verbeteren, maar ook enkele leuke extra’s die vooral voor extra luxe zorgen. Wij sommen ze op.

Zo maak je je badkamer seniorproof: 5 tips

De leeftijdsgrens van 60 gepasseerd? En is je badkamer aan vervanging toe? Wellicht ben je nog springlevend. Toch is het een goed idee om enkele slimme tips en trucs in het achterhoofd te houden om je badkamer seniorproof te maken. Kwestie van later zo lang mogelijk van je badkamer te kunnen genieten.

7 goedkope upgrades die je huis duurder doen lijken

Welke woningen geven een dure indruk? Dat zijn grote woningen waarin alles tot in de puntjes is afgewerkt. Met indrukwekkende keukens en badkamers, mooie ruimtes en kunstwerken aan de muur. En vooral woningen waar de inrichting perfect in balans is.

Fleur je huis op met kindertekeningen: 5 tips

Wat doe je met de tekeningen die je (klein)kind maakt? Stop je ze in een map? Hang je het kunstwerk op een prikbord? Belanden ze ergens op een stapeltje en gooi je ze na verloop van tijd weg?

8 creatieve spatwanden voor in je keuken

Ben je op zoek naar een simpele manier om je keuken om te toveren tot een magische plaats? Denk dan aan je spatwanden. Die zorgen voor onverwachte wendingen in je keuken.

Zo verberg je de airco stijlvol in je woning

Tijdens de zomer hebben weer heel wat mensen airco laten plaatsen. Meestal in de slaapkamer, maar je vindt ze ook vaak op andere plaatsen in de woning. Een airco is super praktisch en zorgt meteen voor de nodige verkoeling, maar onder het motto ‘het oog wilt ook wat’ tonen wij je hoe je deze installatie stijlvol kunt verbergen in je interieur.

Maak zelf een minibar: 4 creatieve ideeën

Organiseer jij graag een gezellig momentje met de vrienden en past daar ook een aperitiefje, frisse wijn of een verrassende cocktail bij? Dan heb je ongetwijfeld al eens gedacht aan een zomerbar bij je thuis. En die kun je vaak gewoon zelf maken! Wij hebben vier creatieve ideeën voor je uit gezocht.

Wat doe je met grote muziekinstrumenten huis?

Een bekende zegswijze geldt ook voor grote muziekinstrumenten in een kleine woning: wat je niet kan verbergen, zet je in de kijker. Dat moet je niet letterlijk nemen, maar je maakt je meubel wel best deel van je interieur. Hoe je dat doet? Dat lees je hier.

De voor- en nadelen van een boxspring

Boxsprings zijn populairder dan ooit. Volgens de Nederlandse consumentenbond zou zelfs 7 op de 10 verkochte bedden een boxspring zijn. Wat zijn de voordelen? En de nadelen? Wij zetten ze even op een rijtje.

De 4 criteria voor een perfect tapijt

Een tapijt kopen is altijd een beetje gokken. Toch? Neen. Echt niet. Want wat als je tapijt plots te groot blijkt te zijn voor je ruimte? Of lelijk in combinatie met je meubilair? Of meer haar verliest dan een gemiddelde kappersklant?

Een jacuzzi in huis: de voor- en nadelen

Ontspannen in eigen huis, het is een nieuwe trend. Als je echt all the way wil gaan, behoort een eigen jacuzzi best wel tot de mogelijkheden. Maar wat zijn juist de voor- en nadelen van een jacuzzi in huis?
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok