Inspiratie: 5x paneelgordijnen

Weet je je geen raad met je ramen? Paneelgordijnen zijn heel populair. Ze zorgen niet alleen voor verduistering, ze kunnen ook een echte eyecatcher in je interieur zijn. Wij geven je alvast wat inspiratie.

De voor- en nadelen van een douche-wc

Je wassen na een bezoekje aan het toilet? In vele landen is dat de normaalste zaak van de wereld. Dat wij alleen wat toiletpapier gebruiken, vinden veel buitenstaanders onhygiënisch en vreemd. Met een douche-wc is dat verleden tijd.

Maak van je keuken een aquarium

Als je van koken houdt, dan wil je graag een ruime keuken waarin je genoeg plek hebt om te werken. Het oog wil natuurlijk ook wat, dus het is fijn als je keuken er mooi, of juist gezellig, uitziet.

Is dit de kleinste keuken ter wereld?

Voor vele vrouwen is het belangrijk een grote keuken te hebben. Ze willen graag de nodige ruimte om te koken. Toch is dit niet altijd nodig. Het geeft meer opkuis en je geraakt er veel sneller dingen kwijt.

8 basistips om elk interieur te verbeteren

Van nature uit zijn we creatieve types. We gebruiken onze verbeelding en volgen onze intuïtie. Maar om echt het meeste uit een ruimte te halen, moet je toch enkele principes volgen. Er zijn namelijk dingen die hoe dan ook werken.

Kurk in de badkamer: een goed idee?

Je ziet het steeds vaker: kurk in de badkamer, zowel als vloerbekleding als tegen de muur. Maar is kurk wel zo’n verstandige keuze voor een badkamer? En wat geeft de combinatie met vocht? Wij leggen uit!

Wandgrote foto's switchen in een vingerknip met ChipsandChroma (VIDEO)

Wat doe je met je mooiste foto’s? Geraken ze niet verder dan je smartphone of Facebook-pagina? Zonde. Dankzij ChipsandChroma maak je foto’s op een unieke manier tastbaar. En dan hebben we het niet over canvassen of posters.

Zo maak je zelf krijtbordverf (DIY)

Met stoepkrijt kun je niet alleen buiten aan de slag, ook in huis zorgt het voor een leuke touch. Met een likje krijtbordverf tover je een oude spiegel, een houten plank of een stuk muur om tot een hip krijtbord. Ideaal voor to do’s of boodschappenlijstjes. Je kunt een pot kant-en-klare krijtbordverf halen, maar niets leuker (én goedkoper) dan zelf aan de slag gaan.

25 goedkope interieurhacks voor een grote impact

Soms volstaat een kleine ingreep om je interieur extra cachet te geven. Inspiratie nodig? Geen paniek, hieronder sommen wij de 25 leukste én goedkoopste interieurhacks even voor je op.

5 tips om jouw kunst de perfecte plek in huis te geven

Dan heb je eindelijk een prachtig schilderij op zolder gevonden, online gekocht of op een veiling binnengehaald en stel je je de vraag: welke plek is ideaal om van mijn masterpiece een eyecatcher te maken? Maak zeker niet de typische beginnersfouten. En start met deze 5 tips.

Zo kies je het ideale bad

Weinig dingen zo ontspannend als voorzichtig in een gloeiendheet bad glijden. De douche overslaan en genieten van die totale onderdompeling, is pure luxe. Maar wist je dat je je badervaring nog leuker kan maken? Kies zelf het ideale bad met leuke accessoires en een mooie afwerking.

5 prachtige eettafels die je zelf kunt maken

Je eettafel speelt een belangrijke rol in huis. Bij het krieken van de dag ontbijt je er, overdag zit je er te werken en ’s avonds eet je er met vrienden. Redenen genoeg om er een echte eyecatcher van te maken. Hallo DIY-tafel!
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok