VIDEO: Meubels previewen in je eigen interieur dankzij augmented reality

E-commerce is booming business. We kopen met zijn allen heel wat kleding, schoenen, boeken, juwelen, speelgoed en elektronica via het internet om het niet veel later – liefst de volgende ochtend - aan huis te laten leveren. Heb je ook al meubilair online gekocht? Dat is al wat moeilijker, toch? Al lijkt het dat knappe koppen ook daar een oplossing voor hebben gevonden.

NIEUW: Lego tape! En dit is wat je ermee kan … (VIDEO)

Krijg je al tranen in je ogen als je denkt aan een scherp Lego-blokje onder je blote voet? Vanaf nu heb je geen reden meer om je blokjes op de grond te laten slingeren!

7 must have bureaus als je weinig plaats hebt

Woon je in een bescheiden appartement of klein huis? En wil je toch graag een toffe werkplek? Dan zijn deze 7 bureaus die amper plaats innemen écht iets voor jou.

25 badkamers en hun beroemde eigenaar(s)

Sterren zien er altijd stralend uit op het podium, maar ook op straat zijn ze meestal voorbereid op de paparazzi. Ze spenderen waarschijnlijk dus wel wat tijd in de badkamer om zichzelf klaar te maken.

Upgrade je slaapkamer met een houten wand achter je bed

Vind je je slaapkamer een beetje saai? Het is vaak een uitdaging om in de slaapkamer niet voor een standaardopstelling te kiezen. Hoe til je je interieur hier naar een hoger niveau, zonder overprikkelt te raken en je rust te verstoren?

7 eenvoudige ideeën die je woonst een echte retro look geven

Nadat je eindelijk de ideale woning vond, wil je ze verbouwen en inrichten. Inspiratie vind je overvloedig in woonmagazines en op Pinterest, maar hoe maak je van jouw huis de ideale thuis? En hoe combineer je je eigen verlanglijstje met de ziel van je woning? Hier lees je alvast een duidelijk stappenplan.

Inspiratie: een muurrooster brengt orde op zaken

Je zag ze vast al hangen in een concept store, een hippe meubelwinkel of in een interieurblad: de moderne, simpele rasterwerken. Soms kaal, soms met allerlei foto’s erop geklemd, of andere spullen eraan vastgemaakt. Van praktisch tot decoratief, wat kan je nu eigenlijk allemaal doen met een muurrooster?

Interieurtrend 2017: Hakuna Matata meets Hygge

Dat er geen sprake meer is van één duidelijke afgelijnde interieurtrend dit jaar, daar zijn de experts van Sofacompany, Eijffinger, Nordic Living en Pure Wood Design het over eens. De Deense gezelligheid - die we kennen onder de naam “hygge” - komt zich ook in onze woonkamers nestelen.

7 geniale oplossingen om slapen en wonen te combineren

Sliep jij als kind in hogere sferen? Ook in een volwassen, maar bescheiden woning gebruik je een hoogslaper om in een kleine oppervlakte een open gevoel te creëren en voor een verdubbeling van leefruimte te zorgen. In dit artikel tonen we je enkele geslaagde interieurs met een bed in de zevende hemel.

7 ideeën om je kasten voor eens en altijd te ordenen

Puilen je lades uit alsof Wereldoorlog III er net is uitgebroken? Dan is er aan jou geen organisatietalent verloren gegaan. Maar begin vooral niet te wanhopen.

Inspiratie: 15 moderne eetkamers

Met het hele gezin elke maaltijd netjes rond de eettafel? Die tijd is voorbij. Onze hectische levens zorgen ervoor dat we allemaal op andere tijdstippen thuis binnenvallen en al eens met een maaltijd op schoot neerploffen voor televisie. Maar toch houden we tijdens meer formele momenten, zoals familie-etentjes, vast aan die traditionele maaltijd rond de eettafel.

10 iconische designstoelen die je interieur afmaken

Je interieur gezellig inrichten is niet eenvoudig. Toch is dat waar iedereen naar verlangt: een koper wil een eigen nestje creëren, een verkoper gebruikt homestaging zodat zijn zoekertje opvalt. Stoelen helpen daarbij! Met een iconisch exemplaar prikkel je de aandacht van al je bezoekers.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok