De voor- en nadelen van een inductiekookplaat

Komt er weldra een nieuwe keuken? Dan moet je heel wat keuzes maken en onder andere ook een bepaald type van kookplaat selecteren. Ga je voor een vitrokeramisch elektrisch vuur? Of liever een exemplaar op aardgas?

Zo bespaar je ruimte: klein wonen hoeft écht niet onpraktisch te zijn

Meer en meer mensen op dezelfde kleine wereldbol, wil zeggen dat we steeds kleiner moeten gaan wonen. Tenminste als we allemaal ons eigen stekje willen claimen. Deze trend zorgt ervoor dat we steeds creatiever moeten omspringen met woonoplossingen. Zo is er de Tiny House Movement die aan terrein blijft winnen, beginnen mensen inventief te worden met containers en wordt er zelfs geëxperimenteerd met mechanische meubels.

Nooit meer je bed opmaken met deze app

Blijf je ’s morgens het liefst zo lang mogelijk in bed liggen? Dan heb je ongetwijfeld geen tijd om ook nog je bed op te maken. Geen zorgen, binnenkort kun je dat met één simpele tik op je smartphone.

De 4 leukste opbergers voor kinderspeelgoed

Je kinderen verzamelen al snel heel wat speelgoed tijdens hun eerste levensjaren. Je laat ze er mee spelen daar waar je ze goed in het oog kunt houden en voor je het weet is je leefruimte omgetoverd tot een heuse speelkamer. Om dit te vermijden, zochten wij voor jullie enkele leuke opbergers voor speelgoed, zodat je aan het einde van de dag je woonkamer weer speelgoedvrij kunt maken. Veel succes!

15 tips voor een kindvriendelijke badkamer

Kinderen spenderen heel wat uren per week in de badkamer. Kranen laten lopen, alle kastjes opendoen of een watergevecht in bad. Plezier gegarandeerd, maar een ongelukje is snel gebeurd. Met deze tips maak je je badkamer kidsproof.

Let op deze 5 fouten bij de inrichting van je woonst

Een huis of appartement inrichten? Vroeg of laat krijgt iedereen er wel eens mee te maken. Maar hoe pak je dit nu het best aan? Deze veel gemaakte fouten vermijd je beter bij het aankleden van je interieur. Vooral niet doen dus!

5 tips om de ideale leefkeuken te creëren

De keuken is het hart van je huis. We koken en eten er niet alleen, we spenderen er meestal ook heel wat extra tijd. Een leefkeuken is dan ook voor velen een grote droom. Wij geven je enkele tips om er een te creëren.

Interieur: 7 Instagram’ers die je moet volgen

Je kunt heel wat showrooms bezoeken of tal van interieurmagazines doorbladeren als inspiratiebron voor je interieur , maar de gemakkelijkste manier om aan frisse ideeën te komen is Instagram! Volgende Instagram Accounts zijn een must follow!

Deel je ruimtes in met gordijnen

Niet iedereen heeft de luxe om een nieuwbouwwoning te zetten waarbij je alle ruimtes en kamers volledig zelf kunt bepalen. De meesten onder ons moeten zich tevreden stellen met kamers die er al zijn. Niet altijd ideaal. Wil je hier toch iets aan doen zonder te kappen en te breken? Ga aan de slag met dit alternatief: gordijnen.

4 leuke spiegelcollages voor optische verruiming

Spiegels hebben tegenwoordig niet alleen het doel om jezelf te bekijken, maar ze hebben ook een decoratieve functie. Je kunt ze gebruiken om ruimtes lichter te maken door de juiste weerkaatsing, of om ruimtes optisch groter te maken door meer diepte te creëren. Wij geven je daarom inspiratie voor de leukste spiegelcollages in je interieur.

5 losstaande baden als blikvanger van elke badkamer

Wil je je badkamer graag net dat beetje extra geven? Dan is een losstaand bad de manier om dat te doen! Doordat het in het midden van de ruimte staat, valt het meteen op en het straalt ook gewoon luxe uit.

Inspiratie: 5x paneelgordijnen

Weet je je geen raad met je ramen? Paneelgordijnen zijn heel populair. Ze zorgen niet alleen voor verduistering, ze kunnen ook een echte eyecatcher in je interieur zijn. Wij geven je alvast wat inspiratie.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok