Creëer een warme sfeer in huis met wol: 5 tips

De nazomer is stilaan voorbij en binnenkort wordt de verwarming in huis opnieuw aangezet. Kaarsen worden ‘s avonds aangestoken en dekentjes horen voortaan opnieuw in de zetel.

NIEUW: De Ikea Place app (VIDEO)

Ikea voorziet tal van tips en hacks voor hun klanten. Maar toch kom je soms nog thuis met een item dat niet helemaal in je interieur past. Hoe praktisch het design ook mag zijn en hoe goed je muur ook had opgemeten.

10 tips voor een creatieve kinderkamer

Zetten je bengels het huis vaak op stelten? Met een supercoole kinderkamer blijft je woonkamer buiten schot. Met deze 10 tips creëer je een speelparadijs waar je kinderen niet meer weg te slaan zijn.

Decoratie met een aaibaarheidsfactor: dierenprints in je interieur

Dierenprints worden vaak nogal snel als fout aanzien. Toch zijn ze helemaal terug van weggeweest, en dan vooral in het interieur. Wij tonen je hoe je dierenprints op een stijlvolle manier in je interieur verwerkt, zodat je woning niet op een dierentuin gaat lijken.

Marmer in je keuken: 10 moderne voorbeelden

Marmer is weer helemaal in! Is je keuken aan vernieuwing toe? Denk dan verder dan alleen een marmeren keukenblad. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij schotelen je alvast tien voorbeelden voor.

VIDEO: Maak je eigen bedeinde met ingebouwde verlichting (DIY)

Heb je het gevoel dat je slaapkamer een opfrisbeurt nodig heeft? Dan biedt een nieuw hoofdbord voor je bed misschien wel de oplossing. Bij Nifty hebben ze alvast een creatief en betaalbaar idee bedacht.

3 originele planten voor wie cactussen beu is

De cactus veroverde de laatste jaren in een recordtempo een plaatsje in onze woning. Je vindt ze in alle vormen en maten, maar voor wie aan vernieuwing toe is, zijn er ondertussen enkele leuke alternatieven. Wij stellen je voor: de stippenplant, kwartjesplant en lippenstiftplant.

Hoe haal je het maximum uit je kleine slaapkamer?

Een ruimte wordt steeds vaker multifunctioneel ingezet. Soms door plaats tekort. Huizen worden duurder, dus we wonen vaak steeds kleiner. Soms door gemakzucht. Waarom naar een andere kamer gaan als je kan tv kijken uit je bed, je thuiskantoor ook kan opgericht worden tussen de beddenlakens en hoofdkussens, en ontbijt op bed een upgrade kan krijgen tot lunch en zelfs diner in bed?

5 interieurideeën om de herfst in huis te halen

De zomer is spijtig genoeg voorbij en het wordt gevoelig kouder. Dat wil zeggen dat we minder tijd doorbrengen op ons terras, en meer tijd binnen vertoeven. Wij vertellen je hoe je het volgende seizoen omarmt en het toch gezellig maakt in huis tijdens de herfst.

7 gashaarden, voor elk interieur

Hou je niet van die donkere, koude herfstdagen? Dan is het hoog tijd om het extra warm en gezellig in huis te maken. Niets is zo sfeervol én onderhoudsvriendelijk als een gashaard. Wij schotelen je alvast enkele voorbeelden voor.

Deze woningen staan volledig in het teken van de kinderen

Wie zijn of haar kinderen het interieur laat kiezen, kan wel eens bedrogen uitkomen. Krijg je bij het idee alleen al visioenen van glijbanen op de meest onpraktische plaatsen, flikkerlichten die je uit je slaap gaan houden en muurgrote eenhoornstickers in de inkomhal? Wees dan gerust dat het ook anders kan… en dat je misschien het kind in jezelf er ook een groot plezier mee doet.

5 opbergtips voor je interieur met IKEA

IKEA heeft leuke meubelen, die vooral een fijn prijskaartje hebben. Maar wist je dat je bij IKEA ook heel wat items vindt, die je helpen om je woning te organiseren? Wij tonen ze je.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok