Zo verberg je de airco stijlvol in je woning

Tijdens de zomer hebben weer heel wat mensen airco laten plaatsen. Meestal in de slaapkamer, maar je vindt ze ook vaak op andere plaatsen in de woning. Een airco is super praktisch en zorgt meteen voor de nodige verkoeling, maar onder het motto ‘het oog wilt ook wat’ tonen wij je hoe je deze installatie stijlvol kunt verbergen in je interieur.

Maak zelf een minibar: 4 creatieve ideeën

Organiseer jij graag een gezellig momentje met de vrienden en past daar ook een aperitiefje, frisse wijn of een verrassende cocktail bij? Dan heb je ongetwijfeld al eens gedacht aan een zomerbar bij je thuis. En die kun je vaak gewoon zelf maken! Wij hebben vier creatieve ideeën voor je uit gezocht.

Wat doe je met grote muziekinstrumenten huis?

Een bekende zegswijze geldt ook voor grote muziekinstrumenten in een kleine woning: wat je niet kan verbergen, zet je in de kijker. Dat moet je niet letterlijk nemen, maar je maakt je meubel wel best deel van je interieur. Hoe je dat doet? Dat lees je hier.

De voor- en nadelen van een boxspring

Boxsprings zijn populairder dan ooit. Volgens de Nederlandse consumentenbond zou zelfs 7 op de 10 verkochte bedden een boxspring zijn. Wat zijn de voordelen? En de nadelen? Wij zetten ze even op een rijtje.

De 4 criteria voor een perfect tapijt

Een tapijt kopen is altijd een beetje gokken. Toch? Neen. Echt niet. Want wat als je tapijt plots te groot blijkt te zijn voor je ruimte? Of lelijk in combinatie met je meubilair? Of meer haar verliest dan een gemiddelde kappersklant?

Een jacuzzi in huis: de voor- en nadelen

Ontspannen in eigen huis, het is een nieuwe trend. Als je echt all the way wil gaan, behoort een eigen jacuzzi best wel tot de mogelijkheden. Maar wat zijn juist de voor- en nadelen van een jacuzzi in huis?

7 tips voor studenten om hun kot in te richten

We hebben allemaal een beeld van studentenkoten met een minimalistische inrichting en smerige stijl. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn.

Inspiratie: 5x het perfecte tv-meubel

We doen het allemaal: televisiekijken. En met het perfecte tv-meubel maak je het kijken nog leuker. Je kunt het niet alleen gebruiken als opbergruimte, het kan ook een echte eyecatcher in huis zijn. Wij helpen je alvast op weg.

Zo haal je een muurboerderij in huis

Heb je groene vingers maar geen plaats voor een moestuin? Goed nieuws! Met de muurboerderijen van Plenty kun je misschien je eigen groenten in huis kweken. Al is het nog even wachten voor het écht kan.

Inspiratie: de mooiste muurcreaties met waterverf

Iedereen heeft als kind wel eens geverfd met waterverf. Je liet verschillende kleuren moeiteloos in elkaar overlopen door middel van water en creëerde zo kleine kunstwerkjes op papier. Maar waarom zou je waterverf enkel op papier gebruiken? Tegenwoordig kun je er ook mee aan de slag op de muren van de woning. Wij geven je alvast inspiratie!

5 verrassende ideeën om je badkamer te renoveren

De dagen dat badkamers enkel functioneel dienen, zijn voorbij! Tegenwoordig moeten ze er ook goed uitzien en een oase van ontspanning bieden in de woning. Als je plannen hebt om je badkamer te renoveren, hou je dus best rekening met volgende verrassende tips & tricks.

Kopen we in de toekomst geen meubels meer?

Toch niet als het van Furlenco afhangt. Want deze Indische start-up verhuurt meubilair. Zo geeft het bedrijf een volledig nieuwe kijk op de inrichting van woningen. De Uber van de meubelindustrie heeft het slim bekeken.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok