5x speelgoed als decoratie

Wat als je kinderen niet elke avond al hun speelgoed moeten opruimen omdat het speelgoed deel uitmaakt van je interieur. Lekker handig voor de kids, maar ook voor jou. Wij tonen je 5 speelgoeditems die perfect te integreren zijn in elk interieur.

Dit douchegordijn helpt je water besparen

Sta je vaak veel te lang onder de douche? Niet alleen frustrerend voor je medebewoners, maar ook voor je eigen portemonnee. Met dit douchegordijn is dat vanaf nu verleden tijd.

De 9 slimste space dividers voor jouw huis

Wat hebben een grote loft en een kleine studio gemeen? Dat je ergens wel een eigen hoekje wilt om je eigen ding te doen. Enter: de room divider, spacewall of modulaire wand. Zonder breekwerken voeg je een extra wand aan je woning toe. Hier vind je enkele inspirerende ideeën.

VIDEO: Is deze robotchef iets voor jou?

Geen tijd om élke dag een verse maaltijd te koken? Goed nieuws! Moley, je persoonlijke robotchef, tovert in een volledig geautomatiseerde keuken de lekkerste maaltijden op tafel. Nog beter: hij ruimt zelfs je vuur en aanrecht helemaal op.

8 uur slapen? Je huis helpt je op weg

Volgens onderzoek moet je gemiddeld 8 uur slapen voor een goede nachtrust. Maar wat als dat niet vanzelf lukt? Het interieur van je huis doet alvast meer dan je denkt. Met een paar kleine aanpassingen slaap je elke nacht als een roos.

VIDEO: 8 zaken om te testen voor je een sofa koopt

Een goede zetel is vaak een hele investering en een grote aankoop. Natuurlijk kan je even langs de tweedehandswinkel rijden, maar ook daar test je toch nog altijd eerst even de kwaliteit en kies je toch iets dat bij je smaak past. Je zetel springt in je interieur toch meteen in het oog. Waar let je dus best op tot je tot een aankoop overgaat?

De nieuwste plantentrend: hydroponie

Heb jij al gehoord van de nieuwe trend op het gebied van planten: hydroponie? Het ligt ergens tussen een potplant en een boeketje in een vaas. Je laat namelijk takken of zelfs complete kamerplanten wortelen in een vaas. Wij vertellen je hoe je deze nieuwe trend succesvol in huis houdt.

Vergeet magneetverf, hier is magneetvlies

Wil je een groot magneetbord in huis maar heb je geen zin om uren en uren te verven? Dan is magneetvlies dé oplossing. In een handomdraai tover je een muur of zelfs een hele kamer om in een magneetparadijs.

5 warme dekentjes om koude avonden te trotseren

De eerste nachtvorst is een feit. Tijd dus om ‘s avonds onder een knus dekentje te kruipen. Wij tonen je enkele gezellige exemplaren die een must have zijn voor elk interieur.

7 tips voor een milieuvriendelijk interieur

Ga je je interieur opnieuw inrichten of trek je binnenkort in een nieuwe woning en ga je nieuwe meubels kopen? Dan is het de ideale moment om niet enkel na te denken over wat er goed uitziet in je interieur, maar ook of je wel milieubewuste keuzes aan het maken bent. Wij geven raad zodat je een milieuvriendelijk(er) interieur verkrijgt.

Zo koop je meubels online: 6 tips

Ben je op zoek naar een nieuw meubel, maar heb je geen tijd of zin om een resem meubelwinkels af te schuimen? Dan is het internet jouw ultieme shoppingparadijs. Want na kleren en boeken vind je nu ook een gigantisch meubelaanbod online.

Zo hou je een zomergevoel in huis tijdens de winter

De dagen beginnen te korten, de kinderen gaan alweer naar school en de bladeren ruilen hun frisse, groene kleur in voor rijke, oranje tinten. Dat betekent dat de herfst in het land is en de winter voor de deur staat! Ben jij nog niet helemaal klaar om het zomergevoel los te laten? Geen nood, ga aan de slag met deze 5 tips!
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok