VIDEO: Maak je eigen bedeinde met ingebouwde verlichting (DIY)

Heb je het gevoel dat je slaapkamer een opfrisbeurt nodig heeft? Dan biedt een nieuw hoofdbord voor je bed misschien wel de oplossing. Bij Nifty hebben ze alvast een creatief en betaalbaar idee bedacht.

3 originele planten voor wie cactussen beu is

De cactus veroverde de laatste jaren in een recordtempo een plaatsje in onze woning. Je vindt ze in alle vormen en maten, maar voor wie aan vernieuwing toe is, zijn er ondertussen enkele leuke alternatieven. Wij stellen je voor: de stippenplant, kwartjesplant en lippenstiftplant.

Hoe haal je het maximum uit je kleine slaapkamer?

Een ruimte wordt steeds vaker multifunctioneel ingezet. Soms door plaats tekort. Huizen worden duurder, dus we wonen vaak steeds kleiner. Soms door gemakzucht. Waarom naar een andere kamer gaan als je kan tv kijken uit je bed, je thuiskantoor ook kan opgericht worden tussen de beddenlakens en hoofdkussens, en ontbijt op bed een upgrade kan krijgen tot lunch en zelfs diner in bed?

5 interieurideeën om de herfst in huis te halen

De zomer is spijtig genoeg voorbij en het wordt gevoelig kouder. Dat wil zeggen dat we minder tijd doorbrengen op ons terras, en meer tijd binnen vertoeven. Wij vertellen je hoe je het volgende seizoen omarmt en het toch gezellig maakt in huis tijdens de herfst.

7 gashaarden, voor elk interieur

Hou je niet van die donkere, koude herfstdagen? Dan is het hoog tijd om het extra warm en gezellig in huis te maken. Niets is zo sfeervol én onderhoudsvriendelijk als een gashaard. Wij schotelen je alvast enkele voorbeelden voor.

Deze woningen staan volledig in het teken van de kinderen

Wie zijn of haar kinderen het interieur laat kiezen, kan wel eens bedrogen uitkomen. Krijg je bij het idee alleen al visioenen van glijbanen op de meest onpraktische plaatsen, flikkerlichten die je uit je slaap gaan houden en muurgrote eenhoornstickers in de inkomhal? Wees dan gerust dat het ook anders kan… en dat je misschien het kind in jezelf er ook een groot plezier mee doet.

5 opbergtips voor je interieur met IKEA

IKEA heeft leuke meubelen, die vooral een fijn prijskaartje hebben. Maar wist je dat je bij IKEA ook heel wat items vindt, die je helpen om je woning te organiseren? Wij tonen ze je.

Speelgoed voor kinderen, design voor volwassenen?

De decoratie van je woning gaat veel verder dan doordachte verlichting, aangenaam textiel en de juiste bladerboeken op je salontafel. Persoonlijke gadgets, herinneringen uit je kindertijd of de miniatuurversie van iets dierbaars: waarom zou je die niet een plek in je woonkamer geven?

VIDEO: Het coolste bed ter wereld heeft een ingebouwde cinema

Maak kennis met iNyx, het meest gesoficticeerde bed ter wereld. Het bevat tal van leuke features die je slaapcomfort verbeteren, maar ook enkele leuke extra’s die vooral voor extra luxe zorgen. Wij sommen ze op.

Zo maak je je badkamer seniorproof: 5 tips

De leeftijdsgrens van 60 gepasseerd? En is je badkamer aan vervanging toe? Wellicht ben je nog springlevend. Toch is het een goed idee om enkele slimme tips en trucs in het achterhoofd te houden om je badkamer seniorproof te maken. Kwestie van later zo lang mogelijk van je badkamer te kunnen genieten.

7 goedkope upgrades die je huis duurder doen lijken

Welke woningen geven een dure indruk? Dat zijn grote woningen waarin alles tot in de puntjes is afgewerkt. Met indrukwekkende keukens en badkamers, mooie ruimtes en kunstwerken aan de muur. En vooral woningen waar de inrichting perfect in balans is.

Fleur je huis op met kindertekeningen: 5 tips

Wat doe je met de tekeningen die je (klein)kind maakt? Stop je ze in een map? Hang je het kunstwerk op een prikbord? Belanden ze ergens op een stapeltje en gooi je ze na verloop van tijd weg?
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok