12 slimme Ikea-hacks voor kids

Ikea, we love it! Niet alleen omwille van de talloze combinatiemogelijkheden, maar ook voor de coole creaties waar je wellicht nog niet aan dacht. Ben jij een beetje creatief en handig? Hier de 12 leukste Ikea-hacks voor kids.

Kunst huren, een nieuwe trend?

Kunstwerken in je woning: het is een meerwaarde. Daarnaast kan kunst ook een mooie investering zijn. Maar voor veel mensen is het niet gemakkelijk om het kaf van het koren te scheiden. Daarom kan het huren van kunst een mooie en betaalbare tussenstap zijn.

Alle luxe voor jouw keuken op Batibouw 2015

Chique, oogstrelende woonkeukens, bij voorkeur zonder grepen, het is al jaren een trend. Door de vele tv-programma’s over eten en koken stellen we ook almaar hogere eisen aan de mogelijkheden van de toestellen. Fabrikanten spelen daar graag op in met toestellen die net dat tikkeltje meer bieden dan de traditionele apparatuur.

Hoe kies je de juiste dampkap voor je keuken?

Welke factoren spelen mee in de keuze van je dampkap? Wij lijsten ze voor je op en maken het kiezen wat makkelijker!

5 leuke DIY kinderkamer ideeën

Ben je een beetje handig en heb je ook zin om je handen uit de mouwen te steken om de slaapkamer van je zoon of dochter wat op te leuken? We geven je alvast enkele ideeën ter inspiratie.

Het plan voor de perfecte dressing

De droom van heel wat vrouwen: de perfecte dressing. Wij reiken je alle aandachtspunten aan die je nodig hebt!

8 redenen om een schilderij te kopen

Er is geen twijfel over dat het kopen van posters leuk en budgetvriendelijk is. Maar je interieur is pas echt waardevol met een uniek stukje kunst.

Verdeel je keuken in 5 zones: handig en slim!

Het geheim achter een praktisch ingedeelde keuken? Ze indelen in vijf zones.

Zo maak je een hondvriendelijke keuken

Heb jij een hond in huis? Dan weet je: een hondenbakje staat altijd in de weg. Of niet?

Hoe kies je de juiste gordijnen?

Is je interieur aan vernieuwing toe? Of mag je je nieuwe woning helemaal van nul inrichten? Denk dan zeker goed na over de juiste raambekleding. Ga je voor gordijnen, lamellen, paneelgordijnen, of voor een raamfolie? Wij hebben hier nog een leuke tip.

7 badkamerdesigns, hot in 2015

Wil je je badkamer vernieuwen of een nieuwe touch geven, maar weet je niet goed hoe? Laat je dan inspireren door de laatste designtrends voor badkamers.

6 populaire opbergideeën voor je keuken

Wanneer je een keuken kiest, is het uiterlijk ervan belangrijk. Maar de mogelijkheden om op te bergen zijn misschien nog belangrijker. Gelukkig wordt er steeds meer nagedacht over elementen om je keuken functioneel te maximaliseren.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok