5 unieke kinderkamers: voor elk wat wils

Heb je nog wat inspiratie nodig voor de kinderkamer? Wij schotelen je onze vijf favoriete themakamers voor.

15 zalige badkamers

De plaats waar je eindelijk tot rust komt. Nee, we hebben het niet over kleinste kamertje, maar over de badkamer. Wat is er beter dan ’s morgens voor het werk een verfrissende douche te nemen of in het putje van de winter een lekker warm bad? Het maakt niet uit hoe, maar de badkamer is een plek waar we best flink wat tijd doorbrengen. Ze mag er dan ook best wat mooi uitzien. Niet meteen inspiratie, dan bekijk je best eens de foto’s hieronder.

5 nuttige en goedkope keukentools

Investeren in een goede keuken kost vaak een bom geld. Voor de kleine bijkomstigheden - die toch ook een aardige som bedragen - is dan niet altijd geld voorzien. Tenzij … je deze vijf dingen koopt.

Zes zekerheden voor elke keuken

Een comfortabele en ergonomische keuken is het resultaat van doordacht denkwerk en een praktische planning. Maar da’s makkelijker gezegd dan gedaan… Deze zes tips maken het verschil.

Checklist badkamer

Heb je (ver)bouwplannen, maar geen idee over wat er komt kijken bij een goed uitgekiende badkamer? Met deze checklist neem je een goede start!

Bruisende badkamerrenovatie

Het is ’s morgens haast zeker de eerste kamer waar je binnenkomt: naar het toilet gaan, douche nemen, tanden poetsen of gewoon effe opfrissen. Je badkamer is een zeer belangrijke plaats in je leven. Het moet dan ook een ruimte zijn waar je graag komt. Ben je je badkamer beu of was je sowieso al van plan om de kamer eens goed onder handen te nemen? Perfect, wij geven enkele tips zodat het renoveren van je badkamer kinderspel wordt. 

Zalige zetels

Na een lange werkdag ’s avonds rustig neerploffen in je zetel. Op je gemak de krant doornemen of je favoriete feuilleton volgen. Zalig. Het is dan ook belangrijk om een goede, aangename zetel te hebben. Maar welke moet je nu kiezen? Wij geven je een lijstje van onze favorieten. Welke kies jij?

Creëer je home office in de leefruimte

Thuiswerken komt steeds vaker voor. Een aangepaste werkplek in huis is dan ook zeer welkom. Maar wat als je geen plaats hebt voor een aparte bureauruimte? Hier alvast enkele tips voor een goede balans tussen werken en leven in je woonkamer.

Maak je interieur babyproof: 7 tips

Je interieur aanpassen aan de komst van een kind en babyproof maken is noodzakelijk voor diens veiligheid. Meestal wordt de babykamer ingericht, maar durven de aanstaande ouders de rest van het huis wel eens te vergeten. Hier zijn onze tips.

Indirect licht: instant sfeerschepper

Met indirecte verlichting creëer je een gezellige sfeer. Maar in welke ruimtes komt dit type verlichting het best tot zijn recht? Deze en vier andere vragen zetten je op weg!

De centrale stofzuiger in vijf vragen

Eén slang, een kanalennet en verschillende aansluitpunten doorheen je woning. Da’s een centraal stofzuigsysteem in een notendop. Iets voor jouw woning?

Dit is originele muurdecoratie

Je kunt je muren natuurlijk decoreren met een schilderij, fotolijstje of muursticker, maar echt origineel is dat niet. Wil jij een echte eyecatcher in huis? Bekijk dan snel deze voorbeelden.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok