Welk materiaal kies je best als spatwand in je keuken?

Een spatwand krijgt het minder hard te verduren dan een werkblad in de keuken, maar het moet toch ook tegen een stootje kunnen. Functionaliteit is daarbij niet alles, want het oog wilt ook wat.

Een projector integreren in je interieur? Dat doe je zo

Je favoriete sportwedstrijden op een zo groot mogelijk scherm volgen? Overweeg je om een home cinema projector in huis te halen. Prima idee! Wij serveren je een aantal tips om de projector te installeren.

Het ultieme huis voor muziekliefhebbers

De inwoners van dit huis zijn zo’n grote muziekliefhebbers dat zij hun woonst volledig lieten inrichten voor een optimale muziekbeleving, in welke kamer dan ook.

5x high tech voor in de woonkamer

Houd je van technologische snufjes? Dan kun je ongetwijfeld deze vijf high tech snufjes voor je woonkamer smaken.

NIEUW: De horizontale douche voor thuis

Je kent ‘m misschien niet, maar de horizontale douche bestaat al sinds begin 1900. En nu kan je er ook thuis een laten installeren!

9 bijzondere manieren om je boeken op te bergen

Wij Belgen lezen graag: van kookboeken tot managementklassiekers en romans om bij weg te dromen. Maar al die boeken nemen heel wat ruimte in beslag. En daar knelt het schoentje vaak: hoe berg je je boeken op zodat ze je interieur niet verzieken?

Star Wars stijlvol in je interieur: 4 tips

Sinds de release van ‘Star Wars: The Last Jedi’ is de hype rond ‘The Force’ weer helemaal aangewakkerd. En ook ons interieur moet er tegenwoordig aan geloven. Wij tonen je hoe je Star Wars op een smaakvolle manier in je interieur kunt integreren.

Hygge je huis: 11 tips

De Denen tillen gezelligheid naar een nieuw niveau en hebben daar een specifieke term voor: “Hygge”. Een vorm van Scandinavische gezelligheid die de laatste maanden snel de lifestylepagina’s overneemt.

Kaders ophangen zonder gaatjes in je muur: dat doe je zo!

Heb je ook een hekel aan gaatjes in je muren? Met fotolijststrips is dat vanaf nu voltooid verleden tijd. De strips zijn eenvoudig aan te brengen, onzichtbaar en ze beschadigen de muur niet. Hang een fotolijst of schilderij op of maak een fotocollage. Spijkers of schroeven heb je niet nodig.

Stap voor stap naar je ideale fotomuur

Je hebt honderden familiefoto’s op je computer, maar verzilvert die herinneringen nooit helemaal. Klinkt herkenbaar? Stop dan met eindeloos scrollen door ongefilterde fotomappen. Maar haal er de meest memorabele/gekke/grappige foto’s uit. En zet ze samen op jouw ideale fotomuur. Ideetjes te over!

Zo geef jij je huis een bohemian look

Bohemian is hip. De foto’s van jaloersmakende interieurs vol aardetinten en culturele souvenirs op sociale media zijn niet te tellen. Maar hoe creëer je die zo gegeerde multiculturele stijl? Wij helpen je op weg.

Een werkplek in je woonkamer: waar moet je rekening mee houden?

Heb je geen zolder- of andere kamer die je kan inrichten als gezellige maar efficiënte werkplek? Of ben je juist veel productiever als er rondom je leven en beweging is? Dan is een werkplek in de leefruimte een goede optie. Enkele tips om een volwaardige en inspirerende werkplek in te richten in je woonkamer.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok