VIDEO: 8 zaken om te testen voor je een sofa koopt

Een goede zetel is vaak een hele investering en een grote aankoop. Natuurlijk kan je even langs de tweedehandswinkel rijden, maar ook daar test je toch nog altijd eerst even de kwaliteit en kies je toch iets dat bij je smaak past. Je zetel springt in je interieur toch meteen in het oog. Waar let je dus best op tot je tot een aankoop overgaat?

De nieuwste plantentrend: hydroponie

Heb jij al gehoord van de nieuwe trend op het gebied van planten: hydroponie? Het ligt ergens tussen een potplant en een boeketje in een vaas. Je laat namelijk takken of zelfs complete kamerplanten wortelen in een vaas. Wij vertellen je hoe je deze nieuwe trend succesvol in huis houdt.

Vergeet magneetverf, hier is magneetvlies

Wil je een groot magneetbord in huis maar heb je geen zin om uren en uren te verven? Dan is magneetvlies dé oplossing. In een handomdraai tover je een muur of zelfs een hele kamer om in een magneetparadijs.

5 warme dekentjes om koude avonden te trotseren

De eerste nachtvorst is een feit. Tijd dus om ‘s avonds onder een knus dekentje te kruipen. Wij tonen je enkele gezellige exemplaren die een must have zijn voor elk interieur.

7 tips voor een milieuvriendelijk interieur

Ga je je interieur opnieuw inrichten of trek je binnenkort in een nieuwe woning en ga je nieuwe meubels kopen? Dan is het de ideale moment om niet enkel na te denken over wat er goed uitziet in je interieur, maar ook of je wel milieubewuste keuzes aan het maken bent. Wij geven raad zodat je een milieuvriendelijk(er) interieur verkrijgt.

Zo koop je meubels online: 6 tips

Ben je op zoek naar een nieuw meubel, maar heb je geen tijd of zin om een resem meubelwinkels af te schuimen? Dan is het internet jouw ultieme shoppingparadijs. Want na kleren en boeken vind je nu ook een gigantisch meubelaanbod online.

Zo hou je een zomergevoel in huis tijdens de winter

De dagen beginnen te korten, de kinderen gaan alweer naar school en de bladeren ruilen hun frisse, groene kleur in voor rijke, oranje tinten. Dat betekent dat de herfst in het land is en de winter voor de deur staat! Ben jij nog niet helemaal klaar om het zomergevoel los te laten? Geen nood, ga aan de slag met deze 5 tips!

Creëer een warme sfeer in huis met wol: 5 tips

De nazomer is stilaan voorbij en binnenkort wordt de verwarming in huis opnieuw aangezet. Kaarsen worden ‘s avonds aangestoken en dekentjes horen voortaan opnieuw in de zetel.

NIEUW: De Ikea Place app (VIDEO)

Ikea voorziet tal van tips en hacks voor hun klanten. Maar toch kom je soms nog thuis met een item dat niet helemaal in je interieur past. Hoe praktisch het design ook mag zijn en hoe goed je muur ook had opgemeten.

10 tips voor een creatieve kinderkamer

Zetten je bengels het huis vaak op stelten? Met een supercoole kinderkamer blijft je woonkamer buiten schot. Met deze 10 tips creëer je een speelparadijs waar je kinderen niet meer weg te slaan zijn.

Decoratie met een aaibaarheidsfactor: dierenprints in je interieur

Dierenprints worden vaak nogal snel als fout aanzien. Toch zijn ze helemaal terug van weggeweest, en dan vooral in het interieur. Wij tonen je hoe je dierenprints op een stijlvolle manier in je interieur verwerkt, zodat je woning niet op een dierentuin gaat lijken.

Marmer in je keuken: 10 moderne voorbeelden

Marmer is weer helemaal in! Is je keuken aan vernieuwing toe? Denk dan verder dan alleen een marmeren keukenblad. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij schotelen je alvast tien voorbeelden voor.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok