Open opbergruimte in je keuken: 7 tips om de cleane look te bewaren

Open opbergruimte in de keuken is helemaal hip and happening. En hoe kan het ook anders? Met open kastjes en planken maak je je keuken in een handomdraai een pak praktischer én kan je eindeloos spelen met de inrichting ervan.

Scandistyle voor beginners: 9 tips

Scandinavische landen hebben een zeer uitgesproken interieurstijl. Een perfecte combinatie van gezelligheid en licht. Veel interieurontwerpers laten zich daarom inspireren door Scandinavische invloeden. Daarom enkele tips om zelf je interieur wat flair uit het noorden te geven die verder gaat dan IKEA meubels.

6 tips om je slaapcomfort te verhogen

Liefst een derde van ons leven liggen we te doezelen onder de dekens. Slapen is een van de leukste bezigheden. Behalve als je elke nacht uren naar het plafond ligt te staren en je de slaap maar niet kan vatten.

De fluwelen zetel maakt zijn comeback

Tegenwoordig had je in decowinkels enkel de keuze tussen een lederen of stoffen zetel of fauteuil, maar nu doet de fluwelen zitbank ook opnieuw zijn intrede.

Het ideale recept voor jouw industriële keuken

Op zoek naar een keuken met karakter? Kies dan voor een industriële, stoere look. Ga voor 'oermaterialen' en authentieke decoratie. Een complete handleiding voor jouw keuken met industriële vibe vind je hier!

Vergeet de accentmuur, hier is je statement plafond

De accentmuur was een tijdje een hype in de interieurwereld. Een muur die meteen ieders aandacht weet te bemachtigen door middel van een opvallende print, felle kleur of verrassende textuur. Maar nu moet deze trend plaats maken voor het statement plafond. Geen idee hoe eraan te beginnen? Wij weten raad!

Inspiratie: 5x speelgoedopbergers

Spelende kinderen? Dan eindigt de dag meestal met een heel rommelige woonkamer. Een nachtmerrie voor elke perfectionist. Met deze 5 speelgoedopbergers is die slechte droom voorgoed voorbij.

Dit zijn dé trendkleuren van 2017

Ben je dat oude behangpapier in je woonkamer beu? Is het tijd voor een nieuwe sfeer in huis? Wij geven je snel even mee met welke kleuren je gegarandeerd scoort dit jaar.

Te gek! Beestjes baden in tafelbladen

Niet iedereen mag huisdieren houden van de huisbaas, of misschien hebben jij of je huisgenoot een allergie. Ben je toch een grote dierenliefhebber? Deze unieke salontafels zorgen toch voor een gekke beestenboel in huis.

Organiseer je waskamer zoals een pro: 7 tips

De was doen is wellicht niet de spannendste activiteit in je leven. Toch is het een noodzakelijk kwaad. Een chaotische waskamer maakt dat allemaal nog veel erger. Maar wat als je binnenkort wast en droogt, strijkt en vouwt in een perfect uitgeruste waskamer? Met deze tips wordt zelfs de grootste hater een echte waslover.

Breng leven in je interieur met kamerplanten

Er is geen betere manier om leven in huis te brengen dan door een stukje natuur binnen te halen: een kamerplant is de ideale manier om dit te doen. Maar welke plant kies je? En waar plaats je hem het best? Lees hier onze tips.

De trendkleur van 2017: Denim Drift

Wil jij je interieur matchen met de trend van 2017? Dan is ‘Denim Drift’ dé kleur om in je kleurenpalet te verwerken. Deze winterse, koele en moderne tint is bovendien ideaal voor de winter. Tijd dus om je woning onder te dompelen in de blauwtinten van je favoriete jeans.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok