Hoe een Moss Wall creëren in huis?

Veel planten in je woning en een ware Urban Jungle creëren, is een echte trend. Maar tegenwoordig zien we nog een nieuwe manier om voor wat groen te zorgen: Moss Walls of moswand. Benieuwd hoe je op een leuke manier een volledige muur met mos kunt bedekken? Wij geven je enkele leuke voorbeelden en tips.

40 kostbare tips om minder water te verbruiken

Na een eventueel stroomtekort deze winter worden we nu gewaarschuwd voor een mogelijk watertekort. Niet dat er deze zomer opeens geen water meer uit onze kranen zal stromen. Maar als we ons waterverbruik niet verminderen, dreigen er wel problemen op lange termijn. 

Van kille badkamer tot warme oase

Alle wellness trends en designsanitair ten spijt, blijkt uit onderzoeken en enquêtes allerhande dat de badkamer bij de minst populaire ruimtes in de woning behoort. Zit je ook met dat gevoel? Dan helpt Hebbes.be je met enkele tips op weg om de badkamer om te toveren tot een aantrekkelijke ontspanningsruimte.

Koken op een tablet: de toekomst? (VIDEO)

Onze tablet kan al veel. Als we het Duitse Bauknecht mogen geloven, kunnen we er in de toekomst ook op koken. De fabrikant van huishoudapparaten heeft een prototype van TopCook klaar, een uit de kluiten gewassen inductiekookplaat met allerhande technische snufjes.

8 keukens van beroemdheden om jaloers op te zijn

Beroemdheden. We zijn er allemaal wel eens jaloers op. Om hun succes, hun rijkdom en … hun keukens.

3 tips om je slaapkamer op te fleuren

Wat je zelf doet, doe je meestal beter. En met een beetje hulp van het internet, raak je tegenwoordig al een heel eind. Bijvoorbeeld als je slaapkamer aan een opknapbeurt toe. Wij geven jou drie doe-het-zelf tips waardoor je slaapkamer er weer helemaal nieuw uitziet. 

Welke open haarden en kachels kan je kiezen?

Een kachel of haard dient tegenwoordig niet enkel om te verwarmen, maar moet ook stilistisch mooi passen in het interieur. Je hebt dan ook verschillende opties en soorten installaties.

Hier komt druk behangpapier het best tot zijn recht

Behangpapier met een drukke print, je bent er beter maar voorzichtig mee. Als je je hele huis ermee vol hangt, komt het snel kitscherig en te druk over. “Less is more” is dus ook hier van toepassing. Wij vertellen je in welke vier ruimtes je met behangpapier en prints print aan de slag kunt.

Je tv ophangen: 4 tips

Staat jouw tv ook op een meubelstuk? Dan wordt het misschien tijd om het toestel aan de muur op te hangen. Dat is niet alleen mooier, maar het helpt je nog meer ontspannen naar je favoriete programma te kijken.

Een gezellige woonkamer in 5 stappen

Je thuis is waar je tot rust komt, en je gejaagde leven even vergeet. Dat klinkt allemaal goed, maar hoe tover je een lege woonkamer om tot de plek waar je samen met familie en vrienden uren praat, lacht en geniet? Het antwoord is eenvoudig: als jij je kamer goed aanvoelt, dan voelt iedereen zich er goed in.

4x bad en douche mooi combineren

Een bad en douche in je badkamer combineren, is zeer functioneel en plaatsbesparend. Spijtig genoeg oogt deze combo niet altijd even mooi. Maar kiezen is in dit geval verliezen, dus ga aan de slag met deze tips om een bad en douche te combineren zonder in te boeten aan het visuele aspect.

De voor- en nadelen van krijtbordverf

Verf je muur eens met krijtbordverf. Niets zo leuk om een verloren hoekje in huis praktisch in te richten en op te fleuren. Ideaal voor creatieve uitspattingen in de kinderkamer of boodschappenlijstjes in de keuken.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok