VIDEO: Composteren kan voortaan in je keuken

Zet je heel wat vuilniszakken en groencontainers vol etensresten aan de straat? Op een composthoop raak je heel wat restjes kwijt, maar niet iedereen heeft daar plaats voor. De Zera Food Recycler zorgt binnenkort voor een veel kleine afvalberg én meststof voor al je planten. Win-win!

4 creatieve manieren om je bed te verstoppen

Niet iedereen heeft een grote slaapkamer in zijn woning. Maar daar hoef je je slaap niet voor te laten. Wij tonen je enkele woningen waarin zeer creatief werd omgesprongen met de plaatsing van het bed. Watch and learn!

Is het nu retro, vintage, antiek of brocante?

Het is tegenwoordig zeer hip om meubels een tweede leven te geven en wij kunnen dit alleen maar aanmoedigen! Maar wanneer je tweedehandsmeubels zoekt, kom je vaak in aanraking met verschillende termen zoals retro, vintage, antiek en/of brocante.

Hemelbedden: terug van nooit weggeweest

Lig je nooit op tijd in bed en raak je er daarom ’s morgens maar moeilijk uit? Maak je bed dan zo onweerstaanbaar dat het een plezier wordt om te gaan slapen. Met een hemelbed bijvoorbeeld.

Een inloopdouche in je badkamer: de voor- en nadelen

Inloopdouches winnen de laatste jaren aan populariteit. Er worden steeds minder douchecabines of zelfs baden geplaatst in nieuwe badkamers. Maar hoe komt dit precies? Heeft een inloopdouche echt alleen maar voordelen of zijn er toch ook enkele minpuntjes?

8 salon- en bijzettafels voor elk interieur

Heeft je woonkamer een upgrade nodig? Daar hoef je echt niet je hele interieur voor aan te pakken. Met een nieuwe salontafel, of een bijzettafeltje, kom je al een heel eind. Je creëert een heel nieuwe sfeer in huis, zonder schilder- of breekwerken. Wij geven je alvast wat inspiratie!

Nieuwe trend: behangpapier met een metal look

Wil je je interieur een heel andere look geven? Behangpapier met een metal look is helemaal in! Niet alleen de traditionele metaalkleuren zoals goud, zilver en koper sieren vandaag de muren. Ook met frisse kleuren haal je tegenwoordig de trendy metallic look in huis.

Zijn jouw kussens en matras aan vervanging toe?

Wanneer was de laatste keer dat je je hoofdkussens of je matras vervangen hebt? Of kan je je zelfs niet herinneren dat dat ooit gebeurd is? Dan ben je niet alleen. Hoewel matrassen en kussens broeihaarden vormen voor bacteriën en schimmels lijken veel mensen er niet aan te denken deze tijdig te vervangen. Met deze tips haal je het beste uit het leven van je beddengoed, en vervang je ze op het juiste moment.

De 5 beste interieurparfums van het moment

Een parfum om zelf lekker te ruiken, dat heeft bijna iedereen. Maar wist je dat er ook parfums bestaan die je huis heerlijk doen geuren? Wij zetten de heerlijkste huisparfums op een rijtje.

Zo gebruik jij je kerstlampjes nog (lang) na de feestdagen

Ben jij zo iemand die graag zo lang mogelijk van de kerstsfeer geniet? Of misschien iemand die gewoon niet graag opruimt? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Want je kunt je kerstverlichting namelijk heel eenvoudig blijven gebruiken, zelfs na de feestdagen. Wij tonen je hoe.

Wat zegt jouw salontafel over je?

De salontafel: het is de blikvanger van elke woonkamer. Je plaatst er koffiekoppen op, er komen boeken op terecht – en in het beste geval verdwijnen ze ook weer – en je ontvangt er je gasten aan. Maar geen enkele tafel ziet er hetzelfde uit. En dat zegt meer over jou dan je denkt. Wat vertelt jouw salontafel over je persoonlijkheid?

Wat is de betekenis van de kleuren in jouw interieur?

We worden omgeven door kleuren. Sommige kleuren vinden we leuk, anderen dan weer niet. Maar kleuren raken ons op een veel dieper en onbewust niveau. En daar hou je best rekening mee vooraleer je je eerste pot verf voor je interieurproject koopt.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok