Iconisch woonproject in een groene stadsomgeving

Voor wie op zoek is naar een nieuwe thuis of een slimme investering in het centrum van Leuven biedt AG Residential een buitenkans met het woonproject VIVID. De site omvat enerzijds 89 appartementen en 6 handelspanden, en anderzijds 55 erkende assistentiewoningen: VIVID+.

De Zilverkust in Portugal is een interessant investeringsgebied

Minder bekend, maar een opvallend meer en meer opkomende streek is de Costa de Prata of Zilverkust aan de Portugese Westkust.

Een mooie meerwaarde voor bewoners en investeerders

Residentie Botanic in Puurs, een project van REALIS, omvat 56 gloednieuwe parkappartementen en 54 erkende assistentiewoningen. De combinatie van vastgoed en zorg maakt van Residentie Botanic een slimme investering en een garantie op levenslang wonen.

Betaalbare erkende assistentiewoning in ieders bereik

Met Residentie Leiedam aan de oevers van de Leie in Deinze realiseerde de familie Martens zijn eerste project van erkende assistentiewoningen. Negen jaar en diverse nieuwe projecten later is Senior Homes uitgegroeid tot de specialist in assistentiewoningen. Het succesvolle concept steunt op drie pijlers: bouwen op toplocaties, investeren in het welzijn van de bewoners en uitbating in eigen beheer.

Virtueel thuiskomen, da’s Bostoen

Al meer dan 40 jaar creëert de familiale onderneming Bostoen een warme thuis voor vele gezinnen, onder de merken Bostoen in Vlaanderen en Jumatt in Wallonië. Bostoen staat voor nieuwbouw projectwoningen, appartementen en woningen op maat, zowel gemetst als in houtskelet. Via Virtual Reality kunnen klanten hun nieuwe woning configureren en beleven zonder dat er ook maar één baksteen gemetst is.

Nautilus biedt prachtig zicht op Brussel en het water

De omgeving rond het kanaal in Anderlecht krijgt de komende jaren een nieuw elan. Een van de eerste nieuwe vastgoedprojecten is Nautilus van Eaglestone, een architecturaal hoogstaand complex met zowel appartementen als winkels.

Kantkwartier: waarschijnlijk de beste investering in Vilvoorde

Vilvoorde herleeft en beweegt, diverse woonprojecten zorgen voor nieuwe impulsen voor de stad en zijn bewoners. Imoya Projects is hierbij een voortrekker: na het woonproject aan de Kantfabriek komt er een vervolg met de realisatie van het Kantkwartier, een zuurstofrijke woonsite in het centrum van Vilvoorde.

Vastgoedgroep Degroote: 'Toonaangevende woonkwaliteit aan zee'

“Wij zijn een familiebedrijf, 42 jaar geleden opgericht door mijn vader Xavier. Samen met mijn broers Pieter en Jan willen wij onze klanten een hoge woon- en leefkwaliteit bezorgen. Naast projectontwikkeling zijn we ook aannemers. Op die manier zijn we een aanspreekpunt voor alle praktische vragen van kandidaat-kopers. Wij halen de plannen erbij en kunnen hen meteen adviseren.”

Immobel ontwikkelt project O’Sea in Oostende

“Immobel, opgericht in 1863, is de grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar van België. In een samenwerkingsverband met Solidariteit voor het Gezin bouwt Immobel in het project O’Sea kwalitatief hoogstaande assistentiewoningen in Oostende. De locatie is subliem: 30 meter van de zeedijk, strand, winkels en horeca. Eind 2018 is de oplevering van de eerste fase voorzien,” opent Karim Zouaoui, Head of Business Development bij Immobel.

Hét woonconcept van de toekomst

Urbicoon specialiseert zich in eigentijdse woonprojecten in bruisende steden. “Steeds meer mensen willen terug in de stad wonen”, vertelt Herman Vluymans van Urbicoon. “Brussel zal de volgende twintig jaar bijvoorbeeld 200.000 inwoners extra verwelkomen. Ons Lifelong Living-concept speelt in op die stijgende vraag én biedt woonoplossingen voor iedereen: van starters, jonge gezinnen, senioren tot investeerders”.

Investeren op toplocaties in Antwerpen en Brussel

Als specialist in residentieel vastgoed gaat Antonissen Development Group op zoek naar absolute toplocaties in binnenstedelijk gebied, en dat hoofdzakelijk in Antwerpen en Brussel. “Op die locaties investeren in vastgoed is interessant omdat het risico op overaanbod veel kleiner is dan in pakweg provinciesteden”, zegt commercieel directeur Tom Verbist.

Ghelamco ontwikkelt nieuw stadsdeel Tribeca in Gent

Na het succes van het nabijgelegen project Blaisantpark investeert Ghelamco opnieuw met succes in de herontwikkeling van het noorden van Gent. Van bij de start betrokken wij alle stakeholders zodat het project gedragen wordt door de hele buurt,” opent Karel Beck, bij Ghelamco.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok