Iconisch woonproject in een groene stadsomgeving

Voor wie op zoek is naar een nieuwe thuis of een slimme investering in het centrum van Leuven biedt AG Residential een buitenkans met het woonproject VIVID. De site omvat enerzijds 89 appartementen en 6 handelspanden, en anderzijds 55 erkende assistentiewoningen: VIVID+.

De Zilverkust in Portugal is een interessant investeringsgebied

Minder bekend, maar een opvallend meer en meer opkomende streek is de Costa de Prata of Zilverkust aan de Portugese Westkust.

Een mooie meerwaarde voor bewoners en investeerders

Residentie Botanic in Puurs, een project van REALIS, omvat 56 gloednieuwe parkappartementen en 54 erkende assistentiewoningen. De combinatie van vastgoed en zorg maakt van Residentie Botanic een slimme investering en een garantie op levenslang wonen.

Betaalbare erkende assistentiewoning in ieders bereik

Met Residentie Leiedam aan de oevers van de Leie in Deinze realiseerde de familie Martens zijn eerste project van erkende assistentiewoningen. Negen jaar en diverse nieuwe projecten later is Senior Homes uitgegroeid tot de specialist in assistentiewoningen. Het succesvolle concept steunt op drie pijlers: bouwen op toplocaties, investeren in het welzijn van de bewoners en uitbating in eigen beheer.

Virtueel thuiskomen, da’s Bostoen

Al meer dan 40 jaar creëert de familiale onderneming Bostoen een warme thuis voor vele gezinnen, onder de merken Bostoen in Vlaanderen en Jumatt in Wallonië. Bostoen staat voor nieuwbouw projectwoningen, appartementen en woningen op maat, zowel gemetst als in houtskelet. Via Virtual Reality kunnen klanten hun nieuwe woning configureren en beleven zonder dat er ook maar één baksteen gemetst is.

Nautilus biedt prachtig zicht op Brussel en het water

De omgeving rond het kanaal in Anderlecht krijgt de komende jaren een nieuw elan. Een van de eerste nieuwe vastgoedprojecten is Nautilus van Eaglestone, een architecturaal hoogstaand complex met zowel appartementen als winkels.

Kantkwartier: waarschijnlijk de beste investering in Vilvoorde

Vilvoorde herleeft en beweegt, diverse woonprojecten zorgen voor nieuwe impulsen voor de stad en zijn bewoners. Imoya Projects is hierbij een voortrekker: na het woonproject aan de Kantfabriek komt er een vervolg met de realisatie van het Kantkwartier, een zuurstofrijke woonsite in het centrum van Vilvoorde.

Mooi, comfortabel en toch betaalbaar

Tribeca, een realisatie van Ghelamco, bewijst nog maar eens dat er een ruime markt is voor een woonproject dat topkwaliteit koppelt aan een ideale ligging in een dynamische wijk. De verkoop gaat pijlsnel, 85% van alle wooneenheden zijn verkocht. De laatste fase wordt medio 2018 opgeleverd maar ondertussen genieten de eerste bewoners al van hun appartement, duplex, studio of loft.

Zurenborg Poort: hip maar ook chique

Met het project Zurenborg Poort heeft projectontwikkelaar Antonissen Develompent Group in Antwerpen opnieuw een toplocatie beet. De residentiële wijk ten zuiden van Antwerpen typeert zich door een heel eigen karakter.

Leopold Views in Evere: “Wonen op een sublieme locatie”

“In mei 2018 wordt het project Leopold Views in Evere opgeleverd. De verkoop loopt prima, we krijgen een heel goede respons van zowel investeerders als van kopers die kiezen voor eigen bewoning. Vooral de uitstekende bereikbaarheid en de vele voorzieningen in de nabije omgeving zorgen voor een meerwaarde,” vertelt Peter Tegethoff, Sales Consultant bij Matexi.

Zonder zorgen investeren in studentenvastgoed

Met 86.000 studenten heeft Brussel nood aan comfortabele en betaalbare studentenflats. Brussels Projects, al 27 jaar een grote speler rond opbrengstvastgoed, komt hieraan tegemoet met Studeopolis Student Flats in het centrum van de stad. U mag rekenen op een verhuur zonder zorgen dankzij een professionele uitbater.

“Vastgoed voor expats is de Champions League voor investeerders”

Hoewel namen als Matexi en Bostoen de meeste mensen misschien bekender in de oren klinken, is Skyline Europe een speler van formaat op de Belgische woningmarkt. Dit Belgisch familiebedrijf bestaat sinds 1981 en breidde zijn werkterrein aanzienlijk uit met projecten aan de kust (Duinenzee), in Antwerpen (Nieuw Zuid) en in Limburg (Heuveldal), maar de core-business blijft de expatmarkt in Brussel.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok