Zorgeloos genieten van lekker warm water?

Ga voor een Monobloc warmtepompboiler: sterke prestaties, optimaal comfort en de ultieme energiebesparing gegarandeerd.

De terugkeer van het stalen raam… in een aluminium jasje

Voor het raamwerk van hun statig landelijk herenhuis koos een jong koppel voor Stratolo, een perfecte kopie van het authentieke stalen raam van weleer, maar met alle eigentijdse troeven van aluminium.

7 tips om minder energie te verbruiken zonder aan comfort te verliezen

Energie en geld besparen is helemaal niet zo moeilijk. En je woning wordt er niet minder gezellig door. Laat je inspireren door onze eenvoudige tips voor een lager energieverbruik.

Nieuw: Ecoon-dakelementen met verhoogd akoestisch comfort

De Ecoon-dakelementen van UNILIN hebben er een broertje bij: het ES Comfort dakelement met nog betere akoestische en thermische prestaties. Jeroen Vandermarliere is de eerste bouwheer die ze - tot zijn tevredenheid - op zijn woning heeft liggen.

Dress up your wall, met Renson Linarte

Het kersverse gamma Linarte van Renson zorgt voor een nieuwe dimensie in design gevelbekleding. De aluminium Linarte profielen zijn eindeloos personaliseerbaar en onderling combineerbaar voor een in het oog springende wand, en dit zowel binnen als buiten.

Een zwarte keuken is de trend van 2018

Al jaren domineert wit het sfeerbeeld in de keukensector. Een keuken in wit laminaat, een keuken in witte hoogglanslak, een keuken in wit kerngekleurd frontlaminaat, een wit gelakte keuken, het is een trend die al meerdere jaren aanhoudt. Maar stilaan zien we dat deze trend aan het ombuigen is naar zwart. Een zwarte keuken, dat staat stijlvol en chic.

Façabrick, dé slimme facelift voor uw gevel

Is uw gevel aan renovatie toe? Kies dan voor Façabrick, een nieuw all-in-one systeem dat niet alleen voor een esthetische meerwaarde zorgt, maar ook uw gevel goed isoleert.

Goede ventilatie zorgt voor een gezonde woonomgeving

We brengen veel tijd binnenshuis door. Een gezonde woonomgeving is dan ook heel belangrijk. Een renovatie of verbouwing is een uitstekende gelegenheid om een goed binnenklimaat te creëren met veel frisse lucht.

Verlaag het E-peil van je nieuwbouwwoning met een warmtepomp en bespaar

Vanaf 1 januari 2018 zullen warmtepompen en zonneboilers nog zwaarder doorwegen bij de berekening van het E-peil. Reden te meer om te kiezen voor een Daikin warmtepomp van de nieuwste generatie.

Geruwd hout in combinatie met stoere kastdeuren: chic en trendy!

Dat Dovy regelmatig innoveert en de laatste tendensen in de keukensector op de voet volgt, dat wist je al. Maar wist je ook dat de kwaliteit nog steeds verbetert, dankzij nieuwe mogelijkheden en machines? Kastdeuren in 24 mm dikte en nieuwe technieken doen dit najaar hun intrede.

Een oude mazoutinstallatie vervangen? Zo vind je de interessantste optie

Wie zijn stookolieketel wil vervangen, zit terecht met heel wat vragen. Wat is de beste investering? Stookolie, aardgas, elektriciteit, pellets, warmtepomp of een combinatie van stookolie en zonne-energie?

Nieuwbouw in retrostijl

Het verhaal achter een nieuwe woning met een klassiek cachet en Profel-ramen.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok