Harmonie tussen oud en nieuw

Buitenschrijnwerk vervangen bij een renovatie is een delicate zaak. “We wilden het karakter van het herenhuis behouden, maar eigenlijk is het versterkt,” klinkt het bij de bouwheer.

Hoe uw woning efficiënt verwarmen met gas?

De keuze van de juiste verwarmingsketel is er één voor 15 à 25 jaar, een periode waarin de brandstofprijzen ongetwijfeld zullen stijgen. Het is dus verstandig om te zoeken naar het meest efficiënte verwarmingssysteem, dat het best aansluit op de behoeften van uw woning.

Zo maakt u uw stookinstallatie winterklaar

Is uw stookinstallatie onderhouden, nagekeken en optimaal geregeld? Als u dat niet in de zomer hebt laten doen, is het nu een goed moment.

Vlot en energie-efficiënt isoleren met UNILIN dakelementen

Lode Vandenbulcke overwon zijn aanvankelijke twijfel over UNILIN dakelementen. Hij is zeer tevreden over de isolatiewaarde, de snelle, eenvoudige montage en de prijs-kwaliteitverhouding.

Slim ingerichte keukens zijn de norm

Elektrische vouwliftdeuren, aan uw lengte aangepaste werkbladen, volledig uittrekbare binnenladen… Met deze slimme oplossingen maakt Dovy zijn keukens nog ergonomischer, praktischer en gebruiksvriendelijker.

Haal het beste uit de zon

De zon schenkt ons gratis energie, licht en warmte. Maar te veel zon in huis kan zorgen voor oververhitting. Fixscreen van Renson helpt u om uw huis te beschermen tegen verblinding, zonnehitte en insecten.

Maak het verschil met de buitenschil

Kleipannen zijn in ons land het meest gebruikte dakbedekkingsmateriaal op hellende daken. De laatste jaren worden kleipannen ook steeds vaker ingezet als gevelbekleding. Daar zijn zes goede redenen voor.

Het platdakvenster heruitgevonden

Het gloednieuwe gebogen platdakvenster van VELUX is krasvrij, makkelijk te onderhouden, uitstekend geïsoleerd en scherp geprijsd. Met zijn strak design past het op elk plat dak en laat het binnenruimtes baden in licht.

Slim renoveren is eerst je dak isoleren

Een bestaande woning renoveren volgens de energieprestatie-eisen is perfect mogelijk door slim te isoleren. Zo vermijd je dat er kostbare warmte verloren gaat en is je woning future proof.

Kleiklinkers, een plezier in elke tuin

Een stijlvolle oprit, een zonnig terras, misschien zelfs een rustgevende vijver of een verfrissend zwembad? Kleiklinkers van Wienerberger maken elke realisatie helemaal af.

Welk platdakvenster kiezen?

Platte daken zijn hot in renovatie en nieuwbouw. VELUX biedt diverse oplossingen om het juiste platdakvenster voor de juiste toepassing te kiezen.

Profel, de expert in buitenschrijnwerk

Profel is dé Belgische specialist in buitenschrijnwerk: ramen en deuren in aluminium, hout of pvc. Het Limburgse familiebedrijf produceert bijna alles in eigen huis en werkt met een exclusief dealernetwerk om de kwaliteit in de hele keten te waarborgen.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok