11 spiraaltrappen om 'U' tegen te zeggen

Vroeger werden trappen nogal eens weggemoffeld. Het was gewoon een praktische weg om van punt a naar punt b te raken. Opvallende trappen waren voorbehouden voor luxueuze inkomhallen in villa’s of kastelen. Maar tegenwoordig zie je meer en meer dat trappen een prominentere rol beginnen te spelen in het interieur.

5 dingen die je nog niet wist over vinyl vloeren

Vinyl vloer had in het verleden niet altijd een even goede reputatie, maar nu wint de kunststof vloer weer aan populariteit. Vooral omwille van zijn budgetvriendelijkheid. Ben jij nog geen fan van vinyl vloeren? Dan kunnen volgende feiten je misschien verrassen.

Renovatie: oude schuur wordt hippe woonst

Aardig wat mensen denken er nog wel over om in een boerderij te gaan wonen, het idyllische boerenleven middenin het groen. Maar een schuur is voor velen toch nog een stapje te ver. Tot je dit omgebouwde exemplaar ziet.

Een opvallende poort: 5x inspiratie

Een poort is niet alleen uiterst geschikt als je huisdieren hebt, het geeft ook een eigen identiteit aan je huis. Bovendien verhoogt het voor heel wat mensen het veiligheidsgevoel. Wij geven je alvast vijf poorten mee die je niet snel zal tegenkomen.

Boordstenen plaatsen: dat doe je zo

Boordstenen zijn ideaal om je terras, tuinpad of bloemenborder op een verzorgde manier af te boorden. De handige doe-het-zelver klaart de klus in een wip zelf. Wij helpen je alvast op weg.

De voor- en nadelen van klinkers op de oprit

Als je oprit niet piekfijn in orde is, lijkt je huis niet helemaal af. Twijfel je nog tussen klinkers, dolomiet, tegels of grind? In dit artikel focussen we op klinkers. We sommen niet alleen de pluspunten op, maar geven je ook de nadelen mee.

De voordelen van keramische tegels en betontegels?

Wanneer je gaat tegelen, of het nu binnen of buiten is, moet je meestal kiezen tussen keramische tegels en betontegels. Maar wat is nu het verschil tussen beide en wat zijn de voordelen? Wij leggen uit.

NIEUW: Verlichting IN je muur

LED-lampjes zijn over het algemeen gemakkelijk weg te moffelen als je voor subtiele verlichting kiest. Toch is er ruimte voor verbetering en innovatie, aldus KOVR en ontwerper Danny Venlet, die een heel nieuw LED-lichtsysteem ontwikkelden. Met een weinig verhullende naam als HYDE, weet je dat je je aan een nog subtielere lichtoplossing mag verwachten.

De voor- en nadelen van dolomiet op de oprit

Kiezel of klinkers op de oprit? Of mag het iets moderner zijn? Dolomiet is een populair gesteente voor de aanleg van opritten. Wij zetten even de voor- en de nadelen op een rij.

Creëer privacy in je woning zonder gordijnen

Grote ramen en veel licht zijn een pluspunt voor een woning. Ze brengen voldoende natuurlijk licht in je huis, zorgen voor een connectie met buiten en ogen modern. Maar grote ramen brengen ook vele nieuwsgierige blikken van voorbijgangers mee.

Betondallen op de oprit? 10 nuttige weetjes!

Prefab betondallen winnen aan populariteit bij particulieren. De gigantische platen ogen strak en zijn daarom vooral in trek op opritten van moderne woningen. Overweeg jij ook om voor betonnen dallen te kiezen? Lees dan snel verder. We serveren je tien interessante weetjes.

Alles wat je moet weten over gepolierd beton

Door beton te polieren, krijgt het ruwe constructiemateriaal een decoratieve glanslaag. Gepolierd of gepolijst beton is onder andere door de industriële look en gebruiksvriendelijk erg populair. Wij leggen je uit voor welke toepassingen het geschikt is en wat de voor- en nadelen zijn.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok