Verfraai je gevel met authentieke Blauwe Steen uit Henegouwen

Je gevel is hét visitekaartje van je huis. Kunnen de muren een opknapbeurt gebruiken? Met authentieke Blauwe Steen uit Henegouwen creëer je een unieke, stijlvolle en duurzame gevel.

De 7 waanzinnigste trappen die je al hebt gezien

Is je interieur aan vernieuwing toe? Of ben je op zoek naar een bijzondere eyecatcher? Dan kun je altijd kiezen voor een spectaculaire trap, want het hoeft niet altijd een accentmuur of een opvallend accessoire te zijn dat je huis op z’n kop zet. Wij geven je alvast wat inspiratie!

NIEUW: afdekplaatjes voor al je multimedia in huis

Digitale televisie, dvd-speler en een home cinema. En hier en daar nog wat smartphones en tablets die regelmatig extra energie nodig hebben. Dat zijn heel wat kabels die je maar moeilijk kwijt kunt. Gelukkig vind je tegenwoordig heel wat schakelmateriaal. Weg met de wanordelijke en vervelende kabelberg in huis.

De 5 coolste pivoterende binnendeuren

Ben je die klassieke opendraaiende binnendeuren beu? Dan zal je pivoterende deuren ongetwijfeld geweldig vinden. Ze zijn niet alleen handig in gebruik, het zijn ook échte blikvangers in je interieur.

Waarom kiezen voor een plafond uit kurk?

Een vloer uit kurk is niet zo uitzonderlijk, maar er wordt ook steeds vaker voor kurk gekozen als plafondbekleding. Wij geven je enkele argumenten waarom een kurken plafond een goede keuze kan zijn.

Wat zijn waterdoorlatende tegels?

In ons Belgenlandje worden we nogal vaak getrakteerd op een regenbui. En daar wil je liever niet uren later aan herinnerd worden wanneer je terras vol plassen ligt. Hier is gelukkig een nieuwe oplossing voor: waterdoorlatende tegels.

De 10 geweldigste 'glazen huizen’

In een glazen huis wonen is een niet zo’n fijn spreekwoord, maar laat het nu erg hip zijn om dat te doen. Architecturaal levert het alvast enkele glazen pareltjes op. Toch kan je maar beter geen afkeer hebben van ramen lappen of geld genoeg hebben om op tijd en stond een ramenwasser te laten komen.

Zo kies je de juiste tegels in 6 stappen

Tegels bestaan in alle vormen, maten en materialen. Maar hoe maak je de juiste keuze voor jouw vloer of muur? Met dit stappenplan selecteer je de ideale tegels voor jouw interieur.

Jawel, de ganse 1ste verdieping is een zwembad

Graag een eigen zwembad? In België weegt de kost vaak niet op tegen het beperkte gebruik. Ons klimaat is nu eenmaal niet zo dat je een jaar door aangenaam kan buiten zwemmen… Een zwembad in de tuin is dus niet ideaal. Oplossing: een binnenzwembad of het laten overdekken. Deze architecten zagen het idee van een overdekt buitenzwembad niet zitten en besloten voor een binnenzwembad te kiezen… en wat voor een!

Waarop letten als je je voordeur vervangt?

Je voordeur is het visitekaartje van je woning. Ze wordt aan kritische blikken onderworpen door je gasten, inbrekers en de EPC-deskundige. Drie types die je best imponeert met je keuze. Waarmee hou je rekening?

9 creatieve alternatieven voor je regenpijp

De regenpijp een saaie grijze buis die je gevel of tuinmuur ontsiert? Think again! Met deze ideeën tover je ook bij regenweer een glimlach op je eigen gezicht en dat van je bezoekers.

Zulke ramen willen we ook!

Hou je van de frisse buitenlucht? Met schuiframen creëer je het gevoel alsof je midden in de natuur zit. Een Italiaans architectenbureau slaagt erin de natuur letterlijk ín huis te halen.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok