8 renovatiefouten die de waarde van je woning doen kelderen

Of renoveren altijd een goede investering is? Het antwoord is eenduidig: nee. Sommige dingen kun je beter niet doen. Zeker niet als je je woning ooit nog wilt verkopen tegen een interessant rendement.

Dilemma: rolluiken of screens?

Hoe maak je een keuze tussen rolluiken of screens? Simpel. Wij zetten de takenpakketten tegen over elkaar. Het enige wat jij nog moet doen, is aanvinken wat jij het allerbelangrijkste vindt.

Renovatie: rijhuis wordt designwoning

Heel wat mensen kiezen ervoor om een oud huis te kopen en dat te renoveren. De kunst is dan natuurlijk om te weten wat je wil en wat je doet, met hopelijk een mooi resultaat tot gevolg.

7 ideeën om je zolder fantastisch in te richten

Is je huis grotendeels in orde en kriebelt het om aan een nieuw project te beginnen? Dan is het tijd om je zolder onder handen te nemen. Met wat fantasie en budget tover je die ruimte om tot de kamer van je dromen.

Wat zijn verzonken ramen? De voor- en nadelen op een rij

Tegenwoordig heb je naast gewone ramen ook de keuze uit “verzonken ramen”. Zeer grote ramen achteraan de woning worden steeds populairder, en dus hoor je ook steeds vaker deze term. Maar wat is het juist en wat zijn de voor- en nadelen ervan?

11 spiraaltrappen om 'U' tegen te zeggen

Vroeger werden trappen nogal eens weggemoffeld. Het was gewoon een praktische weg om van punt a naar punt b te raken. Opvallende trappen waren voorbehouden voor luxueuze inkomhallen in villa’s of kastelen. Maar tegenwoordig zie je meer en meer dat trappen een prominentere rol beginnen te spelen in het interieur.

5 dingen die je nog niet wist over vinyl vloeren

Vinyl vloer had in het verleden niet altijd een even goede reputatie, maar nu wint de kunststof vloer weer aan populariteit. Vooral omwille van zijn budgetvriendelijkheid. Ben jij nog geen fan van vinyl vloeren? Dan kunnen volgende feiten je misschien verrassen.

Renovatie: oude schuur wordt hippe woonst

Aardig wat mensen denken er nog wel over om in een boerderij te gaan wonen, het idyllische boerenleven middenin het groen. Maar een schuur is voor velen toch nog een stapje te ver. Tot je dit omgebouwde exemplaar ziet.

Een opvallende poort: 5x inspiratie

Een poort is niet alleen uiterst geschikt als je huisdieren hebt, het geeft ook een eigen identiteit aan je huis. Bovendien verhoogt het voor heel wat mensen het veiligheidsgevoel. Wij geven je alvast vijf poorten mee die je niet snel zal tegenkomen.

Boordstenen plaatsen: dat doe je zo

Boordstenen zijn ideaal om je terras, tuinpad of bloemenborder op een verzorgde manier af te boorden. De handige doe-het-zelver klaart de klus in een wip zelf. Wij helpen je alvast op weg.

De voor- en nadelen van klinkers op de oprit

Als je oprit niet piekfijn in orde is, lijkt je huis niet helemaal af. Twijfel je nog tussen klinkers, dolomiet, tegels of grind? In dit artikel focussen we op klinkers. We sommen niet alleen de pluspunten op, maar geven je ook de nadelen mee.

De voordelen van keramische tegels en betontegels?

Wanneer je gaat tegelen, of het nu binnen of buiten is, moet je meestal kiezen tussen keramische tegels en betontegels. Maar wat is nu het verschil tussen beide en wat zijn de voordelen? Wij leggen uit.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok