favorite_border favorite
€ 317.000
info 2 slpk, 105 m² bewoonbare oppervlakte place Lange Elzenstraat 34 211, 2018 Antwerpen
Zonnig appartement met vier terrassen

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8575768
 • Zon, zon, zon (als ze schijnt)
  Achter een stalen binnendeur schuilt een lichte binnentuin, waar de wuivende siergrassen in de strakke bloembakken je welkom heten en je meteen doen vergeten hoe centraal je je eigenlijk bevindt.


  Via een stalen trap wandel je naar de eerste verdieping, en stap je binnen in een open ruimte waar het zonlicht prachtig binnenstroomt. Hang je jas op in de vestiaire, vlak naast het aparte toilet, doe je schoenen lekker uit en wandel blootsvoets over de prachtige lichte eiken parket. Aan de andere kant van de woonkamer knipoogt het zonneterras alvast naar je.


  Alles erop en eraan
  Etentje gepland? De toog in de moderne open witte keuken lonkt, net als de gezellige eetruimte die de woonruimte verbindt met het kookgedeelte. Plaats genoeg dus voor dat dineetje met je vrienden! Terwijl jij je uitleeft in de keuken, die van alle comfort en toestellen is voorzien, kunnen zij je glaasje bijschenken op de toog, en samen gezellig bijkeuvelen.


  Toch nog iets vergeten te kopen voor het avondeten? Lucky you, je woont net achter deColruyt, via de ingang om de hoek ben je zo binnen én weer buiten! De handige berging naast je keuken - mét aansluiting voor de wasmachine - is perfect om al dat lekkers te stockeren .


  Nadien is het heerlijk slapen in een van de twee slaapkamers, beide mét een terrasje!


  Eentje is geentje
  Van koekjes bij je koffie wisten we dat al langer, maar dit appartement heeft dus niet één, maar drie terrassen! Keuze genoeg dus voor dat koffietje – met koekje natuurlijk: ’s ochtends vroeg in de ochtendzon, vlak naast je slaapkamer (kamerjas toegelaten!), tijdens een break op het terrasje aan je bureau, of op het grote terras dat grenst aan de woonkamer. Zei er iemand apero-time? Wissel je koffie dan in voor een glaasje, want hier klink je op het goede leven, in je nieuwe, zonnige stek!


  En in het weekend? Dan wandel je richting een heerlijk ontbijtje bij Kolonel Koffie op de Troonplaats, steek je door naar de Scheldekaaien, of trek je naar het Zuid en de binnenstad, aan de overkant van de Leien.


  Topspot: ’t zal wel zijn! Bij het appartement zijn ook twee fietstenstallingen inbegrepen en indien gewenst is een ondergrondese staanplaats + berging extra te koop.


  Zin om eens langs te komen? Maak dan als de bliksem een afspraak via info@ugly.be.


   

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok