favorite_border favorite
€ 919.000
info 3 slpk, 193 m² bewoonbare oppervlakte place Gasmeterlaan, 9000 Gent
Zeer ruime nieuwbouw appartementen omgeven door groen

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8583943
 • Bent u op zoek naar ruime en uiterst lichtrijke appartementen omgeven door groen en dit op een historische site? Bekijk dan even dit project Nieuwe Molens in Gent!

  Het project Nieuwe Molens wordt gerealiseerd in een voormalige meelfabriek. De kenmerkende industriële voorgevel is opgenomen als bouwkundig erfgoed, en zal dus in een gerestaureerde versie blijven bestaan en één geheel vormen met de nieuwe moderne architectuur van de unieke appartementen. Ook de authentieke gashouders zijn een getuigenis van het industriële verleden van deze site en worden ingelijfd in het nieuwe stadspark dat rondom zal worden aangelegd. Met zijn oppervlakte van 2,5h woon en leef je letterlijk met je voeten in het groen!

  Alle 51 appartementen zullen duurzaam en met oog voor kwaliteit afgewerkt worden en hebben stuk voor stuk een unieke uitstraling. De mooie ruime oppervlaktes (van 101 tot 313 m2), hoge volumes binnenin, de vele glaspartijen en de ruime terrassen zorgen voor een licht en ruimtelijk gevoel, en dit alles verdeeld over 4 gebouwen. Of u nu zicht op het water wenst, of op Gent met zijn 3 gekende torens, voor elk is er wat wils!

  Ondergronds is er voldoende ondergrondse parkeerplaats voorzien en tevens is voor elk appartement een kelderberging en fietsenstalling aanwezig.

  De oplevering is voorzien eind 2016.

  Kom langs bij ons op kantoor voor meer uitleg, of ga met ons ter plaatse en ervaar zelf op hoogte welk uitzicht dit project u heeft te bieden. Het belooft een adembenemend bezoek met een fantastisch uitzicht te worden!

  Stedenbouwkundige vergunning
  niet meegedeeld

  Dagvaardigingen
  niet meegedeeld

  Voorkooprecht
  niet meegedeeld

  Voorwaarden verkaveling
  niet meegedeeld
 • Nieuwbouw

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven
Extra info
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok