favorite_border favorite
€ 202.066
info 3 slpk place Heeldstraat, 3600 Genk
Welkom bij woonproject Heeldstraat te Genk: 35 kwalitatieve nieuwbouw eengezinswoningen op een kindv

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8600087
 • Welkom bij woonproject Heeldstraat te Genk!

  Op een boogscheut van het centrum van Genk, op een nieuwe verkaveling gelegen op de kruising van de Heeldstraat en de Weg naar As, verkopen wij 35 nieuwbouw gezinswoningen, allen met tuin, garage of carport.

  Er werd geopteerd voor een verscheidenheid in type woningen; zowel halfopen als gesloten woningen met 3 of 4 slaapkamers, allen met tuin en tuinberging, een inpandige garage of carport en zonnepanelen.
  Het woonproject bestaat uit 8 woonblokken (A, B, C, D, E, F, G, H) die u een ruim assortiment aanbieden met voldoende onderscheid waardoor u steeds een woning kan kiezen die perfect past bij uw noden en gezinssituatie.

  Het woonproject zal in 2018 ontwikkeld worden en zal toegankelijk zijn via nieuw aangelegde wegen in de Heeldstraat en de Weg naar As. Er is echter geen doorgangsverkeer doorheen het woonproject mogelijk waardoor de rust bewaard wordt en kinderen veilig kunnen spelen in de voorziene groene- en aangelegde speelzones. Bovendien zullen er wandelpaden aangelegd worden waarlangs het aangenaam kuieren zal zijn of waarlangs de kinderen naar school kunnen wandelen of fietsen.
  Kwaliteit, contact met buiten en kindvriendelijk: deze 3 aspecten zullen de leidraad vormen van dit nieuwbouw woonproject.

  De woningen zullen gebouwd worden met kwalitatief hoogstaande materialen in een eigentijds concept in aangename aardetinten, afgestemd op de hedendaagse woon ? en leefbehoeften van gezinnen.

  Doorzonruimtes met ramen aan de achterzijde van vloer tot plafond of een achtergevel helemaal opengewerkt met glas, geven uw toekomstig huis een ruimtelijk gevoel en zonlicht van ?s morgens tot ?s avonds. Alle woningen beschikken over een tuin aan de achterzijde met voldoende privacy.

  De inplanting van de woningen voorziet voldoende speelruimtes voor kinderen, zowel door middel van groene zones als aangelegde speelzones met klinkers. Bovendien is er geen doorgangsverkeer mogelijk doorheen het woonproject waardoor kinderen nog in alle veiligheid kunnen spelen en kind kunnen zijn. Op de voorziene zitbankjes zal het ook aangenaam vertoeven zijn in het zonnetje met je buren of vrienden.

  De woningen zullen worden gebouwd in half open of gesloten bebouwing op bouwpercelen variërend van 1a30ca tot 4a20ca, allen met tuinberging en garage (inpanding of carport). De woningen beschikken over 3 of 4 slaapkamers en variëren in woonoppervlakte tussen 127m2 en 163,4m2. Vloerverwarming en zonnepanelen zullen eveneens voorzien worden. De woningen worden verkocht ?tot chape? dit wil zeggen exclusief vloeren, bekleding van de trap, binnendeuren, keuken en sanitaire voorzieningen. Dit heeft als voordeel dat u zelf de mogelijkheid heeft om de woning naar uw smaak af te werken. Indien u ervoor kiest om toch een volledig afgewerkte woning te kopen, is dit eveneens bespreekbaar in overleg met de bouwheer. (Meer info mbt technieken en materialen, zie lastenboek)

  De woningen zullen te koop aangeboden worden vanaf 197000EUR excl kosten.

  Meer info en een brochure mbt het project kan u raadplegen op www.immolivin.be of u kan ons contacteren voor een afspraak via: info@immolivin.be of 0474/458494
 • Nieuwbouw

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven
Extra info
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok