favorite_border favorite
€ 2.500.000
info 7 slpk, 397 m² bewoonbare oppervlakte place 4652 Xhendelesse
Unieke hoeve met B&B, paardenstallen, schapenstallen, volledig uitgeruste melkerij/kaasmakerij en weides op ca. 2.5ha te Xhendelesse (Luik)

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8616577
 • Landelijk
 • Deze prachtige hoeve kan rekenen op een uitzonderlijk groene en rustige ligging met open zicht te Xhendelesse, op fietsafstand van het centrum van Herve. Herve is een middeleeuwse stad, centraal gelegen tussen Luik, Maastricht en Aken, en makkelijk bereikbaar via de E313 en de E40. De verschillende wandel-, fiets- en ruiterroutes maken deze hoeve met B&B en stallen een unieke opportuniteit in een idyllische omgeving.
  Het geheel omvat een hoeve, bestaande uit 2 gebouwen en een houten schuur, een volledig uitgeruste en goed draaiende B&B, paardenstallen (minipaarden), schapenstallen, een moderne melkerijinstallatie en kaasmakerij met bijhorende machines en werktuigen, en verschillende weides.

  Het 1e gebouw omvat op het gelijkvloers ca. 20 paardenstallen voor minipaarden met bergruimte/zadelkamer. Een trappenhal leidt naar de 1e verdieping, boven de stallen, waar zich een woning bevindt. Deze woning bestaat uit een toilet, een slaapkamer met badkamer, 3 extra bergruimtes, een grote en open living inclusief eetkamer en keuken, met toegang tot een ruim terras van waarop een prachtig en uniek zicht wordt aangeboden op de weides.

  Het 2e gebouw, volledig nieuw gebouwd in 2015, omvat op het gelijkvloers een moderne geautomatiseerde melkerijinstallatie en kaasmakerij met koelcel en alle daarbij horende machines, als ook ruime schapenstallen, een grote bevallingskamer voor dieren en een opslagruimte voor hooi. De 1e verdieping is bereikbaar via een trappenhal met toilet, en bestaat uit een volledig uitgeruste B&B met 5 slaapkamers, elk met afzonderlijke badkamer, alsook een ingerichte studio met aparte badkamer. Ook een gemeenschappelijke ruimte met zithoek, eettafel, een volledig ingerichte keuken en een ruime bureau zijn aanwezig. Zowel vanuit de gemeenschappelijke ruimte als het bureau kan men genieten van een majestueus en uniek zicht op de weides. Naast het 2e gebouw bevindt zich nog een houten schuur, bestaande uit ruime schapenstallen. Ten slotte geeft de hoeve een prachtig, open en uniek zicht weer op de weides rondom het geheel.

  Deze prachtige hoeve in het groen is een ideale opportuniteit voor dierenliefhebbers. De direct uitbaatbare en succesvolle B&B biedt extra mogelijkheden. Het volstaat op Booking.com de quotering van de B&B te ontdekken, met ca. 1600 overnachtingen per jaar. Ook bestaat de mogelijkheid tot het overnemen van de vennootschap, inclusief het verkrijgen van het succesvolle geheim recept van de kaas, gemaakt van unieke kwaliteit op basis van rauwe schapenmelk.

  Einzigartige Farm mit B&B, Pferdeboxen, Schafställe, voll ausgestattete Milch- und Käserei und Weiden auf ca. 2,5 Ha in Xhendelesse (Lüttich)

  Dieser schöne Bauernhof liegt in einer ruhigen und grünen Umgebung in der Nähe von Herve und ist sehr gut erreichbar über die E313 und die E40. Das Ganze umfasst einen Bauernhof, der aus 2 Gebäuden und eier Holzscheune besteht, ein voll ausgestattetes und gut laufendes B & B, Pferdeboxen (Miniaturpferde), Schafställe, eine moderne Milch- und Käserei mit dazugehörigen Maschinen und Werkzeugen, und verschiedene Weiden.

  Das 1. Gebäude umfasst im Erdgeschoss ca. 20 Boxen für Miniaturpferde und eine Sattelkammer. Der 1. Stock besteht aus einer Wohnung mit einem Schlafzimmer. Das 2. Gebäude (Anno 2015) besteht aus einer modernen automatisierten Melkanlage und Käserei mit Kühlhaus und allen dazugehörigen Maschinen und Werkzeugen, grosse Schafställe, Lagerung, usw… Die erste Etage beinhaltet ein B&B mit 5 Schlafzimmern und jeweils einem Badezimmer, ein möbliertes Studio mit Badezimmer, ein Aufenthaltsraum mit Sitzecke, Küche und Büro. Neben den 2. Gebäude ist eine Holzscheune mit Schafställe.

  Dieser schöne Bauernhof im Grünen ist eine ideale Gelegenheit für Tierliebhaber. Es besteht auch die Möglichkeit, das Unternehmen zu übernehmen, einschließlich der erfolgreichen Rezeptur des rohen Schafskäses.


Eigenschappen

Type Hoeve
Bebouwing Open (OB)
Bouwjaar 1987
Bestemming Te Koop
Renovatiejaar 2005
Perceelgrootte 23.172 m²
Bewoonbare oppervlakte 397 m²
Aantal slaapkamers 7
Aantal badkamers 7
Kadastrale gegevens
Verkoopprijs € 2.500.000
Verwarming op elektriciteit
EPC
Certificaat beschikbaar Ja
Unieke Code 20180221003474
Het certificaat is geldig tot en met 2028-02-21
Kengetal (KW / m²) 122
Energiecategorie B

Kosten

Aankoop

Prijs pand

€ 2.500.000

Te financieren

€ 2.800.000

Eigen kapitaal(10%)

Eigen kapitaal moet groter zijn dan 0

Financiering

Rente

%(jaarlijks)

Aflossingsperiode

Jaar

Vanaf € 12.784 /mnd

Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Meest recente bestemming Agrarisch gebied
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok