favorite_border favorite
€ 1.175.000
info 6 slpk place 7750 Amougies
Unieke hippische accommodatie met 6 appartementen/studio’s op ca. 2,5 ha te Amougies (Henegouwen)

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8605089
 • Landelijk
 • Dit hippisch complex is gelegen te Amougies, deelgemeente van Kluisbergen en bevindt zich net over de taalgrens. Het is makkelijk bereikbaar via de E17 of de E429 en is slechts een vijftiental kilometer verwijderd van Kortrijk.

  Het bestaat uit een hoofdgebouw waarin zich 2 ruime appartementen (200m² en 190m²) en 4 goed uitgeruste studio’s (80m², 60m², 23m² en 22m²) bevinden, elke met eigen keuken en badkamer. Tevens zijn er mogelijkheden voor een restaurant of cafetaria met uitgebreide horeca-faciliteiten uit te baten, doordat deze eigendom gelegen is in recreatiegebied en één van de grote appartementen herbergde vroeger ook een gastronomisch restaurant.

  Het hoofdgebouw bevat verder nog een ruime binnenpiste van 23m x 60m (!), met Toubain Clement-bodem en automatische sproei-installatie. Verder zijn er 16 ruime boxen aanwezig naast de binnenpiste. Hier bevinden zich ook wasplaatsen, zadelkamer, sanitair, …

  Er is nog een apart, ruim bijgebouw waar 5 bijkomende boxen in ondergebracht zijn en ook de opslag voor hooi en stro is hier ondergebracht. Verder is er nog een apart gebouw met 2 buitenboxen.

  Een buitenpiste van 45m X 70m op professionele bodem en met automatische besproeiing vervolledigt het geheel. De houten omheining van de buitenpiste en de weides werd recent vernieuwd. De weides beschikken ook over automatische drinkbakken.

  Deze eigendom is gelegen in recreatiegebied, zodat manegeactiviteiten ook toegelaten zijn.

  Het geheel is zeer goed onderhouden en biedt veel mogelijkheden voor de (semi-)professionele paardenliefhebber, door de ruime pistes en de vele verblijfsmogelijkheden. Is ook geschikt als opbrengsteigendom.

  Stedenbouwkundige vergunning
  vgnb
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok