favorite_border favorite
€ 347.000
info 1 slpk, 152 m² bewoonbare oppervlakte place Lange Koepoortstraat 25 4, 2000 Antwerpen
triplex te koop 2000 Antwerpen

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8287770
 • “Den Scilt Van Oostenrijk” is een in alle rust verborgen pareltje in het hartje van Antwerpen. Gelegen in de Lange Koepoortstraat, op wandelafstand van de Grote Markt en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en vlakbij het Eilandje. Centraler kan u haast niet wonen!


  Vier fantastisch gerenoveerde appartementen waarbij de aandacht uitging naar het behoud van het originele karakter van het pand. Gelegen in een monumentaal gebouw van bouwjaar 1534. Prachtige historische elementen in combinatie met hedendaags wooncomfort zorgen voor een unieke woonbeleving.


  Het oude koetshuis werd compleet gerenoveerd en getransformeerd naar een luxe triplexappartement. Met een totale oppervlakte van ca 152 m² heeft u voldoende ruimte om even te ontsnappen aan de alledaagse drukte van de stad. Op de gelijkvloerse verdieping werd ruimte voorzien voor een leefkeuken, die uitgeeft op een gezellig privé tuintje. De eerste verdieping  omvat het leefgedeelte en op de tweede verdieping bevindt zich een slaapkamer met ensuite badkamer. Mooie authentieke elementen werden behouden.


  Het appartement werd semi-casco afgewerkt. Zo hoeft u zich als koper niet meer te bekommeren over de technieken (elektriciteit, ventilatie, verwarming, chape- en pleisterwerken), maar kunt u wel in alle vrijheid beslissen over uw keuken, sanitaire toestellen, vloeren en binnendeuren in het appartement. Ook vloerverwarming werd reeds voorzien.


  Alle appartementen zijn bereikbaar via een mooi aangelegd binnenpleintje waar eveneens plaats voorzien wordt voor een overdekte fietsenstalling.

  Het onroerend goed is beschermd als monument (voor meer info over de rechtsgevolgen, ga naarwww.onroerenderfgoed.be).  Meeste recente bestemming
  woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok