favorite_border favorite
€ 3.350
info Winkel, Half open bebouwing place Kapelstraat 26 0.1, 3500 Hasselt
Schitterende instapklare handelsruimte in historisch gebouw in de buurt van de mooiste boetieks

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8594331
  • Het historische pand is gesitueerd in het hart van de authentieke stadskern, in de mooiste winkelstraat waar luxe-retailers als Sarah Pacini, La Cosa en Helsen Tailors maar ook Cos en juweliers Orye en Van Esser en coiffure Dessange uw nabijgelegen buren zijn. Voor de excellerende muziek die u nergens vond stapt u naast gelegen Giga Swing binnen. Een plek waar het prettig flaneren is met bovendien passage vanaf de parallel aan de Kapelstraat gelegen Havermarkt waar designcenter Donum gesitueerd is. Sinds kort vindt ook de nog door velen te ontdekken doorsteek naar de hippe Aldestraat aansluiting tegenover het pand. 
  • De handelsruimte van zowat 125 m2 wordt gevormd door een gelijkvloerse ruimte aan de straat in het historische hoofdgebouw en omvat nog authentieke elementen zoals de mozaïekvloer in de inkompartij. Aansluitend bevindt zich de open duplex- ruimte met nogmaals ruim 10 m etalageraam langs de Peterseliesteeg, in een transparante hedendaagse architectuur.
    De winkel is instapklaar afgewerkt, voorzien van een uitgelezen verlichting, alarminstallatie en artikelbeveiliging. In de kelder is bovendien +/- 30 m2 bijkomende bergruimte beschikbaar. (De foto's geven een beeld van de winkel als kledingzaak).


  • Wanneer u reageert op deze aankondiging wordt u zo spoedig mogelijk gecontacteerd. Telefonisch contact kan op 0476/ 010777. Indien u een bericht achterlaat wordt u eveneens snel terug gecontacteerd. Wij houden eraan u persoonlijk te ontmoeten en bekijken graag met u elke vraag of overweging m.b.t. het goed.

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven

Eigenschappen

Type Winkel
Bebouwing Halfopen (HOB)
Bouwjaar 1889
Bestemming Te Huur
Renovatiejaar 2007
Bewoning Beschikbaar
Beschikbaar op 01/07/2018
Aantal verdiepingen 3
Verdieping 0
Kadastrale gegevens
Verhuurprijs € 3.350
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok