favorite_border favorite
€ 350.700
info 2 slpk, 102 m² bewoonbare oppervlakte place Akenkaai 47, 1000 Brussel
Schitterend appartement aan de waterkant met zicht op Tour & Taxis

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8561093
 • Aan de overzijde van de iconische site van Tour & Taxis, biedt het nieuwbouwproject ?Riva? een unieke woonervaring langs het water.

  Het project zelf is schitterend gelegen in een buurt die voor een spectaculaire transformatie staat. Door de aanleg van een nieuwe brug langs het project, zal er een rechtstreekse verbinding ontstaan met de site van Tour & Taxis. Een nieuw park van 10ha is rechtstreeks verbonden met het project en zorgt voor een groene oase van rust. Gelegen langs het kanaal en op wandelafstand van het Noordstation én centrum-Brussel, speelt het project in op de hedendaagse behoeften van huurders. De reconversie van de nabijgelegen Citroën-garage tot een museum voor hedendaagse kunst, in samenwerking met het Centre Pompidou, zal van de wijk een culturele en trendy hotspot maken.

  Langs buiten staat het project garant voor een prachtige architectuur met een gevel in mooie natuursteen en mooi afgewerkte aluminium raamkozijnen. De binnenkant is al even adembenemend met zijn hoge afwerkingsgraad met ondermeer kwaliteitsvolle keukens van het Belgische merk MAPE, Miele toestellen, parketvloeren, hoogwaardige Villeroy&Boch sanitair en Grohe kranen.

  Laat u verleiden door de uitermate gunstige ligging van dit project. Alles is makkelijk bereikbaar dankzij het openbaar vervoer dat volop aanwezig is en zich nog verder ontwikkeld, denk maar aan het Noordstation dat over enkele jaren een volwaardig metrostation wordt; maar ook te voet of met de fiets is alles binnen handbereik. Uw fietsen raakt u tevens makkelijk kwijt in de handige en veilige fietsstalling die deel uit maakt van het project.

  Het nieuwbouwproject RIVA is eveneens geschikt als investering. De Brusselse markt is in volle expansie. Zoals dit de voorbije jaren het geval was, zal de bevolking aangroei in Brussel de komende jaren substantieel blijven. Daarnaast zijn er in Brussel-stad 70% huurders. Er is dus volop vraag naar
  kwalitatieve huurappartementen.

  Meer info op www.dewaele.com of 02 223 23 23

  Stedenbouwkundige vergunning
  niet meegedeeld

  Dagvaardigingen
  niet meegedeeld

  Voorkooprecht
  niet meegedeeld

  Voorwaarden verkaveling
  niet meegedeeld
 • Nieuwbouw

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven
Extra info
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok