favorite_border favorite
€ 320.000
info Winkel, Gesloten bebouwing place Diestersteenweg, 3500 Hasselt
RUIM HANDELSGLV VAN +-185M² OP CENTRALE LIGGING

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8565168
 • Woonkern
 • RUIM HANDELSGELIJKVLOERS VAN +- 185 M² OP CENTRALE LIGGING!

  Net buiten de dorpskern van Kermt, vindt u dit ruim handelsgelijkvloers op de Diestersteenweg. Dankzij haar centrale ligging, op de verbindingsweg tussen Hasselt-Diest, is er veel passage en dus de ideale uitvalbasis voor uw zaak.

  Alle voorzieningen zoals autosnelwegen, andere winkels en steden zijn de nabije omgeving aanwezig. Andere handelszaken zorgen voor de nodige passage en ook het openbaar vervoer stop voor de deur.

  De grote glaspartij aan de voorzijde voor voor extra zichtbaarheid: de combinatie van een automatische schuifdeur en openschuifbare glaspartij over de volledige breedte zorgen voor vele mogelijkheden. U handelszaak bij mooi weer volledig optrekken naar de straatzijde? Ook dat kan hier!

  De indeling is als volgt: via een gemeenschappelijke inkomhal, die toegankelijk is door middel van een automatische schuifdeur kom je binnen in een open ruimte van +- 55, m² met een breedte van 7m30. De vloerbekleding is voorzien in steentapijt.
  Het verlengde, gescheiden met een tussendeur en schuifraam, brengt ons in het tweede gedeelte met een oppervlakte van 130 m² en is voorzien van een parketvloer en een gedeelte in steentapijt. Hier is er vandaag gewerkt met een verhoogd gedeelte en zijn achteraan twee aparte toiletruimtes ingericht, voor mannen en vrouwen met ieder een toilet en wastafel.

  De hoge plafonds van gemiddeld 3m50 zorgen voor een ruim zicht en vele mogelijkheden. Verder zorgen de inbouwspots voor het nodige licht en benadrukken deze het open gevoel.
  Het gebouw steunt op meerdere steunpilaren waardoor de indeling vrij te kiezen is. Een open geheel of meerdere verschillende compartimenten, het kan hier allemaal!

  Dit handelspand maakt deel uit van een kleinschalige residentie van twee appartementen en twee handelszaken aan de Diestersteenweg.

  Door de mogelijkheid tot reclame aan de voorgevel, krijgt uw handelszaak onmiddellijk een grote visibiliteit in de omgeving.

  Openbare parkeerplaatsen zijn voorzien voor de deur. Hierdoor parkeren uw klanten zich gemakkelijk voor de deur en vergroot dit de toegankelijkheid van het pand.

  Ook als investering is dit pand geschikt. Met een groot verhuurpotentieel is een goed rendement gegarandeerd.


  Enkele pluspunten op een rijtje:
  + Centrale ligging op verbindingsweg
  + Ruime oppervlakte van +-185m²
  + Hoge plafonds
  + Snel instapklaar
  + Vele indelingen mogelijk

  Kortom: een handelsgelijkvloers op een zeer goede ligging en met veel potentieel. Vestigt u binnenkort hier uw eigen zaak?

  Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse, contacteer Sven Vanholst op het nummer 0499/16.57.11 of mail naar sven@vestio.com
 • Direct Bewoonbaar

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven

Eigenschappen

Type Winkel
Bebouwing Gesloten (GB)
Bestemming Te Koop
Renovatiejaar 2012
Verdieping 0
Bewoonbare oppervlakte 185 m²
Kadastrale gegevens
Verkoopprijs € 320.000
Kadastrale gegevens 15 B HANDELSGLV 110x7
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok