favorite_border favorite
€ 335.000
info 5 slpk, 155 m² bewoonbare oppervlakte place Biekorfstraat 79, 2060 Antwerpen
Rijwoning opgesplitst in 3 units

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8606491
  • Leuk gerenoveerde rijwoning met 3 units gelegen aan het prachtige Park Spoor Noord.Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal, inpandige garage, studio, toegang tot kelder.
    1ste verdieping: 1 slaapkamer appartement: leefruimte, keuken, apart toilet, slaapkamer, douchekamer. 2de verdieping: leefruimte, keuken, apart toilet, 3 slaapkamers en douchekamer.
    Omschrijving: Deze leuk gerenoveerde rijwoning is zeer goed onderhouden en biedt alle comfort. U komt binnen in de inkomhal met rechts toegang tot de inpandige garage. Links verder door is er een deur die toegang verschaft tot de droge, bruikbare kelder. Achteraan de inkomhal bevindt zicht de eenvoudige studio met een openkeuken en een douchekamer.Op de eerste verdieping bevindt zich het gezellige 1 slaapkamer app. Hier vindt u een leefruimte, volledig ingerichte keuken, apart toilet en een ruime slaapkamer met veel lichtinval. Achteraan is er een badkamer met aansluiting voor een wasmachine. Via de traphal komt u boven aan het duplex appartement met een ruime leefruimte met een openhaard. De keuken met een aparte eethoek is voorzien van alle keukentoestellen. Hierachter bevindt zich nog een toilet waar ook aansluiting is voor een wasmachine.
    Op de bovenste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers aanwezig met alle veel licht inval. Hier is ook een aparte douchekamer aanwezig.
    Extra info:Parlofoon, Eigen meters (gas, water en elekt),Elekt conform, Dak isolatie,EPC:312 KWh/m², Vg, Wg, Gdv, Vkr, Gvv

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok