favorite_border favorite
€ 209.880
info 2 slpk, 88 m² bewoonbare oppervlakte place Brusselbaan 14, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Residentie Vondelveld Fase II - Sint-Pieters-Leeuw

Evillas Petrus Huysegomsstraat 6 1600 SINT-PIETERS-LEEUW
MEER PANDEN VAN EVILLAS
email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8557714
 • Residentie ‘VONDELVELD II’,  rustig wonen op een boogscheut van Brussel...

  BOUW APPARTEMENTEN GESTART!

  Op zoek naar een rustige woonst op een boogscheut van Brussel? Ontdek dan Residentie ‘VONDELVELD II’ in Sint-Pieters-Leeuw.

  Residentie ‘VONDELVELD II’ is een stijlvolle en moderne nieuwbouwrealisatie gelegen in een doodlopende straat, in een nieuwe verkaveling uitgevende op de Brusselbaan in Sint-Pieters-Leeuw.
  Het project geniet van een optimale bereikbaarheid, vlakbij de Brusselse ring, tal van busverbindingen en winkels zoals o.a. het winkelcentrum ‘Shopping Pajot’. Het centrum van Negenmanneke bevindt zich op wandelafstand.

  Residentie ‘VONDELVELD II’ biedt ruimte aan 16 comfortabele 2-slaapkamerappartementen, verdeeld over 2 bouwvolumes van elk 8 appartementen. Beide volumes bestaan uit 2 woonlagen. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 86 m² tot 91 m² en lopen van voor naar achter door in het gebouw. Bovendien beschikt elk appartement over een ruim terras over de hele breedte van het appartement. De leefruimte geeft toegang tot het terras waar je heerlijk kan genieten van het zonnetje dankzij de ideale zuid/zuidwest oriëntatie . De appartementen op het gelijkvloers genieten van een tuin met privatief genot. De appartementen worden gekenmerkt door hun hoogwaardige afwerking en praktische indeling en als koper kan je je appartement volledig naar jouw smaak en volgens jouw budget afwerken. In de ondergrondse parking worden autostaanplaatsen en bergingen voorzien.

  Door de rustige ligging in een doodlopende straat, op wandelafstand van het dorpscentrum van ‘Negenmanneke’, en de zeer snelle verbinding met de Brusselse Ring, is dit project ideaal voor jong en oud! Ook voor investeerders is dit project een unieke buitenkans!

   

  Prijs appartement vanaf
   
  209.880,00 EUR

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Meest recente bestemming Woongebied
Voorwaarden verkaveling Verkavelingsvergunning

Aanbieder

Evillas Petrus Huysegomsstraat 6 1600 SINT-PIETERS-LEEUW
MEER PANDEN VAN EVILLAS
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok