favorite_border favorite
€ 469.000
info 3 slpk, Open bebouwing place 7850 Lettelingen
Recente villa met prachtig zicht geschikt als kangoeroewoning

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8555578
 • Recente villa op 11 a 99 ca gelegen naast het Bois de Strihoux met prachtig uitzicht over het landelijke landschap en de aangelegde tuin.
  Deze woning beschikt over 3 erg ruime slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 slaapkamer en badkamer zich op de gelijkvloerse verdieping bevinden . Ideaal voor een inwonende ouder of kind dat moeilijk trappen kan doen.
  U komt binnen in een aparte inkomhall met inbouw vestiaire, deze geeft toegang tot de ruime garage en de kelder. In de garage zijn eveneens vele inbouwkasten.
  De leefruimte is volledig open met de keuken en eetplaats en kijkt uit over het terras in de aangelegde tuin. Aan de zitplaats is eveneens een aangelegd terras met mooie verzichten en volledig privé.
  Aan de keuken heeft u een ruime berging. Op de gelijkvloerse verdieping is een slaapkamer met en-suite badkamer met ligbad en toilet.
  Op de eerste verdieping zijn 2 erg ruime slaapkamers die elk beschikken over bergruimte in de zolder. Er is eveneens een zeer ruime overloop die kan dienst doen als een tweede woonkamer voor oudere kinderen, als speelruimte voor de jongere kinderen en een douchekamer.
  Deze woning is uitermate geschikt voor een gezin en er is veel parkeergelegenheid voor de woning.
  PEB C - 187 kWh/m2 - UC: 20151007002110
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok