favorite_border favorite
€ 350.000
info 3 slpk, 180 m² bewoonbare oppervlakte place Gerard Willemotlaan 2, 9000 Gent
Prachtige woonboot afgewerkt met kwalitatieve materialen

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8607898
 • Stadskern
 • Bent u op zoek naar een unieke woonlocatie nabij of op het water, en houd u van een frisse en moderne look, stelt u hoge eisen aan kwaliteit en technische aspecten en wenst u duidelijkheid en zekerheid m.b.t. tot ligplaatsen? Graag stellen stellen wij u deze prachtige woonboot voor.


  Bij het binnentreden van het schip vallen de moderne look en ruimtegevoel onmiddellijk op. Een open en volledig geïnstalleerde keuken (Cousaert), afgewerkt met blauwe hardsteen, loopt naadloos over in een sfeervolle zithoek met pelletkachel. Het prachtige eiken parket zorgt voor aangenaam licht en warm gevoel. Via lange ramen heeft u zicht op het water, maar ook een gezellige binnentuin zorgt voor extra veel lichtinval. In het vroegere ruim bevinden zich eveneens nog een master bedroom en privé badkamer met dubbel regendouche.
  Het roef voorziet een aparte badkamer met toilet en douche en mogelijkheid tot 1 of 2 slaapkamers.
  Tenslotte bereiken we het stuurhuis. Hier vinden we 2 marifoons, een elektrische roer om de motor van 240 pk (cummins) met boegroer vlot te kunnen bedienen. Het anker is via een aparte motor te bedienen. De afwerking valt verder te bespreken. Als laatste is er nog de technische ruimte met machinekamer, elektriciteitskast, 2 mazouttank (900l), buderus verwarmingsketel, 2 elektrische pompen,  watertank en vuilwatertank. Vooraan in het schip bevinden zich ook nog een gastentoilet en een aparte bergruimte.


  Bij de renovatie (2013) van deze mooie spits (40 x 5 m) werd met niet alleen met kwaliteitsvolle materiaal gewerkt, maar werd eveneens rekening gehouden met alle aspecten van een modern, goed geïsoleerde en aan nieuwe normen aangepast woonschip. Zo kan u rekenen op onder andere vloerverwarming, airco, domotica, een zeer ruim terras bovenop hetin hardhout, waterzuivering, waterontharder. Geen registratierechten!

  Kortom, dit drijvend juweeltje is zeker uw bezoek waard.
  Meer informatie? Contacteer dan Barbara Maes op 0497 10 55 09 of via barbara@huyzen.be

 • Gerenoveerd

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok