favorite_border favorite
Prijs niet gekend
info 3 slpk, 370 m² bewoonbare oppervlakte place 4730 Raeren
Prachtige villa op zonnig parkperceel

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8560639
 • Deze schitterende woning in de gemeente Raeren in de Duitstalige Gemeenschap is met haar rustige ligging en haar gegarandeerde zicht op de natuur een zeer geschikte kandidaat om uw nieuwe woning te worden - en dat op acht kilometer van de grensovergang „Köpfchen“ in de Eupener Straße.

  Deze unieke woning ligt midden in een weidenlandschap en geeft u dan ook het gevoel in de natuur te leven, maar daarnaast zijn er ook zeer goede verbindingswegen (de autosnelweg naar Keulen en Düsseldorf ligt op minder dan 10 minuten) en is er een goede infrastructuur (verschillende winkels in de buurt).

 • Deze jonge, indrukwekkende villa met een bewoonbare ruimte van ongeveer 370 m² werd in het jaar 2000 gebouwd op een zonnig parkperceel van ongeveer 7.000 m². De villa ligt op het mooiste punt van Raeren en is bereikbaar langs een grote poort met aansluitende esplanade.

  Via de dubbele voordeur komt u in de ruime inkomhal met een open traphal. Via een dubbele glazen deur, die voor extra lichtinval zorgt, komt u achtereenvolgens in de indrukwekkende woon- en eetruimte, een bijkomende eetruimte in verandastijl en de bibliotheek. Alle ruimtes, ook de grote woonkeuken, hebben ramen die tot op de grond komen en rechtstreeks toegang verlenen tot de zonnige terrassen. Frisse dagen en avonden kunt u doorbrengen op het overdekte terras.

  De ruime terrassen lopen volledig rond het huis. Zo kunt u op elk moment van de dag een geschikt plekje zoeken om in alle rust en stilte van uw eigen park te genieten.

   

  De woonkamer is dankzij de grote ramen een lichtovergoten ruimte die door de open overgangen naar de eetruimte, de bibliotheek en de verandakamer met glaskoepel geschikt is voor allerlei activiteiten, gaande van een boek lezen tot gezellige avonden aan de open haard en chique feesten voor grote groepen. De open haard met witte marmeren wanden bezorgt deze ruimte een bijkomende, bijzondere flair.

   

  De aan de eetkamer grenzende hoogwaardige woonkeuken laat met haar bijkomende eetplaats en berging niets te wensen over. Op deze verdieping bevinden zich eveneens het gastentoilet, de garderobe en een bijkomende, 30 m² grote ruimte, die momenteel dienst doet als bureau.

  Via een wenteltrap gaat u van de inkomhal naar de galerij met balkon, die grenst aan de twee slaapkamers. Deze ruimtes zijn in suitestijl ingericht. Ook van hieruit, en dan in het bijzonder vanop het 50 m² grote dakterras, kunt u genieten van het zicht op het park. U kunt het terras ook bereiken via de ruime dressing. De heldere met marmer beklede badkamer zal u zeker kunnen bekoren dankzij de vrijstaande badkuip en de hoogwaardige inrichting. In de andere vleugel van het huis bevindt zich een ruime gastenkamer met eigen badkamer, die ook als kinderkamer kan worden gebruikt.

  Ook technisch gezien is de villa in perfecte staat. De vloerverwarming en warmwatervoorziening zijn aangesloten op een moderne stookolieketel, die uitstekende waarden kan voorleggen.

Eigenschappen

Type Villa
Bebouwing Gesloten (GB)
Bestemming Te Koop
Perceelgrootte 7.000 m²
Bewoonbare oppervlakte 370 m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal garages 2
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Balkon of terras
Open haard
Teledistributie
Tuin
Kelder
Elektriciteit
Parlofoon
Dubbele beglazing
Garage
Lift
Telefoonaansluiting
Verwarming op stookolie
EPC
Certificaat beschikbaar Ja
Unieke Code 20170828015647
Het certificaat is geldig tot en met 28/08/2027
Kengetal (KW / m²) 183
CO²-uitstoot (kg / m² / jaar) 45
Energiecategorie c
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok