info 2 slpk, 93 m² bewoonbare oppervlakte place Weg Naar As, 3600 Genk
Prachtige penthouse met 2slpk en mooi terras met groendak

SOM Project Het Dorlik 16 3500 HASSELT

Beschrijving

Hebbes-code: 8622884
 • ·Som Project is al jaren heel actief in Genk en wij zoeken altijd bewust naar de beste locaties. Ook de ligging van Residentie Bene is weer top. De Weg naar As is de ideale verbinding tussen Genk centrum, met tal van activiteiten en het Maasland. Bovendien ben je omringd door groen en natuur vlakbij winkels, horeca, sportinfrastructuur en vele andere faciliteiten.  

  Er zijn nog enkele 2 slaapkamer appartementen te koop. De inwoners kunnen gebruik maken van een grote gemeenschappelijke tuin waar ze kunnen genieten van rust en ontspanning.  

  Ondergronds is er een ruime parkeergarage voorzien met voldoende parkeerplaatsen en praktische bergingen voor elke inwoner. Voor bezoekers voorzien we bovengrondse parkeergelegenheden. 

  Wist je trouwens dat in 2021 de BEN-normen (Bijna Energie Neutraal) de verplichte standaard worden voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen en zelfs in heel Europa? Wij denken vooruit en bouwen Residentie Bene nu al volgens deze normen. Het BEN-principe: bijna-energieneutraal wil zeggen dat je zeer weinig energie verbruik nodig hebt voor je verwarming, ventilatie en warm water. Elke appartement heeft een eigen warmtepomp en vloerverwarming. Tevens bouwen wij onze residenties zo dat elk terras zuidelijk georiënteerd is, ook de leefruimte wordt voorzien van een grote glaspartij en is zuidelijk georiënteerd.  

  Ook aan de afwerking van de appartementen wordt de nodige aandacht geschonken en wordt er met de beste kwaliteitsmaterialen gewerkt. U maakt zelf de keuzes van onder andere de keuken, badkamer, vloeren enzovoort. U krijgt hierbij het deskundige advies van onze interieurarchitecten en dit is bovendien inbegrepen in de prijs. Wij zorgen ervoor dat uw appartement enkele maanden later mooi afgewerkt en opgeleverd wordt. 

  Bent U nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Dit wil zeggen dat u bij SOM Project niets hoeft te betalen tot uw woning verkocht is. U loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert. 

  Bel voor een vrijblijvende afspraak: 011/280 080.  
  Of mail ons via info@somproject.be 

  Ondergrondse parkeerplaats en kelderberging zijn niet inbegrepen in de prijs.

   

Eigenschappen

Type Penthouse
Bebouwing Halfopen (HOB)
Bouwjaar 2018
Bestemming Te Koop
Bewoning Beschikbaar
Bewoonbare oppervlakte 93 m²
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal verdiepingen 2
Verdieping 2
Kadastrale gegevens
Verkoopprijs € 246.500
Balkon of terras
Teledistributie
Aansluiting riolering
Elektriciteit
Videofoon
Dubbele beglazing
Lift
Telefoonaansluiting
Verwarming op aardgas
EPC
Certificaat beschikbaar Nee
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok