favorite_border favorite
€ 1.500.000
info 4 slpk, Open bebouwing place 5352 Perwez
Prachtig Landhuis met 5 inpandige appartementen en weiland op ca. 2ha 11a te Perwez (Namen)

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8526897
  • Deze eigendom is idyllisch en centraal gelegen tussen de provincies Luik en Namen, met goede bereikbaarheid naar de stadskern van Hoei, en geniet van een uitzonderlijk prachtige en rustige ligging in woongebied met landelijk karakter en landbouwgebied. Het geheel bestaat uit een domein van ca. 2ha 11a met ruime luxueuze privéwoning, een grote tuin, 5 inpandige gastenverblijven die volledig gerenoveerd zijn in 2005 en een paardenstal met aansluitende weide.

    De privéwoning (ca. 765m²) bestaat uit een inkom- en trappenhal met gastentoilet, een bureau, 2 eetkamers naast een keuken met zicht op de grote tuin, 2 aanpalende garages, 2 extra bergruimtes en een aparte wasplaats. Ook een woonkamer met veel lichtinval, inclusief mansarde met een prachtig zicht op de tuin en aansluitende weides is present. De verdieping bevat 4 slaapkamers met 2 comfortabele badkamers als ook een bijkomend toilet. De privéwoning omvat tevens een zeer ruime kelder en zolder.

    Aan de zijkant van de privéwoning, maar elk volledig afgezonderd en apart bereikbaar, bevinden zich vijf gastenverblijven die ideaal zijn om te verhuren. 4 verblijven zijn duplexen en volledig gelijkwaardig aan elkaar, het 5e verblijf is een dakappartement. Duplex 1 (ca. 113m²) bevat een kleine kelder, een inkomst- en trappenhal, een apart toilet, een keuken en een woonkamer. Op de verdieping zijn er een badkamer en 2 slaapkamers aanwezig. Duplex 2 (ca. 143m²) bevat een kelder, een eetkamer, een keuken, een wasplaats, een apart toilet, een woonkamer en een trappenhal. Op de verdieping bevinden zich een 2e apart toilet, een badkamer en twee slaapkamers. Duplex 3 (ca. 95m²) heeft een kelder, een woonkamer, een keuken, een apart toilet en een trappenhal. Op de verdieping zijn er nog een badkamer en 2 slaapkamers aanwezig. Duplex 4 (ca. 131m²) bevat een kelder, een inkom- en trappenhal met vestiaire, een woonkamer, een keuken, een waskot en een apart toilet. Op de verdieping zijn er nog een badkamer en 2 slaapkamers aanwezig. Dakappartement 5 (ca. 117m²) heeft een kelder, een trappenhal en een waskot. Op de verdieping bevinden zich nog een woonkamer, een keuken, een apart toilet, een slaapkamer en een badkamer. De vijf gastenverblijven bevatten trouwens elk een aparte berging (ca. 31m² per berging). Ook zijn er voldoende carports voorzien op het domein zelf.

    Ten slotte hebben 2 gastenverblijven een privaat terras en 2 andere een afgesloten tuintje. De achterkant van de privéwoning wordt volledig omringd door een ruime tuin met open zicht op het rustige landschap. De tuin grenst aan een grote weide met ruime paardenstal, voorzien van watertoevoer. De tuin en de weide zijn volledig afgesloten en omheind.

    De achterliggende weide maakt het geheel een fantastische opportuniteit voor paardenliefhebbers. De 5 inpandige duplexen openen de deuren naar B&B-fantasieën!


Eigenschappen

Type Huis
Bebouwing Open (OB)
Bestemming Te Koop
Perceelgrootte 21.170 m²
Gevelbreedte 185 m
Terreindiepte 126 m
Aantal slaapkamers 4
Aantal garages 2
Aantal badkamers 2
Kadastrale gegevens
Verkoopprijs € 1.500.000
EPC
Certificaat beschikbaar Ja
Unieke Code 20160220006746
Kengetal (KW / m²) 160
Energiecategorie B

Kosten

Aankoop

Prijs pand

€ 1.500.000

Te financieren

€ 1.680.000

Eigen kapitaal(10%)

Eigen kapitaal moet groter zijn dan 0

Financiering

Rente

%(jaarlijks)

Aflossingsperiode

Jaar

Vanaf € 7.670 /mnd

Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok