favorite_border favorite
€ 450.000
info Gesloten bebouwing place 2060 Antwerpen
Prachtig gerenoveerde opbrengsteigendom in hartje Antwerpen

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8555306
 • Stadskern
 • 4 PRACHTIGE STUDIO'S TE KOOP met aparte leefruimte vooraan + aparte slaapruimte achteraan ! Ideaal voor investeerders: bruto rendement: 4,4% en voor jaren geen kosten !

  In het centrum van Antwerpen, vlakbij het St Jansplein en de Italiëlei, vindt u deze opbrengsteigendom, een buurt volop in opmars, bruisend van het leven, klaar om naast het Eilandje, de nieuwe hippe wijk van Antwerpen te worden. In de onmiddellijke buurt werd enkele jaren geleden de nieuwe Artesis-Plantijn Hogeschool gebouwd, deze is op 7 minuten wandelafstand gelegen. Evenals Univesiteit Antwerpen campus Ufsia is op dezelfde afstand. Ook vindt u enkele fitness-zalen vlakbij op de Keyserlei.

  Deze eigendom bestaat uit 4 studio's van +-35m2. Elke studio heeft een aparte leefruimte, keuken, slaapkamer, badkamer en toilet. Het gelijkvloers verschilt iets van de andere studio's. Deze heeft een grotere badkamer, een grotere slaapkamer, maar een kleinere leefruimte. Alle studio's zijn verhuurd.. De eigenaar heeft gekozen voor een concept van jonge mensen samen in één gebouw..

  Het gebouw werd in 2010 volledig gerenoveerd. Het dak, de centrale hal en de studio's op 2de en 3de verdieping werden nogmaals in 2017 volledig vernieuwd (volledig geschilderd, nieuwe kitchenette, kranen, boiler, verlichting, nieuw plafond op 3e verdiep,...). De studio's op gelijkvloers en 1ste verdieping werden ook in 2017 opgefrist. Door het gebruik van aardetinten en goede degelijke materialen door een professionele styliste, zijn de studio's steeds onmiddellijk verhuurd. Weinig studio's te huur in antwerpen, worden op deze manier vernieuwd en aangeboden op de markt.

  Nutsvoorzieningen van de studio's zijn terug te vinden in de kelder.

  Alle studio's zijn verhuurd en bieden U een jaarhuur van EUR 19.800, wat overeenkomt met een mooi bruto rendement van 4,4% !!! De eerstkomende 10 jaar hoeft U als investeerder geen specifieke onkosten te verwachten.

  Er worden regelmatig leuke buurtfeesten en rommelmarktjes georganiseerd in de wijk. In de zomer wordt een deel van de straat omgetoverd als tuinwijk (zie sfeerfoto's). Er komen ook meer en meer hippe bars en bistro's, zoals Le Red Fox, enkele huizen verder, met dagelijks verse broodjes, suggesties, biologische gerechten en desserts, taarten... (zie foto's). Zo moeten uw huurders zelfs niet koken als ze geen zin hebben... Kortom een buurt die leeft, waar huurders zich door vele initiatieven in Amsterdam wanen en zich snel thuis voelen. Een toppertje !!!

  Adres op aanvraag uit respect voor de privacy van de huurders.

  EPC : 315 kWh/m2
 • Direct Bewoonbaar

Eigenschappen

Type Andere
Bebouwing Gesloten (GB)
Bestemming Te Koop
Renovatiejaar 2010
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 4
Aantal verdiepingen 3
Kadastrale gegevens
Verkoopprijs € 450.000
Kelder
Aansluiting riolering
Elektriciteit
Parlofoon
Verwarming op aardgas
EPC
Certificaat beschikbaar Ja
Kengetal (KW / m²) 315

Kosten

Aankoop

Prijs pand

€ 450.000

Te financieren

€ 504.000

Eigen kapitaal(10%)

Eigen kapitaal moet groter zijn dan 0

Financiering

Rente

%(jaarlijks)

Aflossingsperiode

Jaar

Vanaf € 2.301 /mnd

Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok