favorite_border favorite
€ 514.500
info 3 slpk, 170 m² bewoonbare oppervlakte place Pireausstraat 22 4.1, 2000 Antwerpen
penthouse te koop 2000 Antwerpen

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8550687
 • Nieuwbouw penthouse op het Eilandje op vierde verdieping. Gebouw "Meti" en maarkt deel uit van het prestigieuze nieuwbouwproect "India-Natie".  Verkoop in LPC-afwerking : zonder keuken, sanitaire toestellen, vloeren, wandtegels en binnendeuren. Deze finale afwerking dient te gebeuren door de koper naar eigen wens en voor eigen rekening.
  Bewoonbare oppervlakte van ca 170 m² met een enorm dakterras (124m²), zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Grote leefruimte met open keuken en toegang tot de beide terrassen. Het nachtgedeelte opgedeeld met deels de 'masterbedroom '  opevat als suite met slaapgedeelte, badkamer en ruime dressing en met ander gedeelte nog twee slaapkamers met gedeelde badkamer.
  Verkoopprijs te vermeerderen met registratiebelasting en BTW. Nog parkings in verkoop beschikbaar. Fietsstallingen en bergingen voorzien.

  Het gebouw METI is een van de vier gebouwen die samen de INDIA-NATIE vormen. De India-natie is een levend exponent van de aan de gang zijnde stadsontwikkeling op het Eilandje. Momenteel de meest hippe buurt in Antwerpen.


  De naam “India-Natie” verwijst naar de eertijdse handel vanuit deze plaats in de Antwerpse haven met het verre India. Meti en de overige gebouwen, Kesar, Pai, en Jaipal dragen elk de naam van een Indische specerij


  Deze vier gebouwen komen, elk met een eigen architectuur en invulling, tegemoet aan de hedendaagse wijze van leven en werken in de stad. Aandacht voor terrassen, panoramische zichten, fietsstallingen, ondergrondse parking, een binnentuin, aansluiting op openbaar vervoer, ontsluiting naar verkeerswegen, nabijheid van nieuwe winkels, horeca, ziekenhuizen, hogescholen, groen, lucht en water.


  Van het gebouw Meti resteert nog enkel een PENTHOUSE.


  Evenals de overige gebouwen werd aandacht besteed aan het ecologisch aspect. Elke entiteit beantwoordt aan de passiefstandaard. Verbruik van minimum energie met beperkte CO² uitstoot, geveldikte, raamgrootte gericht op de kwaliteiten van de zon, warmterecuperatie uit de ventilatielucht, gebruik van passieve koeling en duurzaam materiaal- en watergebruik werd allemaal grondig bestudeerd en optimaal toegepast.


  Voor belangstelling of een afspraak : neem vrijblijvend contact op : info@markgrave.be

 • Nieuwbouw

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok