favorite_border favorite
€ 213.500
info 2 slpk, 91 m² bewoonbare oppervlakte place Weg Naar As 144, 3600 Genk
Luxe appartement met 2 slaapkamers

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8442632
 • Som Project is al jaren heel actief in Genk en wij zoeken altijd bewust naar de beste locaties. Ook de ligging van Residentie Bene is weer top. De Weg naar As is de ideale verbinding tussen Genk centrum, met tal van activiteiten en het Maasland. Bovendien ben je omringd door groen en natuur vlakbij winkels, horeca, sportinfrastructuur en vele andere faciliteiten.

  Het appartement op de eerste verdieping heeft:

  - 2 slaapkamers

  - bewoonbare oppervlakte van 91m²

  - ruim terras van 13m²

  - grote raampartijen voor maximale lichtinval

  - ondergrondse parkeerplaats en bergruimte

 • Residentie Bene beschikt over 3 verdiepingen met 18 luxueuze appartementen. Verder heeft de Residentie ook 1 woning met private tuin. De inwoners van de appartementen krijgen een gemeenschappelijke tuin waar ze kunnen genieten van rust en ontspanning. De tuin wordt zeer mooi afgewerkt met gras, bloemen en bomen.

  Ondergronds is er een ruime parkeergarage voorzien met voldoende parkeerplaatsen en praktische bergingen voor elke inwoner. Voor bezoekers voorzien we bovengrondse parkeergelegenheden.

  Wist je trouwens dat in 2021 de BEN-normen de verplichte standaard worden voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen en zelfs in heel Europa? Wij denken vooruit en bouwen Residentie Bene nu al volgens deze normen. Het BEN-principe: bijna-energieneutraal wil zeggen dat je zeer weinig energie verbruik nodig hebt voor je verwarming, ventilatie en warm water. Elke appartement heeft een eigen warmtepomp en vloerverwarming. Tevens bouwen wij onze residenties zo dat elk terras zuidelijk georiënteerd is, ook de leefruimte wordt voorzien van een grote glaspartij en is zuidelijk georiënteerd.

 • Ook aan de afwerking van de appartementen wordt de nodige aandacht geschonken en wordt er met de beste kwaliteitsmaterialen gewerkt. U maakt zelf de keuzes van onder andere de keuken, badkamer, vloeren enzovoort. U krijgt hierbij het deskundige advies van onze interieurarchitecten en dit is bovendien inbegrepen in de prijs. Wij zorgen ervoor dat uw appartement 3 maanden later mooi afgewerkt en opgeleverd is.

 • Bent U nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Dit wil zeggen dat u bij SOM Project niets hoeft te betalen tot uw woning verkocht is. U loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

  Bel voor een vrijblijvende afspraak naar: 011 28 00 80 of 0499/ 225 300

  Of mail ons via info@somproject.be
  Prijzen zijn exclusief afwerking, ondergrondse parkeerplaats, registratie, K.K. en BTW.

Extra info

Eigenschappen

Type Appartement
Bebouwing Gesloten (GB)
Bouwjaar 2016
Bestemming Te Koop
Bewoonbare oppervlakte 91 m²
Aantal slaapkamers 2
Aantal verdiepingen 3
Verdieping 1
Kadastrale gegevens
Verkoopprijs € 213.500
Balkon of terras
Teledistributie
Tuin
Elektriciteit
Videofoon
Dubbele beglazing
Lift
Telefoonaansluiting
Verwarming op aardgas
EPC
Certificaat beschikbaar Nee
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand


Ok
OptiesOk