favorite_border favorite
€ 241.100
info 2 slpk, 102 m² bewoonbare oppervlakte place Bochtlaan, 3600 Genk
Luxe appartement met 2 slaapkamers

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8442043
 • Door zijn toplocatie en luxueuze uitstraling beleef je een unieke kans bij Residentie Rembrandt. Door de uitstekende ligging ben je omringd door winkelstraten, gezellige restaurants, terrasjes en mooie natuurparken. Het station ligt op wandelafstand en verschillende scholen zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of zelfs te voet.

  Het appartement op de tweede verdieping heeft:

  - 2 slaapkamers

  - bewoonbare oppervlakte van 102m²

  - ruim terras van 28m² 

  - grote raampartijen voor maximale lichtinval

  - ondergrondse parkeerplaats en bergruimte

  In de residentie is er rekening gehouden met speciale mindervaliden parkeerplaatsen en alle gemeenschappelijke ruimtes zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 • Het ontwerp van Residentie Rembrandt is het resultaat van een samenwerking tussen architectenbureaus PCP uit Genk en D&D uit Hasselt. De residentie is gebouwd met duurzame materialen die zorgen voor een zeer mooie, luxe uitstraling. Voor elk appartement wordt gestreefd naar 100% woonplezier, vandaar ook de bewuste keuze voor grote raampartijen die het ruimtelijk en klaar-effect maximaliseren. U kan zo ook ten volle genieten van een prachtig zicht op het achterliggende groen in de buurt.

  Ook aan de afwerking van de appartementen wordt de nodige aandacht geschonken en wordt er met de beste kwaliteitsmaterialen gewerkt. U maakt zelf de keuzes van onder andere de keuken, badkamer, vloeren enzovoort. U krijgt hierbij het deskundige advies van onze interieurarchitecten en dit is bovendien inbegrepen in de prijs. Wij zorgen ervoor dat uw appartement 3 maanden later mooi afgewerkt en opgeleverd is.

 • Bent U nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Dit wil zeggen dat u bij SOM Project niets hoeft te betalen tot uw woning verkocht is. U loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

  Bel voor een vrijblijvende afspraak naar: 0475/ 55 38 06

  Of mail ons via info@somproject.be

  Prijzen zijn exclusief afwerking, ondergrondse parkeerplaats, registratie en BTW.

Extra info

Eigenschappen

Type Appartement
Bebouwing Gesloten (GB)
Bouwjaar 2015
Bestemming Te Koop
Bewoning Beschikbaar
Bewoonbare oppervlakte 102 m²
Aantal slaapkamers 2
Aantal verdiepingen 5
Verdieping 2
Kadastrale gegevens
Verkoopprijs € 241.100
Balkon of terras
Teledistributie
Kelder
Elektriciteit
Videofoon
Dubbele beglazing
Garage
Lift
Telefoonaansluiting
Verwarming op aardgas
EPC
Certificaat beschikbaar Nee
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand


Ok
OptiesOk