favorite_border favorite
€ 229.000
info 3 slpk, 143 m² bewoonbare oppervlakte place Kerkstraat 28 B , 3560 Lummen
Klein beschrijf | Duplex met 3 slaapkamers, garage en zuidelijk terras in het centrum

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8596556
 • Stadskern
 • Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Lummen staat een knappe duplex te koop. De duplex heeft drie ruime slaapkamers, een zeer gezellige open leefruimte, een zuidelijk terras en een inpandige garage. In 1969 werd dit pand gebouwd, in 2011 onderging de duplex een renovatie. Je geniet hier bijgevolg van een nieuwe mazoutketel en nieuwe isolatie. De eerste vernieuwingen gebeurden reeds in 2011, gevolgd door het plat dak in 2015 en de ramen in 2016. Bovendien heb je in deze duplex veel ruimte. De bewoonbare oppervlakte bedraagt maar liefst 143 m2.

  De leefruimte van de woning spreekt meteen aan. De houten balken en de grote ramen maken van deze ruimte één gezellig geheel! De leefruimte is maar liefst 60 m2 groot en is opgedeeld in salon en eetkamer. De moderne, open keuken nodigt je uit om een dinertje voor te bereiden. De keuken is zeer recentelijk geplaatst en heeft een tof kookeiland. Zet er twee barkrukjes en je ontbijt hier ’s morgens zalig met je koffietje in de hand. Vanuit de keuken en leefruimte kijk je uit op je gezellige en overdekte terras. De huidige eigenares heeft hier een leuk loungezitje geplaatst. Zie je je hier al relaxen op je zuidelijke terras?

  Het slaapgedeelte van de woning vind je op de andere verdieping. Je vindt hier drie ruime slaapkamers. Momenteel ingedeeld als master bedroom, dressing en logeerkamer. De huidige logeerkamer heeft een groot schuifraam met eigen balkon. Op deze verdieping vind je ook de badkamer met ligbad, dubbele lavabo, toilet en douche.

  De woning heeft een inpandige garage van 15 m2. Op de straat zelf zijn verdere meerdere parkeermogelijkheden. Een ander pluspunt van deze woning is dat het geniet van een klein beschrijf! Dit betekent dat je minder registratiekosten betaalt!

  De ligging van de duplex is magnifiek. Lummen staat natuurlijk bekend om zijn zeer vlotte bereikbaarheid. De snelwegen liggen namelijk op steenworpafstand. Maar, ondertussen woon je hier in een centrum en geniet je van alle nutsvoorzieningen op wandelafstand.

  BELANGRIJK

  Je hebt het vast al gehoord. De regels rondom de registratierechten staan op het punt te veranderen. Deze wijziging zal dit jaar worden ingevoerd. Bij de nieuwe regeling kijkt men niet meer naar het kadastraal inkomen, maar naar de verkoopprijs van de woning.

  Lees meer op de nieuwspagina van onze website onder “Nieuw systeem van registratierechten of kopieer deze link in uw browser : https://www.swevers.be/nieuws/2018/01/nieuw-systeem-van-registratierechten/

  Wacht dus niet en gebruik deze verandering in je voordeel. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om het gunstigste te kiezen. Wij zorgen ervoor dat je de registratiekosten later kan betalen als je dat wenst, de akte wordt dan uitgesteld.

  Om voor jou de voordeligste regeling te treffen, praten wij je graag bij!

  Deze toffe duplex kan van jou zijn. Je geniet hier van verschillende troeven: een gezellige leefruimte, een zuidelijk terras, drie slaapkamers, een garage, nieuwe keuken en een fantastische ligging. Indien gewenst, kan dit appartement ook gemeubeld aangekocht worden. Laat deze duplex je charmeren: aarzel niet, kom zeker eens kijken en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven

Eigenschappen

Type Appartement
Bebouwing Andere
Bouwjaar 1968
Bestemming Te Koop
Renovatiejaar 2011
Bewoonbare oppervlakte 143 m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal garages 1
Aantal badkamers 1
Aantal verdiepingen 3
Verdieping 2
Kadastrale gegevens
Verkoopprijs € 229.000
Kadastraal inkomen (KI) € 743
Kadastrale gegevens D1791 R
Kelder
Verwarming op stookolie
EPC
Certificaat beschikbaar Ja
Unieke Code 20180105-0002022426-1
Het certificaat is geldig tot en met 2028-01-05
Kengetal (KW / m²) 517

Kosten

Aankoop

Prijs pand

€ 229.000

Te financieren

€ 243.885

Eigen kapitaal(10%)

Eigen kapitaal moet groter zijn dan 0

Financiering

Rente

%(jaarlijks)

Aflossingsperiode

Jaar

Vanaf € 1.108 /mnd

Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok