favorite_border favorite
€ 65.000
info 2 slpk, 45 m² bewoonbare oppervlakte place Rue De Village 2, 5542 Blaimont
Huis te koop

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8610453
 • Landal Les Etoiles is een mooi en uiterst verzorgd vakantiepark, ontstaan in 1980. Zonnig gelegen op een Zuidhelling van de Maasvallei wordt het park beheerd door Landal Greenparks. Het domein telt 190 chalets verspreid over een oppervlakte van ongeveer 28ha. Anno 2008 werd het gehele park aangepast naar hedendaagse vakantienormen. Alle 190 bungalows ondergingen een grondig renovatie traject. De sfeervolle houten woningen zijn gebouwd op betonnen funderingspalen en -balken en zijn uitstekend geïsoleerd.

  In de verkoop 1 chalet van het type "Le Soleil - A uitvoering", geschikt voor 4 personen. Van dit type zijn er 131 bungalows aanwezig op het domein. Inbegrepen in de vraagprijs: de "kavel eigen grond" per chalet en het interieur. Exclusief aankoopkosten (+12% verkooprechten + notariskosten).

  Kenmerken chalet: Bewoonbare oppervlakte van +/- 43m². Binnen en buiten afgewerkt met hout. Halfopen keuken met elektrisch fornuis, gootsteen met druiprand, vaatwas, koelkast met vriesvak, magnetron en koffiezet. Woonkamer opgedeeld in een zithoek rondom de sfeerhaard, een plasma TV en een eetplaats die aansluit bij de keuken. Douchekamer met toilet en lavabo: elektrische boiler van 200 liter ifv warm water voorziening. 2 Slaakamers: 1x dubbel bed, 1x 2 enkele bedden - type boxspring. Elke ruimte beschikt over een individuele elektrische verwarmingsbron. Nieuwe LED verlichting aangebracht. Terras in bankirai met uitzicht over het park. Afsluiting voorzien om honden binnen het terras te houden. Wifi.

  Onmiddellijk verhuurklaar. Mooi rendement!

  Verhuur of eigen gebruik? Of allebei? U kiest zelf.

  1) U kiest ervoor uw chalet niet te verhuren en uitsluitend voor eigen gebruik aan te wenden: U betaalt jaarlijkse een vaste parkbijdrage (inbegrepen: het beheer van de bungalows, het onderhoud van het park en van de parkfaciliteiten, onderhoud van de wegen, afvalinzameling, beheer van nutsvoorzieningen, ... ), de verzekering en eventuele onderhoudskosten en de belasting.

  2) U wenst uw bungalow te verhuren? Dan dient u verplicht een verhuurbemiddelingsovereenkomst af te sluiten met Les Etoiles. Zij beheren vervolgens het verhuurproces voor de volle 100% - onthaal, administratie, schoonmaak, ... aan een commissie van 30%.

  Kiest u ervoor uw chalet te verhuren, dan heeft u de keuze uit 2 alternatieven:

  2.1) Een overeenkomst vrije verhuur: Deze formule combineert eigen gebruik met verhuur. U bepaalt zelf wanneer u gaat en welke periodes verhuurd mogen worden. U ontvangt de werkelijk ontvangen netto huurinkomsten.

  2.2) Een overeenkomst met een jaarlijks vast rendement: U sluit hiervoor een contract af voor een periode van 7 jaar. Verhuurd of niet, u geniet sowieso van het vaste rendement en een maximale huuropbrengst.

  Meer details over de netto opbrengst, de kosten, de verschillende verhuurformules, bezoekaanvragen, .... bekomt u door contact op te nemen met Tine: +32 486 50 66 70 of via email: tine@nvtinis-immo.be

  Het park staat onder permanente bewaking en voorziet in een compleet aanbod aan faciliteiten: een buiten- en verwarmd binnenzwembad met sauna, leuke outdoor en indoor kinderspeeltuin met kinderanimatie tijdens de zomermaanden, tennisvelden en een vlotte toegang tot de rivier de Maas waar u terecht kunt voor uiteenlopende wateractiviteiten. Er is ook een wassalon aanwezig op het domein. Voor een natje en een droogje hoeft u het domein niet te verlaten. Restaurant La Bonne Heure staat gekend voor zijn heerlijke streekgerechten, -bieren en wijnen. In het aanpalende winkeltje kunt u uw ovenverse broodjes voor de volgende ochtend bestellen en regionale producten ontdekken. Tegenover het restaurant situeert zich de loungebar. Geschikt om ontspannen te genieten of een feestje te vieren.

  Activiteiten in de omgeving: Wateractiviteiten aan de Maas; Restaurant la Bonne Heure, Het kasteel van Celles-Vêves, Het kasteel van Lavaux, Abdij van Maredsous, Abdij van Leffe, Grotten van Han, Grotten van Pont d'Arcole, Fiets- en wandeltochten, kayakken, rotsklimmen .... In de buurt van Blaimont: Hastière (4km), Mesnil St Blaise (5km), Anseremme (7km), Givet (11km), Beauraing (15km), Dinant (16km) en Rochefort (35km).

  Voor meer informatie over het park kunt u terecht op volgende website: http://www.landal.be/parken/les-etoiles. -
  STEDENBOUWKUNDIGE INFO

  Kadastrale benaming: vakantieverblijf
  Kadastrale Nummers: 0936M21
  Kadastrale Oppervlakte: 182m²

  EPC Certificaat Nr.: 2012020703387
  EPC Index: 680 kWh/m²/jaar

  Stedenbouwkundige vergunning: vergund
  Stedenbouwkundige bestemming: zone voor verblijfsrecreatie
  Dagvaardingen: nee
  Verkavelingsvergunning van toepassing: nee
 • Gerenoveerd

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven

Eigenschappen

Type Huis
Bebouwing Andere
Bouwjaar 1980
Bestemming Te Koop
Renovatiejaar 2008
Beschikbaar op 06/02/2018
Bewoonbare oppervlakte 45 m²
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal verdiepingen 1
Kadastrale gegevens
Verkoopprijs € 65.000
Elektriciteit
Videofoon
Zwembad
EPC
Certificaat beschikbaar Ja

Kosten

Aankoop

Prijs pand

€ 65.000

Te financieren

€ 72.800

Eigen kapitaal(10%)

Eigen kapitaal moet groter zijn dan 0

Financiering

Rente

%(jaarlijks)

Aflossingsperiode

Jaar

Vanaf € 332 /mnd

Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok