favorite_border favorite
€ 349.000
info 2 slpk, 95 m² bewoonbare oppervlakte place Amsterdamstraat 11 101, 2000 Antwerpen
HIP TWEESLAAPKAMERAPPARTEMENT IN NIEUWBOUWREALISATIE "EILAND"

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8611397
 • In de nieuwe realisatie “Eiland” bevindt zich op de eerste verdieping dit knappe, volledig afgewerkte appartement van ca 95 m².


  De leefruimte geeft uit op het zuidgerichte terras met zicht op de nieuw aangelegde Amsterdamstraat. De kamerhoge ramen, over de volledige breedte van het appartement, zorgen voor licht en zicht op deze toplocatie.


  In de keuken werd gekozen voor een strakke, witte keuken met gezellige ontbijttoog. Vaatwasser, ijskast, combi-oven en kookplaat van AEG.


  Doorheen het appartement zijn alle vloeren in lichte, neutrale parkettegel. Zo krijgen ook de keuken en de badkamer de look van een gezellige parketvloer, met het onderhoudsgemak van keramische tegels.


  De stijl van de badkamer werd hierin doorgetrokken door te kiezen voor bruine wandtegels en strak, modern badkamermeubilair die perfect passen in dit plaatje.


  Apart toilet en ruime berging met aansluitingen voor wasmachine/droogkast in de nachthal. Aan de rustige achterzijde bevinden zich twee slaapkamers.


  De Schelde is bovendien vlakbij en "Eiland" ligt strategisch tussen het MAS en het Red Star Line Museum, de nieuwste iconen van onze havenstad. Ook de hippe Cadixwijk met centraal het nieuwe Cadixplein ligt op wandelafstand. Hier is het werkelijk heerlijk genieten van groen en water, met bovendien uw favoriete winkels en restaurants op wandelafstand.
   
  Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats, met comfortabele toegang dankzij de autolift.  Verkoopprijs: 349.000 Euro, excl. registratiebelasting en BTW.

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok