favorite_border favorite
€ 250.000
info Winkel, Half open bebouwing place Sluizerbroek 30, 3700 Tongeren Sluizen
Handelspand met ruime woonst

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8610869
 • Woonkern
 • HANDELSPAND MET RUIME WOONST, het gelijkvloers wordt momenteel uitgebaat als een goed draaiend café, gelegen in de dorpskern.

  Mooie ligging langs de Jeker en op het kruispunt van verschillende fietsroutes, een verplichte stop voor de dorstige fietser die ons mooi Haspengouw wenst te verkennen.

  Zeer ruim handelsgedeelte, ingericht als typisch dorpscafé met volledig uitgeruste toog en ruime gelagzaal van 160 m². Ruim voorzien van terrassen vooraan op het voetpad en achteraan in de tuin.

  Aparte ingang naar de privé-woning die bestaat uit : inkomhal, ruime living met open keuken en gezellige houtkachel. Het gelijkvloers van de woning is verbonden met het café via een handige binnendeur.

  Op het verdiep : badkamer, 3 ruime slaapkamers, badkamer en gigantische (tweede) living van maar liefst 95 m² met veel lichtinval.

  PARKING VERZEKERD

  Het groot openliggend terrein van 560 m² langs het handspand is niet in de verkoop inbegrepen maar wordt momenteel door de uitbater gehuurd voor een gunstige prijs.

  Aldus, meer dan voldoende plaats voor eigen gebruik en uw cliënteel.

  DE MOGELIJKHEDEN ZIJN LEGIO

  Dit actief dorpscafé is het trefpunt van heel wat verenigingen en evenementen die door de plaatselijk bevolking worden georganiseerd : carnaval, biljart- en darttornooien, kaartclub, fietsclub en het jaarlijkseSLUIZEN LIVE STAGE

  U kan hier :

  - Het café verder uitbaten, er zijn heel wat groeimogelijkheden naar restauratie en B&B-kamers toe, mits de nodige vergunningen.
  - Een zeer ruime woning van maken of veranderen naar 2 aparte woningen of een kangoeroewoning, mits de nodige vergunningen.

  Voor een bezoek ter plaatse neem contact op ons kantoor 012 744 844

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven

Eigenschappen

Type Winkel
Bebouwing Halfopen (HOB)
Bouwjaar 1956
Bestemming Te Koop
Perceelgrootte 373 m²
Bewoonbare oppervlakte 215 m²
Aantal slaapkamers 3
Kadastrale gegevens
Verkoopprijs € 250.000
Kadastraal inkomen (KI) € 1.063
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok