favorite_border favorite
€ 199.500
info Winkel, Half open bebouwing place Boomkensstraat 84, 3500 Hasselt
HANDELS- EN WOONHUIS, 3 SLPK

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8622441
 • Zeer gunstige ligging, Boomkensstraat 84 - Runkst, op wandelafstand van Centrum Hasselt, het station en vlakbij scholen.

 • Handelspand/woning met veel potentieel.

  Kan gebruikt voor HANDEL/VRIJ BEROEP of als RUIME GEZINSWONING met ruime living, ingerichte keuken, badkamer, 3 slaapkamers en een kelder.

  Op het gelijkvloers bevindt zich het handelspand  met stockageruimte, apart toilet en ruime living met ingerichte keuken. De bestaande winkelinrichting met airco en zonnetenten kan behouden of verwijderd worden.

  Op de 1° verd. zijn 2 ruime slaapkamers en ingerichte badkamer. Op de 2° verd. is een derde slaapkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van moderne laminaat en geschilderd. Zie ook FOTO'S en verdere beschrijving

  De leefruimte op het gelijkvloers is (7,27 x 3,20).  In deze leefruimte bevindt zich een moderne crème-kleuring maatwerk keuken (2,54 x 2,64).  Deze keuken omvat een tablet van gezoete blauwe hardsteen, 1,5 inox spoelbak, een ceramische kookplaat, een grote koelkast, een vaatwasser, een dampkap, een combi oven en spatwanden in glas.  De eetkamer sluit aan op de keuken.  In de living bevindt zich een moderne gaskachel die tevens dienst doet als ketel voor de centrale verwarming.  Door de grote raampartijen is er veel lichtinval in de leefruimte.  De vloer is een massief eiken parket en hier is alles recent geschilderd in lichte tinten.

  Op de eerste verdieping bevinden zich momenteel  2 slaapkamers en een badkamer.  De badkamer (3,00 x 3,45) is voorzien van een dubbel lavabomeubel met spiegelkast en spotjes, een groot acryl hoekbad, een 2e toilet.  Ook zijn hier voorzieningen voor wasmachine en droogkast (met verluchting naar buiten).  De wanden zijn deels voorzien van wandtegels en behangen met glasvliesbehang en geschilderd.  De vloer is voorzien van een beuken laminaat.  Er is een gasboiler van Junckers voorzien voor het warm water en er is veel lichtinval via een groot raam.  De 2 slaapkamers zijn voorzien van een laminaat in eik.  Door de grote ramen is er veel daglicht aanwezig.

  Er is een kleine bergkelder onder de woning aanwezig (4,00 x 3,36). 

  De verwarming is op aardgas.  De ramen van de gehele woning zijn recent vernieuwd en hebben dubbel glas.  De ramen van het woongedeelte zijn uit Afzelia (tropisch hardhout), de winkel en de ramen boven zijn uit wit PVC.  Ook de buitengevel is volledig geïsoleerd en bekleed met buitenpleisterwerk en gevelbeplating.  De leefruimte is voorzien van fineer eiken deuren.

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven

Eigenschappen

Type Winkel
Bebouwing Halfopen (HOB)
Bestemming Te Koop
Renovatiejaar 1999
Aantal verdiepingen 2
Bewoonbare oppervlakte 195 m²
Kadastrale gegevens
Verkoopprijs € 199.500
Kadastraal inkomen (KI) € 1.113
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok