favorite_border favorite
€ 550.000
info Winkel, Gesloten bebouwing place Bampslaan 24 a/b, 3500 Hasselt
GERENOVEERD HERENHUIS/HANDELSPAND MET WOONST NABIJ HET STATION !

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8542790
 • Stadskern
 • GERENOVEERD HERENHUIS/HANDELSPAND MET WOONST NABIJ HET STATION !

  In het centrum van Hasselt bevindt zich aan het station de Bampslaan. Op nummer 24 vinden we dit statig herenhuis terug op een perceel van 1A30CA. De goede zichtbaar- en bereikbaarheid is een zeer groot pluspunt te noemen.

  De bouw van dit handelspand met bovenliggende woonst dateert oorspronkelijk van 1899, doch is het volledig up to date en werd het een laatste keer degelijk gerenoveerd in 2011. Er werd gestreefd naar een functionele indeling met alle modern comfort en kwalitatieve materialen.

  Het handelsgelijkvloers biedt een oppervlakte van om en bij de 85m² + 32m² kelder en de woongelegenheid is verdeeld over de verdiepingen en kan rekenen op circa 150m². Het gelijkvloers werd laatst uitgebaat als café, maar kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt.
  Huidige indeling (24B) : overdekt terras/inkom met twee op één volgende ruimtes, een dames- en herentoilet, veranda met toegang en tot een achterliggend koertje. Via de berging krijgt men toegang tot de kelderverdieping. Men voorzag overal dubbele beglazing, aangepaste elektriciteit, een onderhoudsvriendelijke tegelvloer, etc?

  Via een aparte ingang (24A) bereikt men via de prachtige natuurstenen trap de tussenhal met opbergkast. Deze verschaft toegang tot de sfeervolle living, dewelke is ingericht met hoge plafonds, tal van raampartijen, gezellige parketvloer en lichte kleuren. Aan de achterkant vinden we een bijgebouwde veranda, die dienst doet als leefkeuken en eveneens zorgt voor de verbondenheid met het terras van +/- 20m². De badkamer is uitgerust met een stoomcabine met bad, lavabo met kolomkasten, toilet en de aansluiting voor wasmachine.

  Op de volgende verdiepingen treffen we nog drie, riante slaapkamers met oppervlaktes van om en bij de 13m² tot 25m² aan. Ook hier werd er gebruik gemaakt een mooie houten vloer, tv-aansluiting en airconditioning.

  Tot op heden werd het volledige gebouw verhuurd en kan het voor de toekomstige koper een goede investering betekenen. Of bent u op zoek naar een pand om uw zaak te starten, dan is dit knap herenhuis zeker en vast een goede keuze!

  Dagvaardigingen
  pv: veranda (regularisatie : aangevraagd ! )
 • Direct Bewoonbaar

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven

Eigenschappen

Type Winkel
Bebouwing Gesloten (GB)
Bouwjaar 1899
Bestemming Te Koop
Renovatiejaar 2011
Perceelgrootte 130 m²
Bewoonbare oppervlakte 150 m²
Aantal slaapkamers 3
Kadastrale gegevens
Verkoopprijs € 550.000
Kadastraal inkomen (KI) € 2.109
Kadastrale gegevens 6 F handels/huis 312K5 - 312S5
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Meest recente bestemming Woongebied
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok