favorite_border favorite
€ 282.101
info 3 slpk, 97 m² bewoonbare oppervlakte place Heidebaan 130 B05, 9100 Sint-Niklaas
Gelijkvloers park-appartement met tuin

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8509292
 • Landelijk
 • OPEN-HUYZEN-DAG = WERFBEZOEK zaterdag 17 maart (10 - 14u) en zondag 18 maart (14 - 17u) Residentie Magnolia is gelegen in een park van 6000m², toegankelijk voor alle bewoners en volledig aangelegd. Je kan er rustig een boek lezen in de lentezon of genieten van een mooie herfstwandeling. De achterliggende tuin verzekert een groen uitzicht.
  Naast de ondergrondse garages zijn er op het domein ook nog 17 parkeerplaatsen ingericht, samen met een fietsenstalling voor 80 fietsen en 3 ondergrondse afvalcontainers met een hoge opslagcapaciteit en volledig reukvrij.
  De architectuur oogt fris en modern maar ook luxueus. Er wordt volgens de nieuwste normen gebouwd met een uitgesproken aandacht aan geluid en thermische isolatie.
  Het project omvat 3 gebouwen met elk zijn eigen ingang, lift en traphal. In totaal zijn er 35 hoogwaardig afgewerkte, energiezuinige appartementen. In de kelderverdieping zijn er 17 garageboxen (waarvan 2 boxen met een dubbele parking), 16 parkeerplaatsen en 25 privébergingen.
  Alle appartementen hebben een erg ruim terras, meestal zuidelijk georiënteerd. Elke bewoner van een gelijkvloers appartement geniet van een geprivatiseerde tuin met terras.
  Elk entiteit biedt een kwaliteitsvolle woongelegenheid en is voorzien van alle comfort: een moderne, goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, aangepaste akoestische isolatie, een geautomatiseerd ventilatiesysteem, zonnepanelen,…
  Kiezen voor Residentie Magnolia is opteren voor een duurzame ontwikkeling, energiekenmerken die de gemiddelde waarden overtreffen en een luxueuze afwerking in een aangename leefomgeving met een comfortabel binnenklimaat.
 • Nieuwbouw

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok