favorite_border favorite
€ 625.000
info 4 slpk, 400 m² bewoonbare oppervlakte place Fonteinstraat 16, 3000 Leuven
gebouw voor gemengd gebruik te koop 3000 Leuven

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8570302
  • Stadskern
  • Dit verzorgd geheel van 2 woningen (waarvan 1 op het gelijkvloers), binnenkoer en een groot achterliggend magazijn bevindt zich op een perceel van 3a57ca in het centrum van de stad. Woning 16/02 meet 70m². Het is gelegen op het gelijkvloers en omvat 1 leefruimte die uitgeeft op de binnenkoer, een mooie douchekamer met toilet en 1 slaapkamer. De keuken is niet geïnstalleerd aangezien het momenteel in gebruik is als kantoor. EPC: 312 Kwh/m².  Woning 16/01 meet 170m². Indeling: gelijkvloers: apart kantoor, ruime wasplaats en traphal. 1ste V.: grote leefruimte met open haard, keuken met aansluitend zuid georiënteerd terras, badkamer, 1 slaapkamer en dressing. 2de V.: 2 slaapkamers. De veluxramen in de slaapkamers zijn voorzien van automatische rolluiken.
    De keuken is volledig geïnstalleerd en o.a. voorzien van vaatwasser, koelkast, heteluchtoven, microgolf en warmtelade (Miele). Er is veel lichtinval. EPC: 206 Kwh/m². 


    Beide woningen zijn recent geschilderd en voorzien van inbouwkasten, gordijnen en lichtarmaturen. Ze zijn in zeer goede staat van onderhoud en onmiddelijk instapklaar. De doorrit en binnenkoer zijn volledig verhard met betonklinkers. De automatische sectionale poort werd voorzien van een nieuwe (geruisloze) motor. Het magazijn meet 160m² en is voorzien van een zolder. De ruimte kan dienst doen als magazijn, hobbyruimte of voor het parkeren van wagens. De vrije hoogte van de poort is ideaal voor een bestelwagen type Mercedes Vito / VW Transporter.


    In de buurt is het erg rustig vertoeven. De winkelstraten bevinden zich op wandelafstand.

  • Gerenoveerd

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok