favorite_border favorite
€ 980.000
info Gesloten bebouwing place Koningstraat 15, 2000 Antwerpen
Exclusieve vergunde studentenwoning op toplocatie

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8608281
 • Stadskern
 • Exclusieve vergunde studentenwoning op toplocatie met een nettorendement van 5,35% (berekend op 11 maanden huur). Deze in 2012 recentelijk vernieuwde opbrengsteigendom, bestaat uit 11 luxe studentenkamers (mix kamers en studio?s voor 1 of 2 personen, waarvan 2 kamers met een binnentuin) en één inpandige garage, is gelegen in het hartje van het historisch centrum van Antwerpen op een boogscheut van de universiteit van Antwerpen. Dit eigendom is volledig verhuurd en voorzien van alle nodige comfort. Dit beleggingsobject wordt aangeboden mét een groen label (in behandeling) en voldoet aan alle normvoorwaarden en conformiteitsvereisten.
  De kamers worden gemeubeld verhuurd. Bij volledige bezetting is er een huuromzet van EUR 6170 per maand of EUR 74.670 (incl. provisies). Naast de studentenkamers is er een gezellige bemeubelde loungeruimte en een afgesloten fietsenberging. Het gebouw is uitgerust met dubbele beglazing en een centraal verwarmingssysteem (hoogrendementsketel op gas). Alle radiatoren zijn voorzien van thermostatische kranen.
  HUURPRIJZEN variëren tussen de EUR 375/maand tot EUR 655/maand (exclusief onkosten), zulks afhankelijk van de grootte (oppervlaktes vanaf 17 M2 tot 40 M2) en dit op basis van contracten voor 12 maanden. De maandelijkse provisie voor de onkosten bedraagt EUR 85 per maand. Voor een kamer met 2 personen is er een forfaitaire toeslag van EUR 20. Inbegrepen in deze provisie: nutsvoorzieningen (water, gas & elektriciteit) op basis van een normaal verbruik, draadloos internet met een professionele hogesnelheidsverbinding via STUDENTEN-INTERNET (50 GB / maand/student), ophaling huisvuil, schoonmaak van de gemeenschappelijke delen, abonnement kabeltelevisie TELENET (22 zenders), gebruik gemeenschappelijke keuken, loungeruimte en fietsenberging.
  De VEILIGHEID in het gebouw is mogelijk nog wel de grootste troef. Brandladders, camerabewaking in de gemeenschappelijke delen, centraal branddetectiesysteem met detectoren in alle kamers en lokalen, automatisch rookluik in de traphal, badgecontrolesysteem op de voordeur, codeklavier met een automatische poort in de fietsenberging, brandblussers, noodverlichting en evacuatieplannen op alle belangrijke plaatsen.
  INRICHTING : Alle kamers zijn gemeubeld met een 2-persoonssofa/bed met leuke kussens, poef op wieltjes, bureau met stoel, kleerkast, open rek, ontbijthoek op hoogte met 2 barkrukken, overgordijnen en een leeslamp. Elke kamer beschikt over een eigen kitchenette met koelkast (A-label), halogeen kookfornuis en dampkap. Naast de kookgelegenheid heeft elke kamer haar eigen badkamer, die uitgerust is met douche of bad, toilet, lavabo en een spiegelkast. Naast de standaarduitrusting heeft elke kamer een eigen parlofoon/bel, een 24-inch LED-tv met 22 zenders (abonnement TELENET) en een draadloos WIFI-netwerk met professionele hogesnelheidsverbinding STUDENTEN-INTERNET (50 GB/maand/student).
  LIGGING : het pand is gelegen in het historisch centrum van de stad ANTWERPEN, vlak bij belangrijkste hogescholen en universiteiten zoals, Karel de Grote Hogeschool, AP Hogeschool en Universiteit Antwerpen. De Koningstraat is gelegen tussen de Prinsstraat en de Keizerstraat. De commerciële centra Groenplaats, Schoenmarkt en Paardenmarkt liggen op wandelafstand. Het studentenhuis is op 300m van de Meir. Het centraal station, metro, tram en bus zijn allen tussen de 5 en 10 minuten te voet te bereiken.
  Voor meer info kan u steeds bellen naar + 32 (0) 3 225 00 68 , mailen naar info@wellimmo.net of een kijkje nemen op onze website www.wellimmo.net

  Meeste recente bestemming
  gemengd woongebied
 • Direct Bewoonbaar

Reistijd naar

Gelieve een vervoersmiddel te kiezen
Gelieve de max. reistijd op te geven

Eigenschappen

Type Andere
Bebouwing Gesloten (GB)
Bestemming Te Koop
Renovatiejaar 2012
Perceelgrootte 161 m²
Aantal slaapkamers 11
Aantal garages 1
Aantal badkamers 11
Aantal verdiepingen 4
Kadastrale gegevens
Verkoopprijs € 980.000
Kadastraal inkomen (KI) € 1.437
Teledistributie
Aansluiting riolering
Elektriciteit
Parlofoon
Videofoon
Verwarming op aardgas
EPC
Certificaat beschikbaar Ja
Unieke Code 0001074108
Kengetal (KW / m²) 241

Kosten

Aankoop

Prijs pand

€ 980.000

Te financieren

€ 1.097.600

Eigen kapitaal(10%)

Eigen kapitaal moet groter zijn dan 0

Financiering

Rente

%(jaarlijks)

Aflossingsperiode

Jaar

Vanaf € 5.011 /mnd

Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Stedenbouwkundige vergunning Geen vergunning uitgereikt
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok