favorite_border favorite
€ 137.000
info 4 slpk, Gesloten bebouwing place 2000 Antwerpen
BOUWGROND TE EDEGEM VAN 196M² VOOR GESLOTEN BEBOUWING.

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8579250
 • Deze interessante bouwgrond is gelegen in de verkaveling Het Woongoed (WWW.HETWOONGOED.BE) in de mooie Elsdonkwijk te Edegem. Deze leuke ligging vlakbij de stad maakt dat u in minder dan 15 minuten in Antwerpen bent.

  Het hart van Het Woongoed wordt gevormd door een groenzone van liefst 8000m² die de hele omgeving een rustgevend en kindvriendelijk karakter geeft. Het Woongoed is verkeersluw zodat kinderen de ruimte krijgen om veilig buiten te spelen.

  Lot 3 heeft een oppervlakte van 196m² en is geschikt voor een gesloten bebouwing. De kavel ligt rechtstreeks aan het park. Er kunnen 3 volwaardige bouwlagen worden gerealiseerd wat leidt tot een heel royale woning met een grote bewoonbare oppervlakte. Bovendien ligt deze woning dicht bij extra parkeerplaatsen. Geniet de volledige dag van het zonnetje van op je gezellig terras aan de voorzijde of in de ruime tuin achter de woning.

  Bouw hier uw ruime moderne woning met plat dak en 3 bouwlagen met een maximum diepte van 12m.

  De vraagprijs omvat enkel de bouwgrond.

  Voor meer informatie (ligging in de verkaveling , bouwvoorschriften, …) kan u terecht op de projectwebsite www.hetwoongoed.be of op de kantoren van Immo Vivo (Tel: 03/ 459.89.59).

  Stedenbouwkundige vergunning
  -
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Stedenbouwkundige voorschriften Wat is dit?

Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardigingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Verkavelingsvergunning
Informatieplicht overstromingsgevoelig vastgoed Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in effectief overstromingsgevoeligsgebied
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok