favorite_border favorite
€ 175.000
info 3 slpk, 125 m² bewoonbare oppervlakte place 2600 Antwerpen Berchem
appartement te koop 2600 Antwerpen Berchem

email E-mail de aanbieder

Beschrijving

Hebbes-code: 8596516
 • Stadskern
 • Ruim, gerenoveerd, licht, 3 slaapkamers, centraal gelegen, nieuw dak, nieuwe boiler, open keuken, dubbele beglazing, klein beschrijf mogelijk, … En zo kunnen we nog wel even verder gaan!
  Dit appartement (125 m² bruto) is een ideale woonst voor jonge koppels, vrijgezellen, mensen op rust, pendelaars, kortom komen kijken is de boodschap!
  Het appartement werd volledig onder handen genomen in 2015-2016 en biedt dan ook alle comfort.
  De vernieuwde open keuken gelegen aan de living met zeer gezellig salon, is voorzien van alle noodzakelijke toestellen en dit onder garantie. De nieuwe vloeren en muren zorgen voor een degelijke, lichte en rustgevende sfeer. Hier bent u gerust. De komende 20 jaar hoeft u hier geen grote kosten te doen. De drie aangename slaapkamers liggen aan de achterzijde van het gebouw en ook deze baden in licht en rust. De ruime badkamer is degelijk en misschien de enige ruimte die op termijn nog een update kan verdragen!
  Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer in de nabijheid voor u een groot pluspunt? Ook dat heeft u bij dit appartement! Alles is op wandelafstand. EPC : 174 kWh/m²  nr.: 736155
  Voor meer info aarzel niet ons te contacteren: 03 239 21 21
Premies en subsidies in deze gemeente
Bekijk hier de verschillende premies.

Aanbieder

Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok